Hoe om te Schoppen de Mensen Uit Uw Netflix-Account

0
51
Mykolastock/Shutterstock.com

Netflix is eenvoudig te delen. Misschien is je ex heeft nog steeds uw wachtwoord, of misschien bent u ingelogd bij Netflix op een TV in een Airbnb en iedereen wie blijft er nu streams op uw account. Hier is hoe te stoppen met de mensen van het gebruik van uw Netflix-account.

Slechts een Paar Mensen Kunnen stromen in een Keer

Elke Netflix-account kunt ook een beperkt aantal mensen stream op de dezelfde tijd (twee voor een standaard HD plan of vier voor een premium 4K UHD plan). Schoppen andere mensen uit uw account wordt voorkomen dat andere mensen het vullen van deze streaming slots wanneer u wilt kijken naar iets.

In sommige gevallen, account delen kan zelfs leiden tot Netflix tijdelijk te vergrendelen van uw rekening—Netflix niet leuk om te zien dat mensen het delen van een account van een all over the place, als account sharing is officieel bedoeld voor huishoudens die samen woonden. (Netflix niet opschorten van uw account met een sms-bericht, maar dat is een scam.)

Optie 1: Verwijderen Van Apparaten Vanuit Uw Netflix-Account

Wilt u al deze apparaten uitschakelen van uw account, is er een snelle manier om het te doen. Eerst, ga naar Netflix account instellingen pagina door naar uw profiel pictogram in de rechterbovenhoek van de pagina en te klikken op “Account”.

Klik op “Sign out van alle apparaten” voor de juiste Instellingen.

Klik op de knop “afmelden” te hebben Netflix meld u automatisch alle apparaten aangemeld bij uw Netflix-account. De website wijst erop, dit kan tot acht uur.

Dit zal geforceerd afmelden voor alle apparaten die je kunt zien op de Recente apparaat streamen activiteiten pagina. Dus, als u eenmaal bent aangemeld bij Netflix op een TV in een Airbnb, dat de TV niet meer worden aangemeld bij uw Netflix-account. Als u nog niet daadwerkelijk worden gedeeld uw wachtwoord met iemand, je bent klaar.

Hoe om te Zien Wie Uw Netflix-Account

Als u wilt zien welke apparaten zal worden ondertekend, zie je de meest recente apparaten en locaties die gebruik hebben gemaakt van uw rekening door een bezoek aan de Recente apparaat streamen pagina activiteit op Netflix ‘ s website.

Van Netflix de website kunt u toegang krijgen tot deze pagina door naar de pagina accountinstellingen en vervolgens op “Recente apparaat streamen van activiteit,” die zich recht boven de “Sign out van alle apparaten” optie.

U ziet een lijst met apparaten, locaties en IP-adressen die gebruikt uw account onlangs, samen met de data die ze het laatst zijn gebruikt.

Optie 2: Wijzigen van Uw Wachtwoord op te Starten Iedereen

Als iemand uw Netflix-wachtwoord, maar ze zullen nog steeds in staat zijn om terug inloggen nadat u de computer al die ondertekend-in apparaten uit van de rekening. Er is maar één manier om dit op te lossen: het Wijzigen van uw Netflix wachtwoord.

Om dit te doen, ga dan naar Netflix account instellingen pagina (profiel menu > Account) en klik op “Wachtwoord Wijzigen” aan de rechterzijde van het Lidmaatschap en Facturering.

Voer uw huidige wachtwoord in en een nieuw wachtwoord.

Zorg ervoor om te controleren “, moeten alle apparaten opnieuw aanmelden met het nieuwe wachtwoord” als u wilt schoppen alle aangemelde apparaten uit uw Netflix-account.

Nadat u dit doet, zult u aan te melden om Netflix op al uw apparaten opnieuw—in de veronderstelling dat je klikken op de checkbox. Echter, iemand anders met uw Netflix-account hoeft aan te melden terug in te doen. En zij zullen niet in staat zijn om dit te doen, tenzij u hen uw wachtwoord.

Uiteindelijk, het schoppen van mensen uit uw Netflix-account is als het schoppen van mensen uit uw Wi-Fi—als die mensen weten van uw wachtwoord, de enige manier om te zorgen dat ze blijven is om het wachtwoord te wijzigen en lock-out.

GERELATEERD: Hoe om te Schoppen de Mensen Uit Uw Wi-Fi-Netwerk

LEES VERDER

  • “Hoe Hack de Verborgen Google Chrome Dinosaurus Spel
  • “Het Delen van Uw Scherm op Facebook Messenger voor iPhone en Android
  • “Wat Is Instagram Rollen, en Is Het een TikTok Kloon?
  • “Hoe Stop je per Ongeluk op een iPhone Screenshots
  • “Waarom een IR Blaster Is Nog steeds Handig is op Telefoons in 2020