Hvor Mye Kan Du Gjøre Med DoorDash?

0
778

I behov av noen ekstra penger? Hvis du er nysgjerrig på om noen forskjellige tjener penger på valg, du kan ha tenkt på den populære levering av mat-appen, DoorDash.

Denne appen ansetter folk i støttes steder å levere mat gjennom appen, men hvordan gjør noen begynne å jobbe for dem? Hvordan skal de tjene penger? Og hvor mye kan du gjøre med DoorDash?

Det er også spørsmålet om det er verdt det til å fungere for dem. Det er andre levering av mat-apper, som UberEats eller Postmates, så hva gjør DoorDash annerledes? Eller, hva gjør den forskjellig fra å bli en typisk leveranse driver eller food service jobben?

Det er mange fordeler og ulemper med å jobbe med DoorDash. Hvis du tenker på å registrere seg å jobbe for dem, det er mange ting du bør vite på forhånd slik at du kan avgjøre om det er noe du virkelig ønsker å gjøre.

Hvordan Registrerer Jeg Meg For DoorDash?

Det første trinnet i å arbeide med DoorDash vil være å åpne opp deres hjemmeside og finn Bli en Dasher – delen. Her, vil du sette inn ditt postnummer, og området vil lede deg gjennom å registrere seg til å arbeide for dem.

Det er noen krav for å arbeide for DoorDash at du må oppfylle for å gå videre:

  • Du må være 18 år gamle.
  • Du må ha en bakgrunn sjekk (krever at du skal gi ditt personnummer)
  • Du må ha førerkort.
  • Du må ha bilforsikring.
  • Du må ha en Android-eller Apple smarttelefon.

Du vil også nødt til å gi dem din bank informasjon, slik at inntektene kan bli satt.

Når alt dette går gjennom, vil du bli sendt noen ting du trenger for å begynne å jobbe. Dette er et Rødt Kort, noe som gir deg mulighet til å betale for mat når DoorDash ikke kan håndtere betalingen til restauranten selv, og en varm pose, for å holde mat du skal levere varme.

I tillegg til disse tingene, er du selvsagt også kommer til å trenge en telefon data plan, og en bil. Etter at du har mottatt det du trenger fra DoorDash, du må gå tilbake på sitt nettsted, og aktiver det Røde Kortet som ble sendt til deg. Du må også laste ned Dasher-app, som de vil gi deg instruksjoner om hvordan du laster ned.

Hvordan Fungerer Levere Gjennom DoorDash Arbeid?

Når du har appen konfigurere den første skjermen vil du alltid komme til kartet. Dette kartet forteller deg noen ting om området du er i, som vil hjelpe deg å velge når du ønsker å sikre leveranser. Den fine tingen om DoorDash er at du er i stand til å velge ganger du vil arbeide med.

De beste tidene å gjøre så er da området du er feiende flott i er merket som Opptatt. Dette er når du vil få de fleste jobber og tjene mest mulig penger med DoorDash. Når du bestemmer deg for å begynne, alt du trenger å gjøre er å trykke Start feiende Flott.

Hvis området du er i er skravert grå, vil du sannsynligvis nødt til å planlegge å jobbe senere, som du kan enkelt gjøre ved å trykke på Timeplanen på kartet. Du kan også planlegge flotte ganger ved å gå til den angitte Tidsplanen – seksjonen nederst i navigasjonsfeltet.

Etter at du har begynt å slå, du vil få en sjekkliste for å sikre at du har alt du trenger, og klikk du vil offisielt bli arbeider. Mens styrtende, vil du bli tilbudt levering jobber som du kan enten ta, eller gå opp til en annen dukker opp. Du vil bli vist den beregnede inntekten for hver jobb som de dukker opp. Holde i sinnet, passerer opp en jobb påvirker fullføring pris og kan påvirke hvorvidt du får alle bonuser som skjer i løpet av en bestemt tid.

Når du godtar en jobb, DoorDash vil gi deg veibeskrivelse til restaurant og rekkefølgen informasjonen. De vil også gi deg en angitt tid du trenger for å få til posisjonen av. Når du ankommer, vil du har til å bekrefte at du er ute på app. Deretter kan du gå inn på restauranten, og be for bestillingen. Ta alltid i den varme vesken, som noen restauranter vil ikke gi deg din ordre hvis du ikke har det med deg.

Du vil deretter bekreft med appen når du får mat, og det vil fortelle deg i stedet for å slippe det av på. Igjen, det er et mål på tide for deg å levere den av. Når du har levert mat, vil du fullføre bestillingen og motta lønn for den jobben.

Hvor Mye Kan Du Gjøre Med DoorDash?

Det er mange faktorer som går inn beløpet du tjener for hver jobb. DoorDash har en modell for hvor mye betaler du per ordre.

Den grunnlønn er det beløpet du er garantert å få. Dette er bestemt av hvor langt unna bestillingen er fra deg, hvor lang tid det vil ta, og hvor sannsynlig det er for andre sjåfører til å ta jobben. Base betale, i henhold til DoorDash, kan variere fra $2 til over $10.

Så er det tillegg av bonuser, for eksempel topp betale. Dette skjer når du er feiende flott i en spesielt travel tid, og DoorDash vil legge til ekstra penger til din endelige betalingen på en per-levering basis. For å få dette, vil du vanligvis nødt til å akseptere en viss mengde av arbeidsplasser.

Endelig er det tips. En kunde kan legge til et tips via app og du vil motta den så snart du har fullført bestillingen. En kunde kan også muligens gi deg en kontant tips.

Beløpet du kan gjøre pr. time, vil det i løpet av en travel tid, er som regel et sted mellom $10 til $30. Det definitivt varierer time-for-time, skjønt, avhengig av jobbene som er tilgjengelige for deg.

En mer tradisjonell levering kjøring jobb vil sannsynligvis betaler du omtrent det samme beløpet eller mindre. En annen appellere til DoorDash er at du kan jobbe når du vil. Du har imidlertid til å betale for din egen gass. Avhengig av kjørelengde du får for bilen, betale DoorDash gir du kan fortsatt definitivt være verdt.

Alt i alt, DoorDash er definitivt et levedyktig alternativ for å få noen ekstra penger, enda mer så enn standard levering driver jobb.