De Nanoleaf Canvas Slimmer Kit voor Slechts $140 Zal Fleuren Uw Dag

0
48
Nanoleaf

Home Depot is momenteel een verkoop op de Nanoleaf Canvas Slimmer Kit voor slechts € 139, u bespaart dus ongeveer $60. De creatieve modulaire licht pleinen zorgen voor bijna oneindige creatieve weergave-opties en meer dan 16 miljoen kleuren met 1200K-6500K witte licht, temperatuur en helderheid.

De Nanoleaf Canvas reageert op spraak-controles, touch, smart home ecosystemen, IFTTT programmeren, en met de bijgeleverde Nanoleaf app. U kunt ook instellen dat de kleuren veranderen gedurende de dag, of kiezen voor een van de vele vooraf geladen Scènes maken het eruit als een dynamisch kunstwerk hangt aan de muur. Het aanraken van een scherm kan ook van kleur veranderen, waardoor het Doek voor grote interactieve spelletjes. Het beschikt ook over een Ritme-Module, die van kleur verandert in sync met de muziek die u afspeelt, en een Scherm Mirror functie die overeenkomt met wat je ziet op je scherm voor een meer meeslepende TV – of film-kijken-ervaring.

De starter kit bevat negen van de vierkante LED-panelen, linkers voor het samenvoegen van de panelen, command strips, en een plug. Het werkt met voice-assistenten als Assistent Google, Amazon Alexa, en Apple HomeKit. Het is niet nodig het Wi-Fi te gebruiken of, als je cool bent met de vooraf geladen Scènes of touch-besturing, al raden we aan te sluiten om de ervaring van de Nanoleaf Doek in zijn volle glorie.

Het is vermeldenswaard dat de verkoop lijkt te zijn van de regionale en lokale winkel pick-up alleen. Dus, afhankelijk van waar je woont, je zou kunnen hebben om een paar winkels verderop addertje onder het gras van de deal.

Kopen bij Home Depot