Dropbox is Nieuw Wachtwoord, Kluis, en een Back-up Biedt Go Live—Sommige Tegen Betaling

0
399
Dropbox

Afgelopen juni, brachten we het nieuws dat Dropbox werd het beta-testen van nieuwe Wachtwoord Manager, Secure Vault, en de Map synchronisatie functies. De beta-tests moet goed is gegaan omdat Dropbox is het maken van de functies die beschikbaar zijn voor iedereen. Hoewel “iedereen” heeft alleen de betalende klanten voor Wachtwoorden en Gewelven.

Als je vertrouwen Dropbox kunt u het consolideren van een aantal van uw diensten met de nieuwe mogelijkheden. De Password Manager is precies wat het klinkt als een alternatief voor LastPass of 1Password voor het opslaan van al uw wachtwoorden.

Het zal autosync op uw apparaten en automatisch aanvullen (hoewel we zullen het bewijs op Android, omdat niet alle wachtwoord managers zijn gelijk in dat opzicht). Dropbox zegt het coderen van wachtwoorden, zodat niemand toegang heeft tot de platte tekst kopieert, zelfs niet Dropbox. Dropbox Wachtwoord bestaat als een web-app, de mobiele app, desktop app, en browser-extensie. Het is alleen beschikbaar in Dropbox Plus en Dropbox Professionele abonnees.

Dropbox Vault maakt een map in Dropbox met extra lagen van beveiliging. Bescherm je de kluis met een pin-code, maar je kunt het ook delen met vertrouwde contacten. U kunt de kluis openen van de Dropbox-app of op het web. Dropbox Kluis is alleen beschikbaar voor Dropbox-gebruikers

Dropbox Back-up kunt u de synchronisatie van mappen buiten het centrum van de Dropbox-map, net zoals OneDrive of bijna elke andere cloud service. Het is een langverwachte functie en gelukkig niet nodig een specifiek abonnement.

Dropbox zegt dat het maken van alle drie de functies die beschikbaar zijn vandaag de dag.

via De Rand