Hvordan å Reparere Skadet eller Ødelagt AVI-Filer

0
886

Har du noen gang lastet ned en video, og den har fått en feilmelding om at filen ikke kunne spilles av fordi den er skadet eller ødelagt? Det er mange grunner til hvorfor en video-fil som kan bli ødelagt alt fra dårlige sektorer på en harddisk til elektromagnetisk interferens for strømbrudd til torrent problemer, etc.

Heldigvis, de fleste skadet AVI eller MPG-filer kan være fast fordi problemet er normalt knyttet til indeksen. Hvis indeksen er reparert, så filene kan leses av mediespilleren igjen.

I denne artikkelen, jeg kommer til å snakke om et par programmer som kan hjelpe deg med å reparere korrupte video-filer. Merk at du kan ende opp med en mindre fil eller med deler av videoen som mangler når du bruker disse verktøyene, så sørg for å lage en sikkerhetskopi av den opprinnelige filen.

Også, hvis du ender opp med å bruke flere verktøy, sørg for å alltid starte med den opprinnelige filen for hvert program. Utføre flere reparasjoner på samme video-fil ved hjelp av ulike programmer kan føre til mer korrupsjon!

Det er også verdt å merke seg at jeg spesifikt nevner ikke et par programmer som du kan kjøre på tvers av online på grunn av ulike problemer. Digital Video Reparasjon av Stigende Forskning viste seg å ha skadelig programvare når jeg kjørte det gjennom VirusTotal.

Et annet program som heter Fil Reparasjon som hevder det kan reparere filer av alle slag, men det gjorde ikke reparere min test AVI-fil og derfor egentlig ikke verdt å nevne for denne artikkelen.

DivFix++

DivFix++ har vært rundt for så lenge tid, og gjør en veldig god jobb med å reparere AVI og DivX-filer. Når du laster den ned, gå foran og trekke ut alle filer og deretter kjører du EXE-filen.

Klikk Legg til Filer knappen for å velge din video-fil og klikk på Sjekk Feil – knappen for å få programmet scan for å se om det er noen problemer.

For å fikse filen, går du videre og klikk på Fix – knappen. I mitt eksempel, det ga meg en feil telle på 0, men videoen var fortsatt ikke kan spilles av fordi jeg bevisst har rotet det til i indeksen.

Selv så, når jeg klikket på Fix – knappen, er det umiddelbart reparert filen og laget en kopi fordi jeg sjekket Behold Original Fil – boksen. Det vil output reparert video i samme mappe som den opprinnelige video-fil.

Jeg kunne også fortelle før jeg selv spilte videoen på at filen ble reparert fordi Windows viste meg et miniatyrbilde av den første rammen snarere enn en generell video-ikonet. Gå videre og gi dette programmet en sjanse første fordi det vanligvis fungerer.

VLC Media Player

Hvis du allerede har VLC Media Player installert på din datamaskin, da kan dette være et bedre alternativ, fordi den har evnen til å reparere indeks for en AVI-fil.

Når du åpner den skadede filen, vil du få en melding om hva du ønsker å gjøre: Bygge indeksen deretter spille, Spille som den er, eller ikke spille.

Hvis du har en haug av filer som har dette problemet, kan du ha VLC automatisk fikse filen når den spilles av ved å gå til Verktøy og deretter Innstillinger. Klikk på Innganger og Kodeker , og velg deretter Alltid Løs ved siden av Skadet eller ufullstendig AVI fil.

Nå når du åpner en skadet AVI fil, vil det automatisk fikse det midlertidig og spill inn video. Vær oppmerksom på at det faktisk ikke endre den opprinnelige video-filen i seg selv, i stedet er det bare løser problemet i minnet, og spiller av filen.

Remo Repair AVI

Remo Repair CONVERTER er et gratis program for å laste ned, men vil forsøke å belaste deg en heidundrende $70 når du går for å lagre reparert video. Dette er bare en latterlig pris og på grunn av måten programmet er for tiden kodet, kan det lett bli forbigått.

Last ned programmet, installere det og kjøre det. Klikk på Bla gjennom – knappen for å velge din video-fil og deretter klikke på den store Reparasjon – knappen.

Nå trenger du ikke å bekymre deg om å klikke på Lagre eller Forhåndsvisning fordi programmet har allerede reparerte filen og enkelt lagret i en skjult mappe på datamaskinen.

Først, gå foran og åpne Explorer og konfigurere den slik at du kan se skjulte filer og mapper i Windows 8 eller Windows-10. Hvis du kjører Windows 7, klikk på Organiser og deretter Mappe-og søkealternativer.

Neste, klikk på Vis – fanen og deretter klikke på Vis skjulte filer, mapper og stasjoner – knappen.

Nå gå til følgende mappe på harddisken din:

C:Program Files (x86)Remo Repair AVI 2.0$tp

Her bør du se en fil som heter $tp og det bør være av samme størrelse eller svært nær den opprinnelige video-fil. Filen vil ikke ha noen utvidelse slik det vil se ut som en standard dokument.

Gå videre og kopiere denne filen til hvor som helst du liker, og deretter er det bare å endre det til hva du vil, men sørg for å sette en .AVI forlengelse til slutt. For eksempel, jeg kopierte meg til skrivebordet, høyreklikker du på den, og velger Gi nytt navn , og så skrev i MyVideo.avi. BAM! Du kan nå spille den reparert video bare fint.

Forhåpentligvis, en av disse tre metodene vil få deg en reparert og spillbare AVI video! Hvis du har noen spørsmål, føl deg fri til å kommentere. Nyt!