iOS Ikke Synkronisere Alle Google-Kalendere til iPhone?

0
432

Synkronisering av din standard Google Kalender eller tilpassede kalendere til din iPhone er ganske lett i disse dager i iOS. Når du legger til Gmail-kontoen din under e-Post, det gir deg muligheten til å synkronisere kalenderen, kontakter og notater.

Imidlertid, hvis du har noen gang lagt til noen tredjepart kalendere til Google, dvs. de som vises under Andre kalendere, kanskje du har lagt merke til at de ikke automatisk bli synkronisert ned til iPhone.

Dette problemet frustrert meg i lang tid før jeg var i stand til å finne det ut. I denne artikkelen, jeg vil raskt vise deg hvordan du aktiverer normal kalender, synkronisering med Google i iOS, etterfulgt av hvordan å synkronisere alle andre kalendere du kan ha.

Synkronisere Google Kalender til iPhone

Dette er veldig rett frem og enkelt å gjøre. Først, gå til Innstillinger og trykk på e-Post, Kontakter og Kalendere. Hvis du ikke allerede har lagt til din konto, ta hurtig på Legg til Konto.

Trykk på Google og da vil du bli bedt om å skrive inn e-postadressen din Gmail. Trykk på neste og du trenger for å skrive inn passordet ditt. Trykk neste, og hvis alt kobler fint, du vil se alternativer for å synkronisere e-post, kontakter, kalendere, etc.

Hvis du bare trenger å synkronisere kalendere, bare slå alt annet av. Trykk på Lagre , og du er godt å gå. Merk at bare kalendere som synkroniseres er de oppført under Mine Kalendere når du går til calendar.google.com på skrivebordet.

Nå åpner kalender-appen på telefonen, og du bør se alle avtaler fra disse kalenderne er oppført under Mine Kalendere. Før jeg kommer inn i hvordan du skal synkronisere andre kalendere, la meg gi deg en mer rask spiss.

Gå til Innstillinger, trykker du på e-Post, Kontakter og Kalendere, og deretter blar du helt ned til Standard Kalender. Her kan du velge din primære Google-kalenderen som standard, slik at når du oppretter nye hendelser på din iPhone, vil de bli opprettet i Google kalender, snarere enn i iCloud-kalender.

Synkronisere Andre Kalendere til iPhone

Nå for den interessante delen. Du skulle tro det ville være noen åpenbare koblingen tilgjengelige for synkronisering resten av de kalendere til iPhone, men det er det ikke. Jeg søkte gjennom alle innstillinger for kalender og kunne ikke finne det jeg trengte.

Til slutt, jeg landet en noen Google-side som er nevnt på denne koblingen:

https://calendar.google.com/calendar/syncselect

For noen latterlige grunn, en link til denne siden ikke kan vises hvor som helst på hvilken som helst side, mens i Google Kalender.

Imidlertid, denne siden er en nøkkel for å få de andre kalendere til å dukke opp i Apple kalender-appen. Gå videre og sjekk av andre kalendere du vil ha, under Felles Kalendere og når telefonen synkroniserer, alle elementene fra de ekstra kalendere vises!

Aktivere Kalender i App

Til slutt, må du sørge for at den kalendere du synkroniserer er faktisk aktivert i iOS kalender-appen. De bør være standard, men hvis de er merket, vil du ikke se disse hendelsene. Åpne kalender-appen og trykk på Kalendere helt på bunn.

Sørg for at alle kalenderne som du ønsker fra din Google-konto er sjekket. Du kan også fjern alle kalendere du ikke vil ha her.

Det er om det! Alle arrangementer skal være å dukke opp helt fint i kalenderen på dette punktet. Hvis du har noen spørsmål, føl deg fri til å kommentere. Nyt!