Mulayam mål Akhilesh statsråder: Hevder myndighet, temmer dissens

0
1214

Samajwadi Partiet chief Mulayam Singh Yadav

Samajwadi Partiet President Mulayam Singh Yadav er siste utbrudd mot Akhilesh Yadav tjenere-sier de var ansamling rikdom-det er ikke nytt. Imidlertid, senior SP ledere prøv å unngå problemet ved å si at det er bare faderlige råd fra partiet supremo til sin sønn.

Tydelig skjønt, Mulayam uttalelser som har satt Akhilesh i stramt spot flere ganger er mer enn foreldrenes råd. SP ledere hevder at Mulayam er bare snakker fra hjertet er også lite overbevisende som en klok politiker som Mulayam vet bare så altfor godt virkningene av sine uttalelser.

Målretting Akhilesh tjenere som er en godt planlagt strategi ved Mulayam. Han forstår at statsrådene ha unnlatt å levere. Med knapt et år igjen før montering meningsmålinger, Mulayam vet at dårlige prestasjoner av disse statsrådene vil reflektere over sin sønn Akhilesh. I tillegg, ministrene har angivelig irritert partiet arbeidere i sine distrikter.

Mulayam strategi er å deflatere betydningen av ministrene. Hans uttalelser mot prester er ønsket velkommen av partiet arbeidstakere som er beroliget av sin betydning og meldingen risler ned til distrikt nivåer der arbeidere hilse slike uttalelser som en moral boaster. Noen prester har oppmuntret infighting i distriktet enheter og SP ansikter motstand fra innenfor sitt eget lederskap.

Mulayam er også forberede grunnen til å nekte billetter til mange prester i den kommende montering meningsmålinger. I desember i fjor, åtte ministre ble plyndret og ni mistet sine porteføljer. Mulayam også reasserts sin autoritet i partiet at selv om han ikke er chief minister, hans ord er endelige.

Ved hans utbrudd, Mulayam justerer seg med partiet arbeidstakere som er misfornøyde med Akhilesh regjeringen. Det er en enkel regel vedtatt av ham-arbeidere kan være mot SP regjeringen, men vil være med SP. Mulayam kritikk håndterer også den interne interalie innenfor hans familie. Mulayam deftly mål statsråder og embetsmenn å vite veldig godt av sine forbindelser med andre medlemmer av hans familie.