Het Gebruik van De YouTube-Audio Bibliotheek In Uw Video-Projecten

0
438

Als u de productie van uw eigen video of een ander media project, je kunt niet alleen maar nemen wat voor muziek je wilt van het Internet. Als u vliegt in een straaljager boven de hemel van Amerika en filmen het, u kunt geen gebruik maken van Kenny Loggins’ “Gevarenzone” zang en hoop om weg te komen met het. Er is de kleine icky de materie van het auteursrecht.

Dus mensen die hun eigen media-projecten, die behoefte hebben aan enige vorm van audio, altijd op zoek naar muziek die ze kunnen gebruiken legaal. YouTube besloten om het gemakkelijker te maken door het verstrekken van een YouTube-audio bibliotheek van de gratis audio-clips die u kunt gebruiken in uw video-projecten. De clips worden geleverd door gewone muzikanten die op zoek zijn naar hun werk die er in de wereld.

De YouTube-Audio-Bibliotheek – Een Goudmijn Van Royalty-Vrije Muziek

Je vraagt je misschien af waar dit YouTube-audio bibliotheek. Goed, het is in een gebied van YouTube bekend als YouTube Studio. Om er te komen, klik op de link of ga naar uw menu in de rechterbovenhoek van uw YouTube-pagina.

In beide gevallen zult u moeten inloggen met je Google account gegevens. Als je eenmaal binnen bent YouTube Studio, bladert u omlaag in het menu aan de linkerkant tot aan de Audio Bibliotheek. Klik op om het te openen.

De YouTube-Audio Bibliotheek is verdeeld in twee secties – Gratis Muziek en Speciale Effecten. YouTube updates beide delen op een semi-regelmatige basis met nieuwe spullen. Dus als je niet iets wat je wilt zien, controleer weer een andere keer.

Elk item in de bibliotheek is in principe een MP3-bestand dat u kunt downloaden en sleep in de media project hulpmiddel voor het maken van uw keuze (zoals iMovie voor Mac-gebruikers). Maar eerst moet je die ene te vinden die u wilt.

U kunt beperken en vereenvoudigen uw zoekopdracht met behulp van de zoekfunctie of de filters. Als je een goed idee kunt krijgen wat je zoekt, de filters zijn de weg te gaan. Het categoriseert de muziek op Genre, Stemming, Instrument, Looptijd, en Attributie. U kunt gebruik maken van alle vijf filters op hetzelfde moment echt drill-down naar de goede dingen.

Genre & Mood

Weten wat voor soort muziek je wilt is het halve werk. Wilt u iets van de diepe, donkere, en moody’? In iets spannends? Of iets licht, vrolijk en positief? Als je zeker weet, gebruik dan het Genre en de Stemming filters.

Instrument

Hier kunt u filteren op het instrument. Misschien wil je een beetje van het licht piano muziek? Of iemand gitaar spelen? Of ga echt te gek met de trompetten?

Duur

Dit is belangrijk omdat je idealiter willen om iets te krijgen dat past bij de lengte van uw media-project. Het laatste wat je nodig hebt is een 12 minuten met de audio-clip voor een 5 minuten-project. Je hebt voor het bewerken van de muziek beneden met iets zoals Audacity, of de muziek afgesneden, net als het krijgen van goed.

Dus om de juiste duur, gebruik dit filter.

Naamsvermelding

Vanuit een juridisch perspectief, dit is een belangrijke als het gaat over het auteursrecht en Creative Commons. Gewoon omdat je het krijgen van deze muziek voor “gratis” betekent niet dat elke kunstenaar die heeft bijgedragen aan YouTube ‘ s audio bibliotheek niet iets terug wilt.

Sommige mensen willen geen naamsvermelding bij allen als ze misschien alleen maar doen voor de lol. Maar er zullen anderen – professionele muzikanten – die wil een soort van erkenning en shout-out voor hun werk.

Dus de Naamsvermelding filter er uit te filteren die wil erkenning en wie niet. Voor degenen die dat wel hebben, alleen hun naam in de aftiteling van uw project en / of in de beschrijving van de video op YouTube.

Beslissen Wat U Wilt

Zodra u hebt afgestemd de filters en heb je een lijst van mogelijke kandidaten, het is nu tijd om naar hen te luisteren en te bepalen welke de gelukkige winnaar voor uw blote modder worstelen video.

Zie je een kleine zwarte pijl aan de linkerkant van elke clip weer te geven. Dat is de Play-knop, zodat u kunt een voorbeeld van de muziek.

Klik op de account die u wilt beluisteren en het zal beginnen met spelen. Je zal ook zien als toekenning is vereist of niet. In dit geval is het niet nodig.

In andere hoewel, toekenning is vereist en u zal worden verteld wat er gedaan moest worden.

Wanneer u hebt gevonden die u wilt gebruiken, ga dan naar de rechterkant van de clip en klik op het downloadpictogram. De muziek bestand wordt nu direct gedownload naar uw computer.

Er moet echter worden opgemerkt dat deze YouTube-audio bibliotheek clips worden alleen aangeboden voor niet-commerciële video ‘ s die verschijnen op YouTube. Als u van plan bent om commerciële voor-winst-video ‘ s in of uit YouTube, moet je in plaats van kopen een professionele licentie voor een stuk muziek. AudioJungle is een mogelijke locatie.

Heb je ooit gebruikt de YouTube audio bibliotheek voor uw projecten? Wat denk je van de muziek aan te bieden? Laat het ons weten in de reacties hieronder.