Waze Rolt Spoorwegovergang Alerts Meer Landen

0
89
Waze / Werking Redder In Nood

Waze, de navigatie-app die waarschuwt voor ongevallen, wegafsluitingen en het verkeer, blijft tot de mogelijkheden uit te breiden. Nu zal u waarschuwen over de komende spoorweg oversteken. Google lanceerde de functie in de VS eerder, maar het is niet een big deal van het tot nu toe. En het is de uitrol van wereldwijd ook.

Ongevallen en dodelijke ongevallen gebeuren op de spoorwegen vaak meer dan we zouden denken. Volgens de AMERIKAANSE Federale Railroad Administration (FRA), 2018 zag 2,217 botsingen op spoorweg oversteken, wat leidt tot 262 dodelijke slachtoffers. Alleen al om die reden, spoorweg organisaties, zoals de FRA wilt u meer GPS-programma ‘ s en apparaten te waarschuwen over de spoorweg oversteken.

Waze

De hoop is, dat dat de waarschuwing kan de heads-up je nodig hebt als je moe bent en minder kans om op te merken een spoorwegovergang. In veel plaatsen, spoorweg oversteken niet de verlichting en waarschuwingsborden u zou kunnen worden gebruikt om te zien, die kan vooral handig om iemand op een lange afstand rijden.

Google zegt dat de functie is de uitrol van nu wereldwijd, waaronder in de VS, Canada, Mexico, Frankrijk, verenigd koninkrijk, Italië, Israël, Brazilië, Colombia, België, Polen, Hongarije, Argentinië, Chili, Uruguay, Indonesië, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Nederland en Ierland.

Gewoon in gedachten houden dat Waze zal je niet vertellen als een trein oversteken, alleen dat je klaar voor een ontmoeting met de spoorwegovergang. Zoals altijd, is het bewustzijn van de weg is aan u. U cand te downloaden Waze op Android en iOS gratis.

via 9to5Google