Hoe Stop je per Ongeluk op een iPhone Screenshots

0
62

Als kleine afbeeldingen verschijnen in de hoek van je iPhone-scherm, of je houdt het vinden van vreemde foto ‘s in de bibliotheek Foto’ s, bent u waarschijnlijk per ongeluk het nemen van screenshots. Om dit probleem te vermijden in de toekomst is het belangrijk om te weten hoe screenshots te werken.

Hoe Screenshots Zijn Geactiveerd

Apple, Inc.

Om een screenshot te maken op een iPhone, moet u een combinatie van een fysieke knoppen op het apparaat. Hier is hoe het gedaan is met elke generatie:

  • iPhone X of later: druk Gelijktijdig op de Kant en Volume Omhoog knoppen te drukken.
  • iPhones met een Huis en Kant-knop: druk Gelijktijdig op de Home en de knopjes aan de Zijkant kort.
  • iPhones met een Huis en Bovenste knop: druk Gelijktijdig op de Home en de Bovenste knoppen kort.

Als u per ongeluk op een van deze combinaties door een ongeval, krijgt u een screenshot. Het gebeurt vaak op iPhones zonder een Home-knop. Dit is omdat de twee trigger knoppen zijn meer kans om te worden gedrukt wanneer uw iPhone in je zak, ratelende rond in je tas of wanneer je je vastgrijpen van het.

U kunt proberen het aanpassen van uw grip te voorkomen dat het gelijktijdig indrukken van beide knoppen. Helaas, als van iOS 13, kunt u niet uitschakelen screenshots.

Er is echter een work-around.

Hoe iOS-12 Helpt Voorkomen dat u per Ongeluk Screenshots

Om te helpen voorkomen dat het per ongeluk screenshots op iPhones zonder Home toetsen (zoals de iPhone X), introduceerde Apple een functie in iOS 12 dat alleen maakt screenshots, terwijl het scherm is verlicht. Dit vermindert drastisch het aantal toevallige screenshots.

Om ervoor te zorgen dat u de nieuwste versie van iOS op je iPhone, open het “Instellingen” en ga vervolgens naar Algemeen > Software-Update. Installeer alle beschikbare updates voor uw apparaat. Als je een oudere iPhone, die kan niet worden uitgevoerd iOS-12, zult u moeten upgraden naar een nieuwere iPhone om toegang te krijgen tot deze functie.

GERELATEERD: Hoe Update Je iPhone naar de Nieuwste Versie van iOS

Hoe “Verhogen van de Wake’ in de Weg Kan staan

Zelfs als uw iPhone met iOS 12 of hoger, kunt u nog steeds per ongeluk triggeren van een functie genaamd “Verhogen om Wakker” en klik op de screenshot knoppen. “Verhogen van de Wake” neemt uw iPhone uit de Slaapstand wanneer u fysiek te tillen.

U kunt deze functie uitschakelen als u wilt, dat wel. Om dit te doen, open “Instellingen” en ga naar “Display en de Helderheid.” Veeg naar beneden, en vervolgens zet-Off van het “Verhogen van de Wake” optie.

Zodra deze wordt uitgeschakeld, is uw apparaat niet meer wakker worden als je lift, dus het zal niet in staat zijn om zoveel toevallige screenshots.

GERELATEERD: Hoe Zet “Verhogen van de Wake’ in iOS 10

Probeer een Ander iPhone hoesje

Sommige iPhone gevallen betrekking op de knoppen aan de zijkant met een stijf materiaal dat kan drukken op hen moeilijker. Andere gevallen verbergen die knoppen in uitsparingen, waardoor ze nog moeilijker in te drukken. Gewoonlijk is dit een probleem kan zijn, maar het kan ook voorkomen dat u per ongeluk screenshots.

Als u besluit om deze route te gaan, te winkelen rond voor een goede zaak dat geschikt is voor uw apparaat—en lees de reviews!

GERELATEERD: Wat is het Verschil Tussen de Gevallen van de Telefoon, Beschermers, Skins, en Covers?

Als een screenshot ooit pop-up opnieuw, veegt u naar links om het te krijgen uit je iPhone-scherm en uit de weg.

LEES VERDER

  • “Waarom een IR Blaster Is Nog steeds Handig is op Telefoons in 2020
  • “Het Blokkeren van “Scam Waarschijnlijk” Gesprekken over T-Mobile (en Metro)
  • “Hoe Bezoek van Iemand’ s Island in Dromen in ‘Animal Crossing: New Horizons”
  • “AirDrop voor Android: Hoe je Android te Gebruiken Nabijgelegen Delen
  • “De Geschiedenis van de Caps Lock: Waarom Wordt de Caps Lock-Toets Bestaan?