[Update: Google Te] Apple Laarzen ‘Fortnite’ Uit de App Store in een Escalerende Battle Royale

0
466
Josh Hendrickson

Vandaag, Epische bijgewerkt de Fortnite apps te lager de prijzen van V-dollar met 20%. Dat gebeurde in de raad, ook op iOS en Android. Maar alleen als je omzeild de iOS-en Android-betalingssystemen. Voorspelbaar, Apple niet, zoals het verplaatsen en schopte Fortnite aan de stoeprand, dat is waarschijnlijk wat Epische wilde in de eerste plaats.

Update 8/13: Een paar uur na dit artikel gepubliceerd, Google geschopt Fortnite uit de Play Store voor Android, ook.

Wanneer u geld te besteden aan een in-app-aankoop (IAP) in de Android of iOS store, Google en Apple een verlaging van de inkomsten. Beide winkels vereisen ontwikkelaars om gebruik goedgekeurde betalingssystemen te bevorderen dat de snede.

Meer en meer ontwikkelaars protesteren tegen de vergoeding, vaak wijst uit dat klanten kunnen kiezen om te betalen met een andere methode, maar de regels bar wijst ze naar een externe website of proces. Spotify, Rakuten, en anderen klaagden dat de vergoeding is een oneerlijk voordeel voor Apple en Google, aangezien zij vaak concurrerende diensten en kan bieden voor minder, dankzij het bezit van de winkels.

Epische besloten om haar strijd publiek van vandaag en bieden een methode voor het kopen van V-Dollar in Fortnite zonder het gebruik van Google of Apple ‘ s betalingssystemen. Het was vanaf het begin duidelijk dat Epic wil druk op de bedrijven om veranderingen te maken, zelfs als Apple en Google ban van haar games. En dat is wat er gebeurd is; Apple verboden Fortnite van de winkel.

Apple bracht deze verklaring aan De Rand over de situatie:

Vandaag, Epic Games nam de ongelukkige stap van het overtreden van de richtlijnen van de App Store zijn van toepassing op iedere ontwikkelaar en ontworpen om te houden van de winkel veilig is voor onze gebruikers. Als gevolg van hun Fortnite app is verwijderd uit de store. Epische ingeschakeld een functie in de app is niet beoordeeld of goedgekeurd door Apple, en ze deed dat met de uitdrukkelijke bedoeling van het overtreden van de richtlijnen van de App Store met betrekking tot in-app-betalingen die van toepassing zijn op elke ontwikkelaar die verkoopt digitale goederen of diensten.

Epic heeft gehad apps in de App Store voor een decennium, en hebben geprofiteerd van de App Store ecosysteem – met inbegrip van de tools, testen en distributie die Apple aan alle ontwikkelaars. Epische overeengekomen om de App Store voorwaarden en richtlijnen vrij en we zijn blij dat we ze hebben zo een succesvol bedrijf in de App Store. Het feit dat hun zakelijke belangen nu leiden ze te duwen voor een speciale regeling verandert niets aan het feit dat deze richtlijnen het creëren van een level playing field voor alle ontwikkelaars en maken de winkel veilig is voor alle gebruikers. Wij zullen er alles aan doen om te werken met Epische aan het oplossen van deze overtredingen, zodat ze kunnen terugkeren Fortnite aan de App Store.

Apple is technisch correct, en als we erop gewezen, Epische ook participeert in bedrijven met soortgelijke activiteiten. Het bezit een spel op te slaan en trekt inkomsten. Het bedrijf van de strijd niet echt over het opslaan van geld voor klanten, zoals het verlaagde de prijs van V-Dollar op de Xbox, PS4, en Schakel ondanks de kosten betaalt op die platformen.

In reactie, Epische al vrijgegeven van een “mock-ad” in de stijl van Apple ‘ s beroemde 1984 advertentie. Het bedrijf creëerde ook een #FreeFortnite website uit te leggen zijn positie.

via De Rand