10 Gratis Amazon Brann Stick-Tv Bør Du Installere

0
806

Vil TV-gå ut av mote? Det er vanskelig å si. Et voksende antall mennesker er å kutte ledningen hver dag. Netflix, Amazon Prime, og Disney+ etc er streaming i. Så, smarte enheter som Amazon Brann-Pinner er å hjelpe deg tilpasse måten du surfe-TV-kanaler.

Amazon Brann Stick er en av de beste alternativene til Google Chromecast. Men uansett hvilken enhet du velger, det er bare så mange timer i døgnet. Så, ditt valg av film-og TV-kanaler blir det avgjørende å få mest mulig ut av dem.

Her er noen av de mest populære Amazon Brann Stick-tv bør du installere.

YouTube

YouTube ble offer for en tiff mellom Google og Amazon. Da den kom tilbake på Amazon Brann Stick og Amazon-enheter. Og hvorfor ikke? Hvor ellers ville du kommer til å se på 30+ millioner tv og innhold i mer enn 80 språk? YouTube håndterer en tredjedel av web-trafikk.

Installere YouTube-appen på Brann-Pinne og la Alexa gjør sine ting med et, “Alexa, spille av den siste sangen fra Taylor Swift” talekommando.

Last Ned: YouTube (Gratis)

Tubi TV

Den Tubi TV Brann Stick kanalen har en fin funksjon som kalles Samlinger som du kan bruke som en snarvei for å se kritikerroste filmer. For eksempel, den Høyt Rangert på Rotten Tomatoes samling vil hjelpe deg å oppdage noen sjeldne perler som “Requiem for The American Dream”.

Det er verdens største ad-støttet video-on-demand-tjeneste med over 20 000 filmer og tv-programmer fra alle de største filmselskapene i Hollywood. Det er et krav at du kan teste mens binging på sin store samling.

Tubi er tilgjengelig i USA, Canada, Australia og New Zealand.

Last ned: Tubi-TV (Gratis)

FilmRise Klassikere

Ønsker å gå tilbake til det beste klassikerne? På FilmRise Klassikere Brann Stick-kanal kan du se show som 21 Jump Street og Tredje Rock Fra Solen her. Du kan også slå til nyere filmer som Monster, Memento, og Spotlight-hvis du er lei av TV-programmer. Det er et selektivt utvalg av gratis dokumentarer også for en dose av virkeligheten.

Last Ned: FilmRise (Gratis)

Popcornflix

Se streaming av filmer, videoer og web-serie-episoder. Et selektivt utvalg av gratis å se utenlandske filmer og dokumentarer kompletterer pakken. Du må sette opp annonser gjennom dem, men innholdet er fritt for luft.

En interessant trivia er at Chicken Soup for the Soul eier selskapet den elektroniske kanalen.

Du vil finne dokumentarer utenlandske filmer og opprinnelige web-serien. Bruke katalogen til å søke etter viser i alle sjangre fra handling til Asiatiske handling. Og ikke gå glipp av noen av de unike kategorier som Standup-Komedie og Bro-Filmer.

Det er en spesiell Popcornflix Barn Amazon Brann Stick app også.

Last Ned: Popcornflix (Gratis)

IMDb-TV

IMDb er en Amazon selskapet, men trenger ingen egen introduksjon for filmelskerne. Det hadde alltid tilhengere, kjendis intervjuer, og andre kort skjema innhold. Siste år, Amazon lanserte IMDb-TV (tidligere var det IMDb Freedrive) som en gratis, men ad-støttet Amazon Brann Stick kanal for filmer og TV-serier.

Det er bare tilgjengelig i USA Ser ut til å “Se Gratis på IMDb TV” – skiltet når du surfer på nettstedet til umiddelbart vite at hvis tittel er tilgjengelig på IMDb-TV. Du kan også finne IMDb TV-titler i din Watchlist på nettstedet.

Last ned: IMDb-TV (Gratis)

TED TV

TED Talks har alltid vært den enkleste måten å få hjernen mat. Du kan flytte fra skrivebordet eller den mobile til sofaen med sin Amazon Brann Stick app.

Enkel synkronisering mellom enheter sørger for at du holder din favoritt taler og se historien uansett hvor du ser på samtalene. Plus, kan du bringe dem opp med talekommandoer.

Last ned: TED-TV (Gratis)

XUMO TV

Den XUMO Brann Stick kanal er en kanal utvalg som ser ut akkurat som den som tilbys av kabelleverandøren. Det er 180+ gratis tv på å plukke fra. Alle kanaler som er gratis å se på og spille fra hvilken som helst enhet.

Bortsett fra gratis filmer, du kan slappe av med ABC News Live, NBC News NÅ, HISTORIE, PGA-Touren, FailArmy, og andre kanaler XUMO partnere med. Selvfølgelig, som alle andre kabel-kanalen dere har til å tolerere reklamepauser og annonser.

En lykkelig nytte av XUMO er gratis tilbyr, er at den prøver å legge til nye kanaler hver måned.

Last ned: XUMO (Gratis)

Crackle

Sony Entertainment bringer deg Crackle. Gratis video streaming app viser filmer og TV-programmer mens du støtter annonser. Bla gjennom innhold som er organisert i pen “kanaler” som gjør discovery enklere enn Netflix.

Du kan For eksempel gå gjennom Hjem Skole Kanal for å finne barnevennlige viser. Eller, Filmen Fatales Kanal for noen kickass kvinner-sentriske filmer. Crackle er tilgjengelig bare i USA.

Last Ned: Crackle (Gratis)

NASA

Plass og astronomi er tilbake på moten. Hvis du ønsker å fange opp, da NASA ‘ s awesome innhold er det første stedet for å trykke fordi det er ikke en nisje Brann Stick kanal for plass buffs. Og ja, det strømmer alt for gratis.

Se nyheter, live-eventer som plass lanserer, sendinger fra ISS, intervjuer med astronauter, og til og med historisk innhold. NASA bruker også andre partnere for å stråle dens innhold som YouTube, Twitter og Trekning blant annet for offentlig utdanning.

Amazon Brann Stick-app og en 4K-TV-en er en god kombinasjon for en lene seg tilbake spacefaring erfaring.

Last ned: NASA TV (Gratis)

PBS Barn

Public Broadcasting Service har en haug med apps med familievennlig viser. PBS BARNA er for små. Det er den mest pålitelige kilde til god kvalitet pedagogisk innhold for barn.

24×7 edutainment er alle gratis. Det kan være det perfekte distraksjon for barna, når skolene er stengt, og de blir sittende fast inne i huset.

Last ned: PBS (Gratis)

Gratis Amazon Brann Stick-Tv: Mer Enn Du Kan Telle

En Amazon Brann Stick kan slå noen dumme TV til en smart TV, og spare deg mye penger. Installere den riktige streaming tv, og du kan til og med slippe kabel-abonnement for godt.

Men ikke bare stoppe på disse programmene. Last ned disse fantastiske Amazon Brann Stick apps og slå TV-en inn i en multipurpose underholdningssenter.