Eldsjälen om Helsingborg Marathon: ”2022 måste det vara som vanligt”

0
19

Eldsjälen om Helsingborg Marathon: ”2022 måste det vara som vanligt”

Förra året tvingades Helsingborg Marathon ställa in. Om restriktionerna kvarstår planerar man att genomföra en pandemianpassad upplaga, men tävlingens starke man Andreas Gartmyr hoppas att det blir den sista.

Mattias ArvidssonFölj Mattias ArvidssonInitiativtagaren Andreas Gartmyr längtar tills det ser ut så här på Helsingborgs gator igen. Bilden är från den senaste upplagan av Helsingborg Marathon.Bild: EMIL LANGVAD Loppet i Helsingborg var på väg mot deltagarrekord när pandemin slog till förra våren. Helsingborg är Sveriges näst största marathon efter Stockholm. Premiäråret 2014 fanns 1333 löpare på startlinjen, vilket är flest hittills. Andreas Gartmyr tror inte att gränsen är nådd.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.