Dropbox är Nytt Lösenord, Valv, och Backup Har att Gå Live—Några Avgifter Tillkommer

0
375
Dropbox

I juni förra året tog vi med nyheter som Dropbox var beta-testa nya Lösenord Manager, Säkra Valv, och Mappen synkroniseras funktioner. Beta-test måste ha gått bra eftersom Dropbox är att göra funktioner tillgängliga för alla. Även om “alla” omfattar endast betalande kunder för Lösenord och Valv.

Om du litar på Dropbox, du kan konsolidera några av dina tjänster med nya möjligheter. Password Manager är precis vad det låter som, ett alternativ till LastPass eller 1Password för att lagra alla dina lösenord.

Det kommer att autosync till dina enheter och autofyll (även om vi kommer att få se bevis på Android, som inte alla chefer lösenord är lika i det avseendet). Dropbox säger att det krypterar lösenord så att ingen annan har tillgång till oformaterad text kopior, inte ens Dropbox. Dropbox Lösenord finns som en web app, app, desktop app, och tillägg till webbläsaren. Det är bara tillgängligt till Dropbox Plus och Dropbox Professionell abonnenter.

Dropbox Vault skapar en mapp i Dropbox med extra lager av säkerhet. Du skyddar valv med en pin-kod, men du kan också dela den med betrodda kontakter. Du kan öppna valv från Dropbox-app eller på webben. Dropbox Valvet är bara tillgängliga för Dropbox Plus-användare

Dropbox för Backup gör att du kan synkronisera mappar i Dropbox-mappen, ungefär som OneDrive eller nästan alla andra cloud service. Det är en lång försenade och har tack och lov inte kräver ett visst abonnemang.

Dropbox säger som det är att göra alla tre funktionerna som finns tillgängliga idag.

via Väg