8 Uitstekende Couch Co-op Actie Games

0
66
Studio MDHR, Nintendo, De Behemoth

Couch co-op gaming zal nooit echt verdwijnen—het spelen van spelletjes met uw teamgenoten letterlijk aan uw zijde is gewoon te leuk. Combineer dat met de bevredigende en gewoon de leuke gameplay van een goede actie spel, en je bent zeker in voor een traktatie.

“Actie” is een zeer breed genre, dus bij het selecteren van de spellen voor deze lijst en we keken uit voor de titels die op constante spanning als je speelt. Ongeacht of je nu op groepen vijanden of intimiderende baas gevechten, wij zorgen dat het een hart-pompen en actievolle ervaring.

Met de Hand Getekende Baas Ontmoetingen: Cuphead (PC/Xbox Één/Switch/PS4)

Van de tonen in 2014 naar de release in 2017, Cuphead is het draaien van hoofden dankzij de unieke handgetekende stijl. Niet alleen is dit spel voorzien van strenge controles en een van de moeilijkste bazen in gaming, maar het voelt ook als je het regelen van een levende cartoon dankzij de uitstekende animatie. En u kunt genieten van dit creatieve avontuur met al met een vriend of vriendin spelen als Cuphead en Mugman.

Je bent zowel gaan om te sterven aan de bazen veel, maar gelukkig kunt u houden elkaar in de strijd door voortdurend de heropleving van een ander. En als je dan eindelijk verslaan die moeilijk baas, het gevoel van voldoening zult u beiden het gevoel is ongeëvenaard.

Cuphead is beschikbaar op PC, Xbox Één, Switch, en de PS4.

Vier-Speler Chivarly: Castle Crashers (PC/Xbox Één/Switch/PS4)

Castle Crashers is een iconische couch co-op game voor het eenvoudige, maar leuke gameplay, komische toon, en vier-speler co-op ondersteuning. Er zijn grappen om elke hoek als jij en je teamgenoten samen het verslaan van bazen en vijanden in een poging het opslaan van de prinsessen ontvoerd door “De Tovenaar.” Er zijn meerdere tekens om te ontgrendelen en verschillende wapens te gebruiken, zodat elke run-through van het spel fris te voelen als u experimenteren met de verschillende combinaties.

Castle Crashers is beschikbaar op PC, Xbox Één, Switch, en de PS4.

Spreuk Slingeraars: Wizard of Legend (PC/Xbox Één/Switch/PS4)

Spreuken is nog nooit zo leuk en bevredigend dan in de Wizard van de Legende. In deze top-down-ncurses-interface (een genre van games waar moet u opnieuw opstarten van je personage na elke dood), zult u leren hoe gebruik te maken van verschillende spreuken en magische vermogens te doorlopen stadia en vijanden. Er zijn twee-speler co-op en een breed scala aan spreuken te gebruik, zodat u en uw vriend kunnen maken van uw eigen loadouts en het perfecte duo.

Wizard van de Legende is beschikbaar op PC, Xbox Één, Switch, en de PS4.

Longeren Luchadors: Guacamelee 1 en 2 (PC/Xbox Één/Switch/PS4)

De heldere en levendige wereld van de Guacamelee serie is tot de rand gevuld met vijanden te vechten. Op hun core, deze games zijn 2D-platformers, maar je hoeft niet net spring op vijanden om ze te verslaan. Je speelt als krachtige Luchadors, dus je kunt verwachten dat het gebruik van een verscheidenheid van worstelen bewegingen te houden combo ‘ s gaan voor enorme schade. Beide games zijn vrij gelijkaardig gameplay-wise en ondersteuning van twee-speler co-op, dus je kunt niet verkeerd gaan met een van beide. Maar, als een vervolg, Guacamelee 2 is natuurlijk uit te breiden op de begrippen geïntroduceerd in de eerste game.

Guacamelee is beschikbaar op PC, Xbox Één, Switch, en PS4, zoals Guacamelee 2 (PC, Xbox Één, Switch, en PS4).

Flitsende Moves: River City Meisjes (PC/Xbox Één/Switch/PS4)

Klassieke beat em’ up van de arcade-tijdperk, zoals Golden Axe een geweldige tijd in twee-speler co-op, en de Rivier de Stad Meisjes wil heroveren dat de gameplay met enkele moderne flair. Je bent niet alleen beperkt tot de normale stoten en schoppen hier, er is een grote selectie van ultra-flashy moves tussen de twee tekens die geselecteerd kunnen worden. Of u nu een afranseling mensen met een rugzak of een prachtig vijanden met de flitser van uw telefoon, River City Girls’ combat nooit gaat vervelen als je strijd door de stadia.

River City Girls is beschikbaar op PC, Xbox Één, Switch, en de PS4.

Uitgestrekte RPG: naar buiten (PC/Xbox Één/PS4)

“Open-wereld RPG” is waarschijnlijk niet een genre dat me te binnen schiet als het gaat om couch co-op, maar naar buiten gericht om dat te veranderen. Naar buiten heeft alle kenmerken van een grote RPG, waaronder een enorme fantasie wereld te verkennen. Maar nog belangrijker, het ondersteunt twee-speler co-op door het hele spel heen. U kunt elk een karakter te creëren, kies je wapens en items, en dan ontdek deze wereld samen.

Naar buiten is beschikbaar op PC, Xbox Één, en PS4.

Hordes van Vijanden: Hyrule Krijgers (Schakelaar)

Het is moeilijk om te denken van een franchise die belichaamt de “actie” moniker meer dan de Dynasty Warriors-serie, en deze Nintendo gesanctioneerde spin-off is perfect voor een co-op plezier op de Schakelaar. Plaats in het Zelda universum, Hyrule Krijgers functies massale hordes van vijanden, die je kan snijden door met de verschillende personages. En er zijn veel personages om uit te kiezen (31 om precies te zijn), inclusief de wat meer obscure picks die fans zijn er zeker van om lief te spelen zoals.

Zelfs als je niet een fan van de Zelda-serie, de gameplay vol actie de Warriors-serie is bekend in het volle effect hier. Tekens gebruik maken van massale, vegen aanvallen die duidelijk vijanden snel en spectaculair. Het is niet bijzonder diepgaand, maar de eenvoudige vreugde van het scheuren door hordes van vijanden en racking up punten blijf je spelen voor vele uren. Er is een full story mode aanwezig, samen met extra gameplay-modi, zoals de ‘Adventure Mode’ waar je missies te voltooien met speciale wensen op een kaart ingericht volgens de stijl van de originele Legend of Zelda-spel. Alle van het spel modi volledig ondersteunen twee-speler co-op, dus er is genoeg content om door te werken hier.

Voor Fire Emblem fans, Fire Emblem Krijgers doet veel van hetzelfde als Hyrule Krijgers, behalve in de Fire Emblem-universe. Het is ook volledig speelbaar in twee-speler co-op, dus het is zeker de moeite waard als je wilt meer van de gameplay gezien in Hyrule Krijgers.

Kopen Hyrule Krijgers