Ik Kocht een Slijtage van OS Kijken voor $15, en ik heb Nog steeds Teveel Betaald

0
552
Michael Crider

Het is alweer een tijdje geleden raakte ik Draag OS, Google ‘ s smartwatch platform. Dus, wanneer een brand verkoop op Fossiele sub-merk Misfit aangeboden een horloge Dragen voor $15, sprong ik op. Ondanks minder uitgaven voor de Misfit Vapor X dan ik op een fajita die speciaal is aan mijn favoriete Mexicaanse plaats, zelfs met inbegrip van de band van het horloge en de lader die ik moest kopen, ik voel me nog steeds een dikke vacht.

Spijt van een aankoop die bijna iedereen zou noemen een ‘impulsaankoop’ niet veel goeds voor het Dragen van OS. In feite, het is zo slecht dat Het maakt me zorgen over Google ‘ s poging tot overname van Fitbit. Er is gewoon zo veel dat mis is gegaan (en nog steeds).

De Uitzending van Grieven

Ik kon besteden een paar duizend woorden vertellen wat er mis is met de Misfit Vapor X, maar om iedereen te redden wat tijd, ik ben gonna rock deze Frank Costanza stijl. Hier is een lijst van dingen die fout me, na een week van gebruik van dit ding:

 • De batterij kan niet op betrouwbare wijze omgaan met een dag van het gebruik, zelfs met de beweging detectie uitgeschakeld, dus ik heb het scherm aan te raken of op een knop om deze te activeren.
 • Die arme batterij betekent het niet aan kan slapen detectie. Doet dit ding slaap detectie? Ik weet niet, laat mij in … aaand de Fit app crashte. (Het hoeft niet slapen detectie.)
 • Het duurt een uur om op te laden, zelfs als de batterij minder dan een tiende van het één in mijn telefoon.
 • Animaties zijn traag en touch detectie is spotty, het maken van de navigatie van de gebruikersinterface van een karwei.
 • Hoewel Google Fit programma is geladen, hartslag detectie is de periodieke in plaats van constant.
 • Het installeren van kijken naar gezichten en apps in strijd is van mijn telefoon, waardoor ik het allemaal van het horloge zelf. Heb je ooit geprobeerd het gebruik van een toetsenbord op een 1.2-inch display? Niet.
 • Het horloge voortdurend verliest de Bluetooth-verbinding en de verbinding via wifi was zo traag dat het niet de moeite waard was de hit van de batterij.
 • Het horloge is “de kroon” is eigenlijk een wiel, dat is leuk voor het nauwkeurig selecteren van dingen in een lijst. Maar het indrukken van hem in zoals een knop is een “Home” – opdracht, niet een select-opdracht … dus je hebt nog steeds het scherm te gebruiken om selecties te maken in de lijst. Ugh.

Ik kon gaan, dus ik wil.

 • Ik ben een linkspoot, dus ik draag een horloge op mijn rechter pols. Er is geen optie voor het spiegelen van de interface, zodat ik kan u de knoppen gemakkelijk met mijn linker hand.
 • De selectie van beschikbare Dragen apps doet me denken aan het gebruik van PalmOS: tonnen en tonnen van kleine tools die al op mijn telefoon en het beter te doen is er.
 • Ondanks de zeer bevordering van de overgang van de Google Play Muziek naar YouTube Music, Google heeft eigenlijk niet gemaakt is van een Slijtage-OS app voor het laatste. Hoort u dat? Er is geen Google-app voor de Google (YouTube), muziek platform op de Google draagbare besturingssysteem.

“Je Maakt Geen Slijtage OS Beter…”

Google weet dat het Dragen van OS, in een woord, het zuigt. Het is het proberen om het te verbeteren, of op zijn minst het zegt dat het is, met een volgende software-update ook een nieuwe Qualcomm-chip die is bedoeld om de prestaties en de levensduur van de batterij. Dat is wat de laatste (de chip die er in dit $15 horloge) geacht werd te doen. Oh, lieve.

Google lijkt niet klaar om volledig te verlaten Dragen OS (die al omgedoopt eenmaal uit de originele “Android Slijtage”). Ondanks de over het algemeen slechte reputatie, nieuwe modellen komen uit op een regelmatige clip, meestal ouderwets horloge merken die niet over de technische karbonades om hun eigen draagbare vanaf de grond omhoog. Of dat nu de moeite waard om te blijven voor, ik kon het niet zeggen.

Maar of Google wil blijven geïnvesteerd in Slijtage van de OS, het blijven voor smartwatches en communicatie in het algemeen. Dat weten We omdat het bedrijf probeert om te kopen Fitbit lock, stock en vat.

“…Je bent Gewoon het Maken van Fitbit Erger”

Google wil Fitbit. Precies de reden waarom is niet helemaal duidelijk, maar de veilige inzet is van Een) Fitbit het enorme zwembad van lucratieve fitness gegevens, B) Fitbit ‘ s know-how in het maken van efficiënte eenvoudig te gebruiken hardware en software, of C) beide.

Fitbit

Google heeft verteld toezichthouders dat het niet geïnteresseerd is in Fitbit de gegevens van de gebruiker, die het wil combineren van Google ‘s software met Fitbit’ s hardware. Van het bureau van Google ‘ s senior vice president van Apparaten en Services: “Dit gaat over apparaten, niet op de gegevens.” Het nemen van Google op het woord hier misschien niet verstandig, omdat de internationale megacorps zijn bekend kale gezicht liegen wanneer ze proberen om een wettelijke hindernis. Maar we doen het toch.

Er zijn een aantal manieren waarop dit zou kunnen gaan. Google kan schroot Dragen OS en het maken van Fitbit ‘s minder krachtige software de nieuwe standaard voor Google’ s smartwatch platform. Dat lijkt niet waarschijnlijk, al was het maar omdat Google ‘ s ambitie is altijd geweest om de wedstrijd volledig aangedreven concurrenten als de Apple-Horloge en de Samsung Galaxy Kijken.

Een meer waarschijnlijke uitkomst zou Google proberen te implementeren Fitbit ‘ s succesvolle horloge lijn en fitness app op Slijtage OS en Google Past, respectievelijk. Dat is het vooruitzicht dat de meest toegewijde Fitbit gebruikers te schudden in hun cross-trainers, omdat ze hebben geïnvesteerd jaar tijd en honderden dollars in Fitbit ‘ s op zichzelf staand ecosysteem.

Onze redacteur Cam heeft gezegd: dit is de werkelijkheid die hij bang, want hij is een toegewijde Fitbit gebruiker zelf. In onze toe-eigening van de meme, hij speelt een radeloze en afkeurende Hank Heuvel.

De derde manier is voor Google om te stoppen met haar werk op het Dragen van OS, stop Fitbit de ontwikkeling van nieuwe hardware en verbeterde software, en maken er iets nieuw uit de pindakaas-en-chocolade combinatie van de twee. Dat zou zijn het moeilijkst te bereiken in zowel de technische en zakelijke termen, maar het is de best mogelijke uitkomst: Google ontwikkeling van een eerste-partij draagbare platform dat is echt de moeite waard om te gebruiken.

Oh, en een optie voor het maken van draagbare hardware die de moeite meer dan vijftien dollar.

De Betere Alternatieven

Als u wilt dat een volwaardige draagbare verwant aan de Apple Horloge, koop dan een iPhone … en een Apple-Horloge. Maar als u liever gebruik maken van Android, zoals ik, dan is de volgende beste ding is Samsung ‘ s Galaxy Horloge lijn. Hoewel niet officieel draaien op Google ‘ s software, en waardoor dus wel een paar extra apps op de telefoon, de Galaxy horloges zijn solide communicatie met uitstekende een uitstekende interface en prestaties. En nee, je hoeft niet eens een Galaxy telefoon in op het gebruik van een Galaxy Watch.

Cam

Als u geen behoefte heeft aan een “vol vermogen” wearable met een focus op uitbreidbaar apps, ga voor Fitbit. De Versa Versa 2 zijn gezondheid gerichte maar kan omgaan met eenvoudige tools zoals het weer en de muziek was gewoon goed, en gaan voor een aantal dagen zonder te worden opgeladen. Ze zijn veel meer betaalbaar dan de horloges van Apple of Samsung, ook. De Versa 2 heeft zelfs Amazon Alexa built-in voor spraak-controles.

Cam

Natuurlijk, het enige ding dat geeft me een pauze in te bevelen Fitbit als een draagbaar platform is het potentieel van Google kopen, die kon laten ons in een aantal van de hierboven beschreven situaties … bijna niemand van hen goed.

Als u wilt dat de belofte van een lang leven in een smartwatch platform, Samsung Galaxy-serie is verreweg de beste weddenschap. Als u wilt dat de beste fitness tracker die je kan krijgen en het niet erg de mogelijkheid om te eindigen op een schelp van een dienst door deze tijd volgend jaar, Fitbit is nog steeds een uitstekende aankoop.

Kies je gif.