Voicemail Werkt Niet Op Android: Een Gids Voor Probleemoplossing

0
62

Hoewel het lijkt misschien onmogelijk om jezelf los te koppelen van de echte wereld, je moet niet bang zijn om te schakelen uw mobiele telefoon uit elke keer in een tijdje. Na alle berichten die u niet ziet, zal op u wachten, en gemiste oproepen direct naar uw voicemail voor u op te halen en om te gaan met later.

Dat is, natuurlijk, als u uw voicemail-service is correct. Als u uw voicemail niet werkt op uw Android-apparaat, moet u instellen of aanpassen van uw instellingen om hen weer aan het werk. Om u te helpen met deze gids heeft betrekking op een paar manieren die u kunt oplossen van uw voicemails op Android, zodat u niets te missen van alle belangrijke berichten.

Controleer Uw Instellingen Voor Voicemail

Eerste, moet u ervoor zorgen dat u uw voicemail instellingen correct zijn. U kunt deze instellingen controleren voor jezelf met behulp van de Telefoon – app op uw apparaat.

Deze app (en de bijbehorende instellingen menu) zal er iets anders uitzien, afhankelijk van uw model en de versie van Android. Deze instellingen hebben al geschreven met een Samsung Galaxy S20 Android-10 in gedachten, maar moet lijken voor de meeste andere Android-apparaten.

  • Open de Telefoon – app op uw telefoon te beginnen. Tik op de drie puntjes menu-pictogram in de rechterbovenhoek.
  • Uit het drop-down menu, tik op het Instellingen – optie.
  • In uw Oproep Instellingen menu, klik op de Voicemail optie.
  • Vanaf hier kunt u controleren hoe uw voicemail is ingesteld. Zorg er bijvoorbeeld voor dat het juiste netwerk vervoerder is geselecteerd onder de serviceprovider sectie.
  • Uw provider moet een voicemail-nummer. Dit is het nummer van uw apparaat zal bellen om te horen van je voicemail. Controleer of dit juist is onder de Voicemail nummer sectie.
  • Als je niet wordt gewaarschuwd als u nieuwe berichten uw voicemail controleren meldingen correct zijn ingesteld onder de Meldingen sectie.

De instellingen voor voicemail hier getoond mag worden automatisch toegepast wanneer u een SIM-kaart in uw mobiele telefoon, maar ze konden zijn geworden, beschadigd of verouderd. Als je niet zeker bent of deze instellingen juist zijn, moet u mogelijk om te kijken naar een van de aanvullende correcties hieronder.

Het Aanvragen Van Nieuwe Instellingen Voor Voicemail Van Uw Provider

Je kan geloven dat u uw voicemail instellingen juist zijn, maar er kan soms conflicterende instellingen op uw mobiele telefoon die kan leiden tot problemen met voicemail niet werkt op uw Android-apparaat. Om te helpen bij het overwinnen van deze problemen, kunt u verzoeken om nieuwe instellingen van uw provider instellen van uw voicemail.

Hoe je dit doet hangt af van uw provider en de locatie. U kunt ook met behulp van een visual voicemail service die u toelaat om te bekijken voicemail berichten in een lijst te beluisteren, opslaan of verwijderen met behulp van een voicemail app.

Deze service is vaak kost u extra, dus als je al gedegradeerd (of upgrade), moet u mogelijk nieuwe instellingen naar uw apparaat gestuurd om het te laten werken. De beste manier om handmatig een update van deze instellingen is om de website te bezoeken voor uw netwerkaanbieder voor meer informatie of neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij rechtstreeks.

In veel gevallen kunt u mogelijk ontvangt u de instellingen in een SMS-bericht van uw netwerk. Veel netwerken kunt u deze instellingen opvragen met een bericht verzonden vanaf uw eigen mobiele telefoon. Uw vervoerder zal vervolgens reageren met een bericht met de nieuwe instellingen die kunnen vervolgens worden toegepast op uw apparaat.

Update Voicemail van Uw provider App

Afhankelijk van de voicemail service die u hebt, hebt u mogelijk een drager afgegeven voicemail app is geïnstalleerd op uw apparaat voor u om het gebruik van uw voicemail. Dit is vooral het geval als u gebruikmaakt van een next-gen visual voicemail.

Als een vervoerder afgegeven app niet werkt, moet u controleren of er updates zijn. App updates komen vaak met nieuwe functies en bugfixes die kan helpen bij het oplossen van voorkomende problemen. Als u uw voicemail app breekt, kan dit het gevolg zijn van een probleem dat uw provider heeft sinds opgelost.

U kunt controleren of er updates voor deze app via de Google Play Store. Als uw provider heeft een update van de app, moet u mogelijk handmatig bijwerken, zoals sommige apps met een gevoelige machtigingen vereist.

Bel Uw Vervoerder Voicemail-Inbox

Alle mobiele netwerken hebben een voicemail-nummer dat u handmatig kunt bellen om toegang te krijgen tot uw voicemail-inbox. Bellen naar uw voicemail nummer handmatig kan u helpen te bepalen of uw postvak actief is en correct werkt.

Dit nummer is altijd beschikbaar voor u om te gebruiken, dus als je worstelt met een voicemail app of meldingen die niet werken op je Android, kunt u bellen naar voicemail van uw provider nummer om te controleren uw berichten handmatig.

Bijvoorbeeld, kunt u een aantal extra stappen om over te schakelen op uw voicemail. U kan nodig zijn om te bevestigen een bericht voor uw voicemail voordat oproepen worden geaccepteerd, of in uw postvak in is vol, waardoor geen extra berichten worden opgeslagen.

Als je kunt bellen naar uw voicemail-nummer, luister naar berichten en configureren van uw instellingen, dan zou dit erop wijzen dat uw voicemail is werken en een probleem met het zich op uw apparaat.

Gebruik Een Third-Party Voicemail App

Terwijl dit werkt mogelijk niet voor alle netwerk providers, is het mogelijk om te installeer een derde partij voicemail app. Dit kan u helpen omzeilen van problemen met het bellen naar uw voicemail handmatig of met een bug-gereden vervoerder app.

Een aantal derde-partij voicemail apps zijn beschikbaar voor u om te proberen in de Google Play Store. Merk op dat sommige van deze apps werkt mogelijk niet in uw land of met uw specifieke service voor voicemail, dus je zult moeten om ze uit te proberen op de eerste.

Als u een visual voicemail, apps, zoals Mijn Visual Voicemail en Voxist kan worden gebruikt voor het instellen en gebruiken. Apps zoals deze zijn voorzien van extra functies, zoals ondersteuning voor voicemail transcriptie, zodat u snel uw voicemail berichten als sms-berichten in plaats daarvan.

Neem Contact Op Met Uw Provider Voor Ondersteuning

Als u uw voicemail instellingen nog steeds niet werkt, het zou kunnen wijzen op een probleem met de service geleverd door uw netwerkaanbieder. Op dit punt, het beste wat je kunt doen is contact op met uw vervoerder om ervoor te zorgen dat er niet een fout of een probleem dat moet worden opgelost met verdere technische ondersteuning.

Als er sprake is van een storing, uw provider kan onderzoeken en op te lossen het probleem. Zij kunnen ook om het kunnen bieden van extra ondersteuning aan het opzetten en configureren van de voicemail op uw Android-apparaat als dat nodig is.

In Contact Blijven Met Android

Als uw voicemails niet werken op Android, dan de oplossingen hierboven moet u helpen het probleem op te lossen. In veel gevallen is een update voor voicemail van uw provider app of instellingen het probleem kunnen oplossen, maar vergeet niet om te bellen naar uw voicemail-nummer om te controleren of het correct is ingesteld.

Nadat u hebt ingesteld voor de voicemail, u bent vrij om uit te schakelen wanneer u het nodig hebt. Er zijn andere manieren waarop u in contact kunt blijven, echter. Er zijn een aantal gratis messaging apps voor Android kunt u of, als u op zoek bent om te chatten face-to-face, je zou kunnen stellen een Zoom vergadering op uw smartphone in de plaats.