Endre Standard Søkemotor i internet explorer via Registeret

0
490

Endre standard søkemotor til noe annet enn Bing er veldig lett i Internet Explorer og tar bare noen få klikk. Det er, med mindre du jobber i et bedriftsmiljø og systemansvarlig har nettleser innstillinger låst ned.

Noen admins gå litt bananas med restriksjoner og tvang folk til å søke ved hjelp av bare Bing er et godt eksempel. I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du endrer noen innstillinger i registeret, slik at du kan bruke Google som standard søkemotor Bing.

Hvis registry editor er deaktivert på maskinen, sørg for å sjekke ut mitt tidligere innlegg om hvordan å re-aktivere registry editor. Det er verdt å merke seg at registernøkler vil vi være i endring, er ikke kritisk til systemet og derfor hvis du rotet opp noe, ikke noe alvorlig skulle skje med datamaskinen.

Men, bare i tilfelle, sørg for å lese innlegget mitt på å sikkerhetskopiere og gjenopprette registeret først. Fremgangsmåten er litt teknisk, men hvis du følger langs sakte, det er ikke så vanskelig. Jeg testet dette på Windows 7, Windows 8 og Windows-10, og det fungerte i alle de tre operativsystemene.

Rediger SearchScopes for IE i Registeret

I IE, hver søkemotor du legge til nettleseren kalles et søk omfang i registeret. Først, før vi kommer inn i registeret, må vi lage en ny GUID at vi vil bruke en nøkkel. Høres skummelt ut, men bare følg instruksjonene nedenfor.

Trinn 1: Åpne PowerShell ved å klikke på Start og å skrive powershell.

Ved spørsmål, bare kopier og lim inn følgende kommando:

[Guid]::NewGuid()

Dette vil generere en lang rekke med bokstaver og bindestreker som vist nedenfor. Velg GUIDEN og trykk deretter på CTRL + C for å kopiere den til utklippstavlen.

Nå har vi for å konvertere dette til store bokstaver fordi registeret er pirkete om saken når du oppretter tastene. Den enkleste måten å gjøre dette på er å åpne Word -, lime inn tekst, velger du den og deretter velge STORE bokstaver.

Trinn 2: Nå la oss åpne registerredigering ved å klikke på Start og skriver inn regedit. Nå navigere til følgende nøkkel:

HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftInternet ExplorerSearchScopes

Hvis du klikker på SearchScopes, vil du se noen taster på høyre side. Det viktigste som vi er interessert i er DefaultScope. Dobbeltklikk på denne og lim inn i det nye omfanget ID som vi akkurat har opprettet.

Merk at du må legge til en innledende og krøllete spenne og en avsluttende krøllete spenne rundt GUID at vi generert.

Klikk OK, og-verdien bør få oppdatert. Nå som vi er konfigurert som søkeområdet er standard, er vi faktisk nødt til å gå opprette nye søk omfang.

Trinn 3: Høyre-klikk på SearchScopes – tasten i den venstre navigasjonsruten og velge NyTasten.

Igjen, lim inn verdien av den nye GUIDEN som navn på nøkkelen. Igjen, sørg for å legge til den krøllete brakett til forsiden og på slutten av GUIDEN. Registernøkler som skal se ut som bildet under nå:

Trinn 4: Nå for den morsomme delen. Vi må lage et par nye nøkler i den høyre ruten for nye søk omfang. Så først, velg nytt søk omfang vi har opprettet og du skal se det er bare én nøkkel som kalles Standard.

Vi må skape et totalt fem nye nøkler. For å lage en ny nøkkel, bare høyreklikk på noen hvite området i den høyre ruten, og velg Ny og deretter plukke String Verdi for den første nøkkelen.

Du ønsker å gi din nye tast et navn for DisplayName – og trykk deretter på Enter. Dobbeltklikk deretter på den nye nøkkelen, og du kan angi verdien informasjon. Skriv i Google i verdidata-boksen, og klikk OK.

La oss nå legge til hvile på samme måte. Nedenfor vil jeg liste ut nøkkelen navn (i uthevet skrift), den typen du har å velge (i kursiv) og den verdien du har for å delta.

FaviconURL – String-Verdi – http://www.google.com/favicon.ico
ShowSearchSuggestions – DWORD (32-bit) – Verdi – 1
SuggestionsURL – String-Verdi – http://clients5.google.com/complete/search?q={searchTerms}&client=ie8&mw={ie:maxWidth}&sh={ie:sectionHeight}&rh={ie:rowHeight}&inputencoding={inputEncoding}&outputencoding={outputEncoding}
URL – Strengen Verdi – http://www.google.com/search?q={searchTerms}

Når du er ferdig, den siste bidragene skal se ut som på bildet nedenfor:

Når alt er satt i registret, kan du gå videre og åpne opp for Internet Explorer. Du skal ikke være nødvendig å starte datamaskinen på nytt for at dette skal fungere. Når DVS. åpnes, kan det hende du ser en melding nederst sa en ukjent programmet ønsker å endre søk leverandør. Gå videre og klikk Endre.

Nå når du skriver inn noe i adresselinjen, det bør gi deg søkeforslag og bør søke ved hjelp av Google når du trykker på Enter.

Hvis noe ikke fungerer som den skal, må du sørge for å sjekke alle tastene på riktig måte, og at GUIDEN er den samme for DefaultScope og for navnet på tasten under SearchScopes. Sørg også for at GUIDEN har åpningen krøllete og lukke klammeparentes i begge disse tilfeller.

Forhåpentligvis, dette vil hjelpe deg å få tilgang til Google-søk i IE, selv om systemet er låst ned. Hvis du har noen spørsmål, føl deg fri til å kommentere. Nyt!