Hoe Gebruik Je Instagram? Aan De Slag

0
74

Met 120,7 miljoen gebruikers, Instagram is één van de grootste social media platforms die er zijn. Als je dat al niet op, vraag je je misschien af wat onderscheidt het van andere sociale media zoals Facebook of Twitter.

Instagram is voornamelijk gebaseerd op het plaatsen en delen van foto ‘ s. Dit maakt het ideaal voor het delen van kunst en fotografie, evenals een alledaagse foto die je het gevoel delen. Het werd populair vanwege de focus op foto ‘ s.

Vanwege deze populariteit, Instagram is uitgegroeid tot een geweldig platform voor mensen om hun bedrijven. Het verbindt ook mensen die hebben opgedaan een massa volgelingen met merken die willen hen sponsoren. Dit is een manier om sociale media “beïnvloeders” hun geld verdienen.

Als u wilt beginnen met het gebruik van Instagram, om welke reden dan ook, dan weten hoe het platform werkt zal u helpen om het meeste uit uw ervaring.

Hoe Om Te Posten Op Instagram

De meest belangrijke ding om te weten over Instagram is hoe precies het maken van een post. Het platform heeft vele opties bij het maken van een post, en er zijn een aantal dingen die je zou kunnen missen, dat kan echt helpen u bij het plaatsen van iets van uw gading.

Hier zijn de basisprincipes van het maken van een Instagram post:

  1. Tik op het + – pictogram aan de onderkant in het midden van uw scherm. Een nieuw scherm wordt geopend waarin u uw camera roll.
  1. Selecteer een foto die u wilt plaatsen. U kunt ook tikken op je Camera Roll op de bovenkant van je scherm om een foto te zoeken in een ander album op je telefoon.
  1. Op de foto die u selecteert, ziet u een aantal pictogrammen aan de onderkant. Aan de rechterkant heb je de opties om te gebruiken Boomerang, een app die zorgt voor een GIF-achtige foto te maken van een collage, of voor het selecteren van meerdere foto ‘ s te plaatsen. Nadat je hebt gekozen wat u wilt posten, selecteert u Volgende.
  1. Je hebt nu de optie om een filter te selecteren of het bewerken van de post zelf. Instagram biedt een breed scala aan foto-editing-opties die u kunt gebruiken om uw foto te zien precies hoe je het wilt. Wanneer u klaar bent hier, klikt u op Volgende.
  1. Op het laatste scherm dat u in staat bent om een bijschrift toevoegen dat zal worden geplaatst, samen met de foto. U kunt ook tag andere Instagram-gebruikers door te tikken op Mensen Taggen. Er is ook de mogelijkheid voor het toevoegen van een locatie aan uw foto ‘ s, die ook zal worden geplaatst. Wanneer u klaar bent en tevreden bent met uw foto en tik op Delen om uw post publiek.
  1. Als je wilt wachten tot een later tijdstip te plaatsen, kunt u terugkeren naar de pagina bewerken en tikt u op Annuleren. Een venster zal verschijnen met de vraag of u wilt negeren van het bericht of op te slaan als concept. U kunt uw concepten samen met de foto ‘ s uit je filmrol.

Hoe Gebruik Je Instagram Verhalen

Een andere populaire feature op Instagram zijn Verhalen. Dit zijn de foto ‘s of video’ s kun je een bericht dat de laatste voor 24 uur, dan verdwijnen. Echter, er is de optie voor het opslaan van een Verhaal als een hoogtepunt kan worden opgeslagen op je profiel.

Het maken van een Verhaal op Instagram is eenvoudig:

  1. Op de hoofd-feed of op uw profiel, druk op je profiel foto in de linker bovenhoek om te openen van uw camera (u kan nodig zijn om te geven Instagram toestemming voor het gebruik van uw camera en de microfoon).
  1. Vanaf hier kunt u een foto nemen of een video of een van de andere camera-opties Instagram biedt. U kunt filters toevoegen door te klikken op een van hen aan de rechterkant van de ontspanknop.
  1. Nadat een foto of video is genomen, kunt u op Uw Verhaal in de hoek linksonder van uw scherm om het te plaatsen. Er is ook de mogelijkheid om een post-it op een goede Vrienden verhaal, waarmee je kiest met wie je het goed kunt zien.

U kunt ook live gaan van uw telefoon op Instagram door te kiezen voor de Live optie alle de weg naar links aan de onderkant van het scherm. Hierdoor kunt u voor het streamen van video van de camera van uw telefoon en uw volgelingen kijken kunt u door te tikken op je Verhaal pictogram.

Hoe Bewerk Je Profiel Pagina & Maak Hoogtepunten

U kunt uw eigen profiel door te tikken op het pictogram in de rechterbenedenhoek van uw scherm. Van hier, u vraagt zich misschien af hoe u kunt personaliseren met uw profiel te maken die bij u past.

Om uw profiel te wijzigen, klikt u op Profiel Bewerken vlak boven de plaats waar uw foto ‘ s worden geplaatst. Vanaf hier, je kunt je profielfoto, je weergegeven naam en gebruikersnaam, het maken van een korte bio, en zelfs een link naar een website die iedereen op kan klikken.

Je hebt ook de mogelijkheid om hoogtepunten op uw profiel. Dit zijn de foto ‘s en video’ s die u hebt opgeslagen in uw Verhaal dat u wilt weergeven. Om tot een hoogtepunt hebt, tikt u op het Hoogtepunt pictogram in de rechterbenedenhoek van uw verhaal. Dit zal leiden tot een hoogtepunt als je er geen hebt gemaakt.

Na dat, kunt u op uw profiel en selecteert u de Nieuwe knop naast de hoogtepunten naar nieuwe toe te voegen.

Vanaf hier kunt u meerdere foto ‘s of video’ s uit het verleden van de verhalen die u wilt opnemen in uw markeren. Nadat u hebt gekozen voor een aantal, selecteert u Volgende. Op dit scherm kunt u een titel voor het markeren en kies een cover foto. Alle van uw gemaakte hoogtepunten zal zichtbaar zijn op je profiel voor iedereen te bekijken.

Met Behulp Van Directe Berichten

In de rechterbovenhoek van uw belangrijkste Instagram-feed, ziet u een pictogram van een papieren vliegtuig. Dit is waar u kunt tikken om te zien uw Directe Berichten, of DMs.

Hier kunt u een privé-bericht of een video-chat met mensen, en je kunt zelfs stuur ze berichten die u op Instagram. Om te beginnen met een nieuw bericht, tikt u op het potloodpictogram in de rechterbovenhoek en zoeken naar de gebruikersnaam die u wilt beginnen met chatten. Als u wilt zoeken naar iemand die je al hebt gesproken, kunt u gebruik maken van de zoekfunctie boven je berichten.

Als u wilt stuur iemand een post die u op Instagram, alles wat je hoeft te doen is druk op het vliegtuig pictogram onder een bericht, kies wie u wilt verzenden en druk vervolgens op Verzenden. U kunt ook beschikken over berichten op uw verhaal op deze manier.