Hur att Sparka Människor Av Ditt Netflix-Konto

0
55
Mykolastock/Shutterstock.kom

Netflix är lätt att dela. Kanske ditt ex fortfarande har ditt lösenord, eller kanske du har loggat in på Netflix på en TV i en Airbnb och alla som bor där nu strömmar på ditt konto. Här är hur att stoppa människor från att använda ditt Netflix-konto.

Endast ett Fåtal Personer Kan Ström på en Gång

Varje Netflix-konto kan ett begränsat antal personer ström på samma gång (två för en vanlig HD-plan eller fyra för ett premium-4K UHD plan.) Att sparka på andra människor av ditt konto kommer att hindra andra människor från att fylla de strömmande slots när du vill titta på något.

I vissa fall, delning kan även leda till att Netflix tillfälligt låsa ditt konto—Netflix gillar inte att se människor som delar ett konto från hela världen, som kontodelning är officiellt avsedda för hushåll som bodde tillsammans. (Netflix kommer inte att stänga av ditt konto med ett sms, men—det är en bluff.)

Alternativ 1: Ta Bort Enheter Från Ditt Netflix-Konto

Om du vill få alla dessa enheter av ditt konto, det är ett snabbt sätt att göra det. Första, chef för Netflix-konto på sidan inställningar genom att peka till din profil på ikonen i det övre högra hörnet på web-sidan och klicka på “Konto”.

Klicka på “Logga ut från alla enheter” till höger i Inställningar.

Klicka på “Logga Ut” – knappen för att få Netflix att automatiskt logga ut från alla enheter som har loggat in på ditt Netflix-konto. Som påpekar hemsidan, detta kan ta upp till åtta timmar.

Detta kommer att tvingas att logga ut från alla enheter som du kan se om den Senaste tidens enhet streaming aktivitet. Så, om du en gång loggat in på Netflix på en TV i en Airbnb, att TV kommer inte längre att vara inloggad på ditt Netflix-konto. Om du inte faktiskt delar ditt lösenord med någon annan, du är klar.

Hur att Se vem Som Har använt Ditt Netflix-Konto

Om du vill se vilka enheter som kommer att vara inloggad kan du se de senaste enheter och platser som har använt ditt konto genom att besöka den Senaste streaming-enhet aktivitet på Netflix hemsida.

Från Netflix hemsida, kan du komma åt denna sida som rubrik till sidan kontoinställningar och klicka sedan på “den Senaste streaming-enhet aktivitet”, som ligger precis ovanför “Logga ut från alla enheter” alternativet.

Du kommer att se en lista över enheter, platser och IP-adresser som har använt ditt konto nyligen, tillsammans med det datum de senast användes.

Alternativ 2: Ändra Ditt Lösenord för att Starta Alla

Om någon har ditt Netflix-lösenord, men de kommer fortfarande att kunna logga in igen efter att du har startat alla de som inloggad enheter ut från kontot. Det finns bara ett sätt att åtgärda detta: Ändra ditt Netflix-lösenord.

För att göra detta, gå till Netflix konto på sidan inställningar (profil meny > Konto) och klicka på “Ändra Lösenord” till höger om Medlemskap och Fakturering.

Ange ditt nuvarande lösenord och ett nytt lösenord här.

Var noga med att kontrollera “att Kräva att alla enheter för att logga in igen med det nya lösenordet” om du vill att sparka alla som är inloggad i enheter av ditt Netflix-konto.

När du gör detta, att du måste logga in för att Netflix på alla dina enheter igen—förutsatt att du klickat att kryssrutan. Men, någon annan använder ditt Netflix-konto kommer att behöva logga in igen, också. Och de kommer inte att kunna göra så om du inte berätta för dem ditt lösenord.

I slutändan, sparkar människor av ditt Netflix-konto är som att sparka folk utanför din Wi-Fi—om dessa människor känner till ditt lösenord, är det enda sättet att säkerställa att de håller reda på är att ändra lösenord och lås dem.

RELATERAT: Hur att Sparka Folk Utanför Din Wi-Fi-Nätverk

LÄS NÄSTA

  • “Skapa Anpassade Kortkommandon för Alla Mac-App
  • “Hur att Sparka Människor Av Ditt Netflix-Konto
  • “Hur till Hacka den Dolda Google Chrome Dinosaurie Spel
  • “Hur att Dela Din Skärm på Facebook Messenger för iPhone och Android
  • “Vad Är Instagram Hjulen, och Det Är en TikTok Klon?