Hvordan Til Å Blokkere Noen På Facebook Messenger

0
796

Det er sagt at anonymitet fører ofte til forakt, og alle som tilbringer noe tid på nettet vet at dette er sant. Dessverre, det er ofte sant på Facebook også—selv når ditt virkelige navn er på visning for verden å se. Noen ganger den eneste måten å unngå en ubehagelig møte er å blokkere noen på Facebook Messenger.

Facebook Messenger gjør det enkelt å blokkere dårlig oppfører seg personer med bare noen få trykk eller klikk. Send troll tilbake under sine broer med noen få enkle trinn.

Hvordan Til Å Blokkere Noen På Facebook Messenger Fra Nettleseren

Hvis du foretrekker å bruke Facebook Messenger på datamaskinen uten app, kan du raskt og enkelt blokkere noen.

Bare finn på samtalen du vil blokkere, i din sidebar, og hold markøren over den. Klikk på de tre prikker som dukker opp. En meny vil dukke opp slik at du kan Dempe, Slett, Merk som Ulest, og flere andre alternativer. Nederst på denne menyen er muligheten til å Blokkere meldinger. Klikk på denne.

En pop-up vises advarsel om at du vil slutte å motta meldinger og anrop fra den aktuelle personen. Hvis dette er hva du ønsker å gjøre, klikker du vil Blokkere meldinger. Når du gjør dette, trenger du ikke lenger å bekymre deg for å motta spam eller noen annen form for melding fra den enkelte.

Hvis du på noe tidspunkt du endrer ditt sinn, og du vil oppheve blokkeringen av personen, kan du velge chat fra sidepanelet. På bunnen av skjermen er det en melding som sier, “Du har blokkert meldinger fra denne personen.” Klikk fjern blokkering nå å en gang å motta meldinger fra dem.

Hvordan til Å Blokkere Noen På Facebook Messenger Fra Din iPhone eller iPad

Blokkering på farten er like enkelt som det er fra din nettleser. Åpne samtalen med den personen du ønsker å blokkere, og deretter ta hurtig på navnet sitt på toppen av skjermen.

Dette vil bringe opp på profilen deres. Du kan velge mellom flere alternativer, blant annet å vise alle bilder og videoer som er sendt til deg (i tilfelle du trenger å rapportere dem.) I bunnen er det en meny med tittelen Personvern og Støtte. Trykk På Blokken.

En annen skjerm vises som gir mulighet til å blokkere personen på Messenger eller på Facebook helt. Trykk Blokk på Messenger for å slutte å motta meldinger fra person, men er fortsatt venner.

Hvis du senere bestemmer deg for å oppheve den personen, alternativ under Personvern og Støtte vil være oppheve Blokkeringen. Bare ta hurtig på, og deretter velger du Opphev på Messenger på den neste skjermen til en gang å sende og motta meldinger fra den enkelte.

Hvordan Til Å Blokkere Noen På Facebook Messenger For Android

Trinnene for å blokkere noen på Facebook Messenger for Android er nøyaktig den samme som på iPhone og iPad. Bare åpne samtalen, trykker du på den enkeltes navn, bla ned til bunnen av skjermen, og trykk Blokk > Blokker på Messenger.

Blokkering På Messenger Versus Blokkering På Facebook

Hvis noen (kanskje en eldre slektning) liker å spamme deg med Facebook kjedebrev, kan du ikke ønsker å motta meldinger fra dem, men du fortsatt ønsker å se hva de legger ut. Blokkering på Facebook Messenger er en flott måte å omgå problemet.

Imidlertid, hvis du har å gjøre med noen som er trakasserende eller truende deg, det er bedre å blokkere dem helt snarere enn bare å ignorere sine meldinger. I dette tilfellet, snarere enn bare å blokkere Messenger, velg Blokker på Facebook alternativ. Dette vil helt eliminere deres tilgang til din Facebook-side og vil ikke tillate dem å sende deg meldinger.

For å unngå uønskede meldinger, sørg for at dine Facebook-innstillinger begrense hvor mye noen du ikke er venner med, kan se. For mange brukere forlate sine Facebook-kontoer bredt åpne for verden å se. Det er bedre å begrense all informasjon.

Hvis du blir truet med fysisk vold eller du føler deg i fare, ta kontakt med de rette myndigheter. Ikke anta at blokkere personen på sosiale medier vil gjøre problemet til å forsvinne. Det er bedre å være for forsiktig.