Beste Koop op het Grote 3-Daagse Jubileum Aanbiedingen Aanbiedingen voor Alles

0
394
LukeandKarla.Reizen/Shutterstock.com

Beste Koop gewoon de aftrap voor de jaarlijkse Verjaardag van de Verkoop, die begint vandaag en eindigt op zondag. Vindt u indrukwekkende deals in elke afdeling, zoals computers, smartphones, Tv ‘s, gameconsoles, video games, koptelefoon, camera’ s, smart-lampen en apparaten. Beste koop ” is ook te verdisconteren accessoires zoals kabels, wandmontage, en laders.

Kunnen We niet een lijst van alle geweldige aanbiedingen hier, maar we vonden het opvallend verkoop op de producten van Apple, LG en TCL-Tv, student laptops en meer. Of het nu smart homes of smart-Tv ‘ s, we denken dat er iets aan uw eetlust op te wekken.

Lenovo ‘ s 7-inch Smart Display is nu slechts € 74.99, dat maakt het minder dan de Google Nest Hub. Het scherm heeft een 2 MP camera en een dual-array microfoons voor video-oproepen, integratie met meer dan 30.000 producten van het huishouden, en een prachtig IPS aanraakscherm voor duidelijke beelden.

De Philips Hue-Wit & Kleur Ambiance LED Starter Kit is naar beneden tot $129.99, waardoor u een uitstekende en 60 dollar korting op de normale prijs. De drie bijgeleverde lampen zijn zeker te bieden een prachtig externe – en voice-gestuurde verlichting overal in uw huis.

Apple iPad Air apparaten zijn nu $100 uit, zodat u kunt blijven haken één voor slechts € 549.99. De tabletten zijn ideaal om in te lezen, te leren, en om verbonden te blijven en vermaakt. Hun HD-10.5-inch schermen, ingebouwde 8 megapixel camera, en 256 GB aan opslag zorgen voor een krachtig en mooi apparaat.

U kunt ook besparen $50 op een LG 70-inch Klasse UN7070 Serie LED-4K UGH Smart webOS-TV. De prachtige TELEVISIE beschikt over een prachtig design en functies, zoals HDR-10, een 4K upscalen, en een 60 Hz refresh rate. Het is compatibel met smart-assistenten en ondersteunt streaming diensten zoals Apple TV+, Hulu, Netflix, Prime Video, Disney+, en nog veel meer.

Bekijk hier nog meer aanbiedingen van de Beste Kopen Verjaardag Verkoop en voorraad op tech essentials (of uitgeven aan een nieuwe speelgoed—we zullen het niet doorvertellen).