10 Gratis Amazon Fire Stick Kanaler Som Du Bör Installera

0
633

Kommer TV går ur mode? Det är svårt att säga. Ett växande antal människor klippa navelsträngen varje dag. Netflix, Amazon Prime, och Disney+ etc är streaming. Sedan smarta enheter som Amazon Fire-Minnen är att hjälpa dig att anpassa hur du surfa TV-kanaler.

Amazon Fire Stick är en av de bästa alternativen till Google Chromecast. Men oavsett vilken enhet du väljer, det finns bara så många timmar i en dag. Så, ditt val av film-och TV-kanaler som blir avgörande för att få ut det mesta av dem.

Här är några av de mest populära Amazon Fire Stick-kanaler som du ska installera.

YouTube

YouTube var offer för en tiff mellan Google och Amazon. Då kom det tillbaka på Amazon Fire Stick och Amazon-enheter. Och varför inte? Var annars kan du komma för att titta på 30+ miljoner kanaler och innehåll på mer än 80 språk? YouTube hanterar en tredjedel av webb-trafik.

Installera YouTube-appen på Elden stanna och låt Alexa göra sin sak med en, “Alexa, spela upp den senaste låten från Taylor Swift” röstkommando.

Ladda Ner: YouTube (Gratis)

Tubi TV

Den Tubi TV Fire Stick-kanalen har en trevlig funktion som kallas Collections som du kan använda som en genväg för att titta på hyllade filmer. Till exempel Högt Betyg på Ruttna Tomater samling kommer att hjälpa dig att upptäcka sällsynta pärlor som “Requiem for The American Dream”.

Det är världens största annons som stöds video on demand-tjänst med över 20 000 filmer och tv-serier från alla stora Hollywood-studior. Det är en fordran som du kan testa medan tända på sin stora samling.

Tubi är tillgänglig i USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland.

Ladda ner: Tubi TV (Gratis)

FilmRise Klassiker

Vill återgå till den bästa klassiker? På FilmRise Klassiker Fire Stick-kanal kan du se utställningar som 21 Jump Street och Tredje Rock Från Solen här. Du kan också vända dig till nyare filmer som Monster, Memento, och Spotlight om du är trött på TV-program. Det är en selektiv sortiment av gratis dokumentärer också för en dos av verkligheten.

Ladda Ner: FilmRise (Gratis)

Popcornflix

Titta på strömmande filmer, viral video och webb-serie episoder. En selektiv lineupen av fri att titta på utländska filmer och dokumentärer kompletterar paketet. Du måste lägga upp annonser genom dem, men innehållet är gratis att luften.

En intressant trivia är att Chicken Soup för Själen bolaget äger online-kanal.

Du kommer att hitta dokumentärer utländska filmer och ursprungliga web-serien. Använda katalogen för att söka efter visar i alla genrer från action till Asiatiska åtgärder. Och missa inte ut på några av de unika kategorier som Standup Comedy och Bro Filmer.

Det är en speciell Popcornflix Barn Amazon Fire Stick app också.

Ladda Ner: Popcornflix (Gratis)

IMDb TV

IMDb är en Amazon företaget men behöver ingen särskild introduktion för film älskare. Det hade alltid trailers, kändis intervjuer, och andra kort form som innehåll. Förra året lanserade Amazon IMDb TV (tidigare var det IMDb Freedrive) som en gratis annons som stöds Amazon Fire Stick kanal för filmer och TV-program.

Det är endast tillgängliga i USA Ser ut för “Titta Gratis på IMDb TV” – tecken när du surfar på webbplatsen för att omedelbart vet om titeln finns på IMDb TV. Du kan också hitta IMDb TV-titlar i din Bevakningslista på webbplatsen.

Ladda ner: IMDb TV (Gratis)

TED TV

TED Talks har alltid varit det enklaste sättet att få hjärnan mat. Du kan flytta från din dator eller mobil till soffan med sin Amazon Fire Stick app.

Enkel synkronisering mellan enheter som gör att du håller din favorit samtal och titta på historia var du titta på föredragen. Plus, du kan ta dem upp med röstkommandon.

Ladda ner: TED TV (Gratis)

XUMO TV

DIREKT Fire Stick-kanalen har en kanal uppställning som ser ut precis som den som erbjuds av kabel-leverantör. Det finns 180+ gratis-kanaler att välja på. Alla kanaler är gratis att titta på och strömma från valfri enhet.

Förutom gratis filmer, kan du koppla av med ABC News Live, NBC News NU, HISTORIA, PGA-Touren, FailArmy, och andra kanaler XUMO partner med. Naturligtvis, som alla andra kabel-kanal som du har att tolerera reklam och annonser.

En glad nytta av XUMO är gratis erbjudande är att det försöker lägga till nya kanaler varje månad.

Ladda ner: XUMO (Gratis)

Crackle

Sony Entertainment ger dig Spraka. Free video streaming app som visar filmer och TV-program och samtidigt stödja annonser. Bläddra i innehållet som är organiserade i ” snygg “kanaler” som gör upptäckten lättare än Netflix.

Till exempel, du kan gå igenom Hem Skola Kanal för att hitta barnvänliga visar. Eller, Filmen Fatales Kanal för några kickass kvinnor-centrerad filmer. Crackle är tillgängliga i USA.

Ladda Ner: Crackle (Gratis)

NASA

Rymden och astronomi är tillbaka på modet. Om du vill fånga upp, då NASA: s fantastiska innehåll är i första hand att peka på eftersom det inte är en nisch Fire Stick kanal för utrymme buffs. Och ja, det strömmar allt gratis.

Titta på nyheter, live-evenemang som utrymme lanserar sändningar från ISS, intervjuer med astronauter, och även historiskt innehåll. NASA använder också andra parter att stråla dess innehåll såsom YouTube, Twitter, och Rycka bland annat för utbildning av allmänheten.

Amazon Fire Stick app och en 4K-TV är en bra kombination för en luta dig tillbaka rymdfarande erfarenhet.

Ladda ner: NASA TV (Gratis)

PBS Barn

Public Service har ett gäng appar med familjevänlig visar. PBS BARN är för små. Det är den mest pålitliga källan av god kvalitet pedagogiskt material för barn.

24×7 edutainment är allt gratis. Det kan vara den perfekta förströelsen för dina barn när skolorna är stängda, och de är fast inne i huset.

Ladda ner: PBS (Gratis)

Gratis Amazon Fire Stick-Kanaler: Mer Än Du Kan Räkna

En Amazon Fire Stick kan förvandla en dum TV till en smart-TV och spara dig en massa pengar. Installera rätt strömmande kanaler och du kan till och med släppa din kabel-abonnemang för bra.

Men inte bara stanna vid dessa program. Ladda ner dessa fantastiska Amazon Fire Stick apps och förvandla din TV till en mångsidig underhållning hub.