Hon är skånska författaren bakom nya ”Snabba cash” på Netflix

0
38

Hon är skånska författaren bakom nya ”Snabba cash” på Netflix

Mona Masri har jobbat som journalist i tio år, men har nu sadlat om till manusförfattare. Hon är helhjärtat investerad i fiktionens värld och är en av de som står bakom den nya “Snabba cash”-serien på Netflix. Den utgår från världen Jens Lapidus skrev om i sina böcker och skildrar det höga tempot i kriminella gäng såväl som i jetset-kretsar.

Av: Felicia L FrithiofFölj Felicia L FrithiofMona Masri sa upp sig från Sveriges Radio och bytte journalistiken mot filmskapande: ”Det var inte lätt att hoppa av en lön och en trygghet. Det var även svårt egomässigt, man saknar den direkta feedbacken”.Bild: Peter Frennesson Det här är första gången du har skrivit manus till en actionserie – hur har det varit?

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.