Hoe Je Iemand Blokkeert Op Facebook Messenger

0
212

Er wordt gezegd dat de anonimiteit leidt vaak tot minachting, en dat niemand besteedt enige tijd online weet dat dit waar is. Helaas, het is vaak het geval op Facebook, ook—zelfs wanneer je echte naam is op het display voor de wereld om te zien. Soms is de enige manier om te voorkomen dat een onaangename ontmoeting is te voorkomen dat iemand op Facebook Messenger.

Facebook Messenger maakt het gemakkelijk te blokkeren slecht opgevoede mensen met slechts een paar tikken of klikken. Stuur trollen weer onder de bruggen met een paar eenvoudige stappen.

Hoe Je Iemand Blokkeert Op Facebook Messenger Van Uw Browser

Als u liever gebruik maken van Facebook Messenger op uw computer zonder de app, kunt u heel snel en gemakkelijk iemand blokkeren.

Zoek gewoon het gesprek dat u wilt blokkeren in je sidebar en beweeg uw cursor over. Klik op de drie puntjes die verschijnen. Een menu waarin u de te Dempen, te Verwijderen, te Markeren als Ongelezen, en diverse andere opties. Aan de onderzijde van dit menu is de optie voor het Blokkeren van berichten. Klik deze aan.

Een pop-up weergegeven met de waarschuwing dat u zal stoppen met het ontvangen van berichten en oproepen van die persoon. Als dit is wat je wilt doen, klikt u op berichten Blokkeren. Zodra u dit doet, u niet langer zorgen te maken over het ontvangen van spam of andere soort van boodschap van het individu.

Als u van gedachten verandert en u deze persoon wilt blokkeren, kunt u de chat van de zijbalk. Aan de onderkant van het scherm wordt een bericht dat zegt: “Je hebt geblokkeerd berichten van deze persoon.” Klik op Blokkering opheffen nu eenmaal meer berichten ontvangen van hen.

Hoe je Iemand Blokkeert Op Facebook Messenger Van Uw iPhone of iPad

Het blokkeren van iemand onderweg is net zo eenvoudig als het is van jouw browser. Open het gesprek met de persoon die u wilt blokkeren en tik vervolgens op hun naam op de bovenkant van het scherm.

Dit zal hun profiel. U kunt kiezen uit verschillende opties, waaronder het bekijken van alle foto ‘s en video’ s aan u verzonden (in het geval je nodig hebt om zich te melden.) Aan de onderkant is een menu met de titel Privacy & Support. Tik Op Blokkeren.

Een ander scherm zal verschijnen met de mogelijkheid om de persoon te blokkeren op Messenger of Facebook helemaal. Tik op Blok op Messenger om te stoppen met het ontvangen van berichten van de persoon, maar blijven vrienden.

Als u later besluit om de blokkering van de persoon, de optie onder Privacy & Ondersteuning zal worden Vrijgeven. Tik op, en selecteer vervolgens de Blokkering op Messenger op het volgende scherm nogmaals het verzenden en ontvangen van berichten van het individu.

Hoe Je Iemand Blokkeert Op Facebook Messenger Van Uw Android

De stappen voor het blokkeren van iemand op Facebook Messenger voor Android zijn precies hetzelfde als op de iPhone en iPad. Open gewoon het gesprek, tik op de naam van de persoon, schuift u omlaag naar de onderkant van het scherm en tik op > Diagramblok > Blok op Messenger.

Geblokkeerd Op Messenger Versus Blokkeren Op Facebook

Als iemand (bijvoorbeeld een familielid) houdt van spam met Facebook kettingbrieven, je kan geen berichten wilt ontvangen van hen, maar u wilt nog steeds om te zien wat ze posten. Blokkeren op Facebook Messenger is een geweldige manier om het probleem te omzeilen.

Echter, als je te maken hebt met iemand die lastigvallen of bedreigen je, het is beter om ze te blokkeren geheel in plaats van alleen het negeren van hun berichten. In dit geval, in plaats van alleen geblokkeerd op Messenger, selecteert u het Blok op Facebook optie. Dit zal volledig te elimineren hun toegang tot uw Facebook pagina en zal niet hen in staat stellen om u berichten te sturen.

Om te voorkomen dat ongewenste berichten, zorg ervoor dat uw Facebook-instellingen beperken hoe vaak iemand je niet met vrienden kunt zien. Te veel gebruikers laten hun Facebook-accounts wijd open voor de wereld om te zien. Het is beter om het beperken van alle informatie.

Als je wordt bedreigd met fysiek geweld of u zich in gevaar, neem contact op met de juiste autoriteiten. Ga er niet vanuit dat het blokkeren van de persoon op de sociale media zal het probleem weg te gaan. Het is beter om het te voorzichtig te zijn.