Hoe Tekst Verticaal te Centreren op de Pagina in Microsoft Word

0
12602

Is het nodig om een voorblad voor een rapport dat u aan het schrijven bent? Kunt u een eenvoudige, maar professionele voorblad door het centreren van de tekst horizontaal en verticaal. Het centreren van tekst horizontaal op een pagina is eenvoudig, maar verticaal? Ook dat is eenvoudig en wij laten u zien hoe.

Voordat u het centrum van de tekst op uw pagina titel, moet u apart de voorpagina van de rest van het rapport, dus alleen de tekst op het voorblad wordt verticaal gecentreerd. Om dit te doen, zet u de cursor naar rechts voordat u de gewenste tekst in het nieuwe gedeelte en plaats een “Volgende Pagina” sectie-einde.

OPMERKING: Als u een kop-of voetteksten wilt weergeven in uw rapport kunt u weglaten uit uw voorblad, terwijl ze in de rest van het rapport, door het opzetten van meerdere kopteksten en voetteksten.

GERELATEERDE ARTIKELENHoe te Gebruiken-Einden die in Microsoft Word Beter Opmaak van Uw Documenten
Heb je ooit geworsteld om de opmaak van een lang document te kijken als u wilt in elke sectie? Ontdek de Pauzes tool in Woord en zie hoe u kunt gebruik pauzes om uw documenten opgemaakt beter. [Lees het Artikel]het Gebruik van Meerdere Kopteksten en Voetteksten in een Document
Er is geen optie in Word 2010 kunt u gebruik maken van een verschillende kop-en voettekst voor de verschillende secties van de… [Lees het Artikel]

Zodra uw voorblad is in een apart gedeelte van de rest van het rapport, plaatst u de cursor op een willekeurige plek op de voorpagina.

Klik op de “Pagina-Indeling” in het tabblad.

Klik op de “Pagina-instelling” – knop in de rechterbenedenhoek van het dialoogvenster “Pagina-instelling” van de “Pagina-Indeling” in het tabblad.

Op de “Pagina-instelling” dialoogvenster, klikt u op het tabblad “Indeling”.

In de “Pagina” – sectie, selecteer “Center” van de “Verticale uitlijning” drop-down lijst.

Uw voorblad tekst is nu verticaal gecentreerd op de pagina.

Het centreren van tekst verticaal kan ook het verbeteren van het uiterlijk van korte documenten, zoals een zakelijke brief of een sollicitatiebrief, of enige andere vorm van kort document waarin de inhoud van het niet invullen van de gehele pagina.