Heena Sidhu holder det enkelt, vesker kvote på første dag av Asia Ol-kvalifiseringer

0
951

Heena Sidhu i 10m Luft Pistol under Ol-Asia Kvalifisert Konkurranse for Opptak i New Delhi. (EXPRESS BILDE AV PRAVEEN KHANNA)

Manfred Kurzer, en Berliner i midten av 40-årene, er en slags en levning fra fortiden som driver et velsmurt skytebane i Frankfurt. Et Ol-gull medallist fra 2004 i mennenes 10m kjører mål – nå nedlagte arrangement på Spill – dette samling av kunnskap og teknikk, var etterspurt og ble glad av Ronak Pandit for å løse en viktig del av en stikksag – som var Heena Sidhu skyting score i 10m luft pistol. På onsdag, da India vant sin niende Ol-kvote – Heena skutt en overveldende 387 i kvalifisering og en tilstrekkelig 199.4 i Finalen – Frankfurter på hvis område det mann-kone (som også er coach-menigheten) duo ofte trener, ble fremkalt selv som Indianere feiret sende enda en utfordrer i pistol til Rio Spill.

Sidhu er en veldig hardt arbeidende og pålitelig skytespill med en rolig hode og en jevn teknikk. Fra Dag 1 av Ol-kvalifisering, hun var forventet å tjene seg en kvote uten for mye oppstyr eller fanfare – som har vært hennes konsistens og produktive score (selv på dårlige dager hun kunne skyte 382-383). Likevel, til siste dag av kvalifiseringen for 26-åringen, Sidhu ble tvunget til å gå forfølgelse etter en kvote som en mann som jager sin unnvikende skygge.

Del Denne Artikkelen

Relatert Artikkel

  • India skyttere i last chance saloon
  • Asiatiske Luftgevær-Vm: Heena Sidhu poser gull, India slutten kampanje med 17 medaljer
  • Abhinav Bindra, Gagan Narang i løpet Rio 2016
  • Ikke forbereder seg godt for Glasgow endelige kostnadene Heena kjære
  • Etter å ha vunnet første nm gull på 16,shooting star Malaika er den siste buzz
  • NRAI beholde troen i Heena,over for Rathore

Siden September 2015, Sidhu hadde vunnet gull på to Asiatiske hendelser – slo en god og ganske anstendig feltet på Asiatiske air Pistol og den urolige event i Kuwait. Tidligere, i Korea, hun hadde skutt 385 og incredulously sett seg selv ikke gjør finalen etter å ha slappet hun av for tidlig og skutt tre siste 9s. På Gabala, bandt hun score, indre-10 sviktende henne igjen. Det fikk henne til å tvile på seg selv, prøver litt for hardt, slå ned på resultat-orientert desperat skyting – alt bortsett fra å være tro mot seg selv og sin rolige gemytt som hjelper henne å skyte jevn score, over og over igjen.

Pinefull over hva som gikk galt, selv før det – hun ville rote og implodere i finalen, så da hun var prepped for finalen, unnlater å selv gå dem – pistolskyting par prøvd tweaks og komplett overhauls, forsøk og feil, til de kom til en plan som passer hennes stil og ditt temperament.

Kurzer, tysk, hjulpet til på veien. I kjører mål, som navnet forteller, er et mål fyker sidelengs for å tvinge en skytter til å være mentalt forberedt på å skyte på en blinkende bevegelse – noe som Heena vedtatt i sin pistol mens hun spilte kamper mot den tyske rifle stor. Teknikken løst innebærer å gi slipp på avtrekkeren uten obsessing over sentrum av målet.

Da hun gikk om jage kvote – reisen i seg selv ligner følge et bevegelig mål fra ett sted til neste Sidhu ville komme frem til en rimelig pålitelig repeterende prosess av skyting, som ga henne tre gullmedaljer i de siste månedene, og ønsket kvote sted.

“Vårt mål å gå inn i dette møte var at vi trenger å være forberedt på det som om vi fotograferer Ol i dag. Det er ingen slike ting som topp. Hvis jeg fortalte hun filmer Ol i morgen, det var min jobb å gjøre henne klar for det,” sa Pandit. Ledende i kvalifiserende (hun skutt rekke 97, 96, 96 og 98 med den høyeste 10s), Heena ville ta ledelsen tidlig i eliminering Finalen, og hold den inntil enden.
Hun har en av de lengste skyting sekvens vaner – hun poises for skudd lenger enn de fleste, og skyter på absolutt siste øyeblikk – men på onsdag, Heena ville også vente for henne konkurrenter for å gjøre feil (skyte nervøs 7s eller 8s og falle bak).

I finalen var det to Iranere og en Singaporsk kjemper for to kvoter sammen med Indias beste pistolen shooter. Heena ville skyte i samlet grupperinger (alle pellets haug opp i nærheten av en spot) alltid et godt tegn på konsistens og være i kontroll, og selv om det var færre indre-10s (bare to 10.5 og 10.7) enn hun ville ha likt, ville hun svever over gjennomsnittet til å føre til slutten.

I forkant av London, Heena hadde vært kontroversielt gitt kvote i forkant av Rajyavardhan Singh Rathore, ser på henne, løftet. Denne gangen var hun glad for å tjene sin plass. “Mitt tilfelle ble enda sterkere da, min form var bra,” sier hun, fornøyd med at denne gangen hun går til Olmpics å måtte utføre og mål for en medalje, heller enn å ” bevise et poeng.’

Før at duoen satt i innsats for å hvile. Skyldig for over-tenkning og vekt, Heena Sidhu nødvendig for å utvikle en vane å hvile. For 21 dager etter Kuwait, hun ville ikke røre våpenet, og selv legge inn som trener for to dager og holde seg borte fra området for fire dager. “Jeg har alltid ta hensyn til hvile,” sier hun.

Likevel, hennes trening intensitet hadde doblet seg i dagene som leder opp til Delhi gjøre-eller-dø sjanse. “Vi doblet vår trening skudd, skyte 200 i forberedelse til 100,” Pandit sier. Skolen barna ble fraktet til Mumbai og Pune områder for å skape en din der hun kunne finne henne sone. Opptak av kunngjøringer, booing og heie var blared i praksis, for å kutte ut alle worst-case scenarier og gjentakelser av tidligere feil.

Protein mangler ble strøket ut for å gjøre det mulig for henne å trene lengre timer, og redusere belastningen på rygg og nakke.

Ol vil være en helt annen utfordring. “Vi trenger 8 uker for å få henne arbeider på utstyr til å hjelpe henne med å skyte høyere-10s,” Pandit sier. Kineserne og Koreanerne skyte med robot ferdigheter, men Heena Sidhu mener hun har det i hennes, for å matche de scorer på de største Spillene. Et 387 var ikke en dårlig start. “Det var viktig å vinne i stil her og ikke bare skrape gjennom. Tillit er doblet for Ol nå,” Pandit sier. Et sted i Tyskland, Manfred Kurzer vil være glad for den bevegelige mål er fortsatt nyttig i dagens alder et dusin år etter at de gikk ut av moten på Spill.