Abonner via rss-Kishor rådgiver for Nitish Kumar: fokus tilbake på selskapsledelse

0
1383

Abonner via rss-Kishor med Nitish Kumar. (Express Photo by abonner via rss-Ravi)

Utnevnelsen av abonner via rss-Kishor som rådgiver for Bihar Chief Minister Nitish Kumar var en forutbestemt konklusjon. Kishor kunne ha vært enten sendt til Rajya Hus eller gitt et viktig oppdrag som er passende for hans technocrat bakgrunn.

Alle vet av Kishor rolle i Nitish-montert reklamekampanje for 2015 Bihar montering valg mot PM Narendra Modi-led BJP. To vinnende slagord – ‘Phir ek bar Nitish Kumar’ og ‘Bihar mein bahaar ho Nitish Kumar ho’ – går til kreditt av Kishor team som jobbet fra CM hus ned til grasrota nivåer for å utarbeide og endre valgkampen.

Del Denne Artikkelen

Relatert Artikkel

  • Abonner via rss-Kishor å være på panelet for å overvåke ordninger i Bihar
  • Til tross for nye Bihar rolle, Kishor sannsynlig å administrere Capt Amarinder Singh ‘ s kampanje
  • Abonner via rss-Kishor utnevnt policy rådgiver for å CM Nitish Kumar
  • Team 178: Ansiktene bak Grand Alliance ‘ s seier i Bihar avstemninger
  • Mannen som bidro til å bygge merkevare Modi, støttet Nitish Kumar ‘ s kampanje i Bihar
  • Har Ghar Dastak: Nitish er Bihar strategi er gammeldags dør-til-dør valgkamp

Blant de viktigste reaksjoner på Kishor er avtalen var at RJD sjefen Lalu Prasad som skyndte seg å presisere at Nitish Kumar hadde tatt ham i tillit på saken. Mens Lalu Prasad ønsket å foreslå koalisjon harmoni, Nitish Kumar har rettet mot et større mål av deg å utnytte Kishor ferdigheter ved å gi ham en bestemt rolle i politikk og program for gjennomføring. Det er så mye om å møte Kishore som det er om kjøring hjem meldingen til RJD og media på sin USP av godt styresett.

Nitish regjeringen har hatt en dårlig trykker for sent på lov og orden foran. Han ønsker fokus tilbake på selskapsledelse. Nitish har vært fokusert på å oppfylle sine sju valget vedtak om utdanning, strøm -, helse og generell vekst. Han har lovet studentene kredittkort under som en student vil motta opp til en Rs 4 lakh lån på minimum interesse. Han har også lovet en Rs 1,000 månedlig godtgjørelse til unge voksne for 11 måneder mens de søker arbeid.

Dette er hvor Kishor rolle vil være viktig. Hans kort er å finne tid-bundet gjennomføring av offentlige ordninger. Kishor, som CM er rådgiver, ville holde ledende byråkrater, inkludert DMs, på tærne på programmet gjennomføring.

Kishor ville også gitt særskilte oppgaver fra tid til annen som ville redusere CM arbeidsmengde. Selv om Nitish regjeringen har hatt rådgivere i det siste – landbruket rådgiver Mangla Rai og kulturelle rådgiver Pawan Graham – Kishor får en rolle som har en direkte innvirkning på programmet gjennomføring.

Nå, det gjenstår å se hvordan Kishor vil finne tid til å arbeide for tidligere Punjab CM Kaptein Amarinder Singh i hans omtale og bilde-bygningen øvelse for 2017 montering meningsmålinger.

© The Indian Express Online Media Pvt Ltd