Hur Mycket Kan Du Göra Med DoorDash?

0
596

I behov av lite extra pengar? Om du är nyfiken på några olika pengar att göra val, du kanske har tänkt på den populära mat leverans app, DoorDash.

Denna app anställer folk inom stöds platser för att leverera mat via appen, men hur ska någon börja arbeta för dem? Hur gör de för att tjäna pengar? Och hur mycket kan du göra med DoorDash?

Det är också frågan om det är värt det att fungera för dem. Det finns andra livsmedel leverans apps, som UberEats eller Postmates, så vad gör DoorDash olika? Eller, vad gör det skiljer sig från att bli en typisk leverans förare eller food service-jobb?

Det finns många fördelar och nackdelar att arbeta med DoorDash. Om du funderar på att registrera dig för att arbeta för dem, det finns många saker du bör veta i förväg, så att du kan bestämma om det är något du verkligen vill göra.

Hur Gör Jag För Att Registrera Dig För DoorDash?

Ditt första steg till att arbeta med DoorDash kommer att vara att öppna upp deras hemsida och hitta det Bli en Käck avsnitt. Här hittar du sätter i ditt Postnummer och platsen kommer att gå genom att underteckna till arbete för dem.

Det finns vissa krav för att arbeta för DoorDash som du måste uppfylla för att gå vidare:

  • Du måste vara minst 18 år gammal.
  • Du måste ha en säkerhetsprövning (kräver att du ger ditt personnummer)
  • Du måste ha ett körkort.
  • Du måste ha auto försäkring.
  • Du måste ha en Android-eller Apple smartphone.

Du kommer också att ge dem din bank information så att dina resultat kan sättas in.

När allt detta går igenom, du kommer att skickas en del saker du behöver för att börja arbeta. Detta är ett Rött Kort, vilket gör att du kan betala för mat när DoorDash inte kan hantera betalning till restaurangen i sig, och en varm påse, för att hålla den mat du levererar varm.

Förutom dessa saker, du är naturligtvis också kommer att behöva en telefonens dataanslutning, och en bil. Efter att du har fått vad du behöver från DoorDash, du har att gå tillbaka på sin plats och aktivera den Röda Kort som skickades till dig. Du kommer också att behöva ladda ner Dasher app, som de kommer att ge dig instruktioner om hur man laddar ner.

Hur Fungerar Genom Att Leverera DoorDash Arbete?

När du har appen ställa upp, den första skärmen du kommer alltid komma till är kartan. Detta kort säger vissa saker om området du är i som kommer att hjälpa dig att välja när du vill göra leveranser. Det fina med DoorDash är att du kan välja de tider du vill arbeta.

Den bästa tiden att göra så är när det område du är käck i är märkt som Upptagen. Detta är när du får mest jobb och tjäna mest pengar med DoorDash. När du bestämmer dig för att börja, allt du behöver göra är att knacka på Start-Käck.

Om det område som du är skuggad grå, du sannolikt för att schemalägga att arbeta längre, vilket du enkelt kan göra genom att trycka på Schemat på kartan. Du kan också schemalägga käck gånger genom att gå till särskilt Schema avsnitt på botten navigeringsfältet.

Efter att du har startat käck, du kommer att ha en checklista för att se till att du har allt du behöver, och du kommer officiellt att arbeta. Medan käck, kommer du att erbjudas leverans jobb som du antingen kan ta, eller gå upp förrän en annan man dyker upp. Du kommer då att visas beräknade intäkter för varje jobb som de visas. Hålla i åtanke, passerar upp ett jobb påverkar dina avslutad kurs och kan påverka huruvida eller inte du får någon bonus som pågår under en viss tid.

När du accepterar ett jobb, DoorDash kommer att ge dig en vägbeskrivning till en restaurang och beställa information. De kommer också att ge dig en inställd tid du behöver för att få till läge av. Efter ankomsten, måste du bekräfta att du är där på app. Du kan sedan gå in på en restaurang och be om ordern. Alltid ta i den heta väska, några restauranger kommer inte att ge dig din beställning om du inte har den med dig.

Du kommer att bekräfta sedan med appen när du får mat, och det kommer att berätta det läge att lämna in den på. Igen, det finns ett mål dags för dig att leverera den. När du har levererat mat, du kommer att slutföra beställningen och får din lön för det jobbet.

Hur Mycket Kan Du Göra Med DoorDash?

Det är många faktorer som går till det belopp som du tjänar för varje jobb. DoorDash har en modell för hur mycket det betalar du per beställning.

Grundlönen är det belopp som du är garanterad att få. Detta bestäms av hur långt bort för er, hur lång tid det kommer ta, och hur sannolikt det är för andra förare att ta jobbet. Grundlönen, enligt DoorDash, kan variera från $2 till över $10.

Sedan finns det tillägg av bonusar, till exempel peak betala. Detta händer när du är käck under en hektisk tid, och DoorDash kommer att lägga extra pengar till din slutbetalning på en per-leveransvillkor. För att få detta, har du vanligtvis för att acceptera en viss mängd jobb.

Slutligen, finns det tips. En kund kan lägga till ett tips via appen och du kommer att få det när du slutför beställningen. En kund kan också möjligen ge dig en cash tips.

Det belopp som du kan göra per timme, under en hektisk tid, är oftast någonstans mellan $10 till $30. Det definitivt varierar från timme till timme, men, beroende på de arbeten som finns tillgängliga till dig.

En mer traditionell leverans körning jobb kommer förmodligen att betala ungefär lika mycket eller mindre. Ännu en vädjan till DoorDash är att du kan jobba när du vill. Du har dock betala för din egen gas. Beroende på körsträcka du få för din bil, betala DoorDash ger du fortfarande kan definitivt vara värt.

Allt som allt, DoorDash är definitivt ett alternativ för att få lite extra pengar, ännu mer så än din vanliga leverans förare jobb.