Hoeveel U Kunt Maken Met DoorDash?

0
505

In de behoefte aan wat extra cash? Als je nieuwsgierig bent naar wat andere geld-het maken van opties, die je kan hebben gedacht over de populaire food delivery app, DoorDash.

Deze app huurt mensen in ondersteunde locaties te leveren voedsel via de app, maar hoe komt iemand aan de slag voor hen? Hoe maken ze geld? En hoeveel u kunt maken met DoorDash?

Er is ook de vraag of het de moeite waard het voor hen te werken. Er zijn andere bezorgservice apps, zoals UberEats of Postmates, dus wat maakt DoorDash anders? Of, wat het anders maakt dan het krijgen van een typische bezorger of food service job?

Er zijn veel voors en tegens van het werken met DoorDash. Als je denken van het aanmelden voor hen te werken, er zijn veel dingen die je moet weten van te voren, zodat u kunt beslissen of het iets is wat je echt wilt doen.

Hoe Meld Ik Me Aan Voor DoorDash?

Uw eerste stap naar het werken met DoorDash zal worden om hun website en vind de een Dasher sectie. Hier, zult u in uw Zip-code en de site zal u door middel van het aanmelden voor hen te werken.

Er zijn een aantal eisen aan het werken voor DoorDash dat je moet voldoen om vooruit te komen:

  • Je moet 18 jaar oud.
  • U moet een achtergrond controleren (die u aan uw sofi-nummer)
  • U moet beschikken over een rijbewijs.
  • Je moet hebben een auto verzekering.
  • Je moet een Android of Apple smartphone.

U zult ook moeten geven uw bankgegevens, zodat uw inkomsten worden gestort.

Zodra dit allemaal doorgaat, zult u worden verzonden sommige dingen die je nodig hebt om van start te gaan. Dit is een Rode Kaart, waarmee u te betalen voor voedsel, toen DoorDash kan niet omgaan met de betaling in het restaurant zelf, en een warme tas, om het voedsel je het leveren van warm.

Naast deze dingen, u bent natuurlijk ook gaan om een telefoon abonnement, en een auto. Nadat u hebt ontvangen wat je nodig hebt van DoorDash, je hebt om terug te gaan op hun site en het activeren van de Rode Kaart die naar u is verzonden. U zult ook moeten downloaden, Dasher app, die zij zullen u instructies geven over hoe te downloaden.

Hoe Werkt Het Leveren Van Door DoorDash Werk?

Wanneer heb je de app ingesteld, wordt het eerste scherm dat u zult altijd bij ons op de kaart. Deze kaart vertelt u het een en ander over de omgeving bent u in die u zullen helpen kiezen wanneer u wilt om leveringen te doen. Het aardige ding over DoorDash is dat je in staat bent om te kiezen hoe vaak je wilt werken.

De beste tijden om dit te doen zijn als het gebied dat u sprint in is aangeduid als Bezet. Dit is wanneer je voor de meeste banen en maken het meeste geld met DoorDash. Wanneer u besluit om te beginnen, alles wat je hoeft te doen is tik op Start Sprinten.

Als de omgeving bent u in de schaduw grijs, zult u waarschijnlijk hebben plannen om later, dat kunt u eenvoudig doen door te tikken op het Schema op de kaart. U kunt ook een planning instellen onstuimige tijden door te gaan naar het opgegeven Schema sectie op de navigatiebalk aan de onderkant.

Nadat u bent begonnen met rennen, je hebt een checklist om ervoor te zorgen u alles wat u nodig hebt, en dan zul je officieel werken. Terwijl je rent, zal u worden aangeboden levering banen die je kunt nemen, of tot een ander te zien. U leert uw geschatte winst voor elke baan als ze lijken. Houd in gedachten, het passeren van een taak is van invloed op uw voltooiing beoordelen en mogelijk van invloed op of je wel of niet krijgen van alle bonussen die tijdens een bepaald tijdstip.

Wanneer u een baan te aanvaarden, DoorDash krijgt u de routebeschrijving naar het restaurant en de bestelinformatie. Zij geven u ook een tijd instellen die je nodig hebt om naar de locatie door. Na aankomst, je moet bevestigen dat je er bent op de app. Vervolgens kunt u in het restaurant en vraag bij de bestelling. Altijd in de warme tas, zoals sommige restaurants zal niet geven u uw bestelling als je het niet hebt.

U zal vervolgens bevestigen met de app zodra je het voedsel, en het zal u vertellen dat de locatie te laten vallen uit bij. Nogmaals, er is een doel tijd voor u om het te leveren door. Als je eenmaal hebt geleverd, het eten, je zult het voltooien van de bestelling en het ontvangen van uw inkomsten voor die baan.

Hoeveel U Kunt Maken Met DoorDash?

Er zijn veel factoren die verder gaan in het bedrag dat je verdient voor elke taak. DoorDash heeft een model voor hoeveel betaalt u per bestelling.

Het basisloon is het bedrag dat u gegarandeerd te krijgen. Dit wordt bepaald door hoe ver de bestelling van je, hoe lang het zal duren, en hoe waarschijnlijk het is voor andere stuurprogramma ‘ s om de baan te nemen. De basis betalen, volgens DoorDash, kan variëren van $2 tot meer dan $10.

Dan zijn er nog de toevoegingen van bonussen, zoals piek betalen. Dit gebeurt wanneer je het sprinten tijdens een zeer drukke tijd, en DoorDash zal het toevoegen van extra geld om uw laatste betaling per aflevering basis. Om dit te krijgen, moet u meestal het accepteren van een zekere mate van werkgelegenheid.

Tot slot zijn er tips. Een klant kan het toevoegen van een tip via de app en u ontvangt nadat u de bestelling heeft voltooid. Een cliënt kan ook eventueel geef je een cash tip.

Het bedrag kunt u per uur, tijdens een drukke tijd, is meestal ergens tussen de $10 en $30. Het is zeker varieert van uur tot uur, maar, afhankelijk van de banen beschikbaar voor u.

Een meer traditionele levering rijden job zal waarschijnlijk betaal je ongeveer dezelfde hoeveelheid of minder. Een ander beroep te DoorDash is dat je kunt werken wanneer je wilt. U heeft echter te betalen voor uw eigen gas. Afhankelijk van het aantal kilometers dat u krijgt voor uw auto, het betalen DoorDash geeft kunt u steeds zeker de moeite waard.

Al met al, DoorDash is zeker een haalbare optie voor het krijgen van wat extra geld, meer nog dan uw standaard levering driver job.