Personsvar Ikke Fungerer På Android: En Veiledning For Feilsøking

0
760

Mens det kan virke umulig å koble deg selv fra den virkelige verden, bør du ikke være redd for å slå din mobiltelefon off hver gang på en stund. Etter alle meldinger som du ikke ser vil være venter på deg, og eventuelle ubesvarte anrop vil du gå rett til din personsvar for deg å plukke opp og håndtere senere.

Det er, selvfølgelig, hvis du mobilsvartjenesten fungerer som det skal. Hvis din personsvar ikke fungerer på din Android-enhet, trenger du å sette opp eller justere innstillinger for å få dem til å fungere igjen. For å hjelpe deg, denne håndboken dekker flere måter du kan fikse din beskjed på Android, slik at du don t gå glipp av noen viktige meldinger.

Sjekk Din Mobilsvar-Innstillinger

Først, bør du sørge for at din mobilsvar-innstillingene er riktige. Du kan kontrollere innstillingene for deg selv ved hjelp av Telefon – appen på enheten din.

Dette programmet (og dets innstillinger-menyen) kan du se litt forskjellig ut, avhengig av enheten modell, og Android-versjonen. Disse innstillingene har blitt skrevet med en Samsung Galaxy S20 kjører Android 10 i tankene, men skal være lik for de fleste andre Android-enheter.

  • Åpne Telefon – appen på telefonen for å starte. Trykk på de tre prikkene meny-ikonet øverst til høyre.
  • Fra drop-down menyen, trykker du på Innstillinger – alternativet.
  • I Innstillinger – menyen, klikk på Talepost alternativ.
  • Her kan du dobbeltsjekke hvordan din personsvar er konfigurert. For eksempel, må du kontrollere at riktig nettverk transportøren er valgt under tjenesteleverandøren delen.
  • Operatøren bør ha et mobilsvarnummer. Dette er antall enheten vil ringe for å høre din personsvar. Sjekk at dette er riktig under mobilsvarnummeret delen.
  • Hvis du ikke blir varslet når du mottar nye beskjeder, sjekk din mobilsvar-meldinger er riktig angitt under Varslinger delen.

Mobilsvar innstillinger som vist her bør brukes automatisk når du setter inn et SIM-kort i mobiltelefonen, men de kan ha blitt skadet eller foreldet. Hvis du er usikker på om disse innstillingene er riktige, kan du trenger å se på en av de andre hurtigreparasjoner nedenfor.

Be Om Ny Mobilsvarmelding Innstillinger Fra Din Operatør

Du kan tro at din mobilsvar-innstillingene er riktige, men det kan noen ganger være motstridende innstillinger på din mobiltelefon som kan føre til problemer med telefonsvarer ikke fungerer på din Android-enhet. For å bidra til å overvinne disse problemene, kan du be om nytt innstillinger fra operatøren din for å sette opp din personsvar.

Hvordan du gjør dette, vil avhenge av mobiloperatøren din og sted. Du kan også bruke en visual voicemail – tjenesten som gjør det mulig for deg å vise mobilsvar-meldinger i en liste for å lytte, lagre eller slette ved hjelp av en telefonsvarer app.

Denne tjenesten kan ofte koste deg ekstra, så hvis du har vært nedgradert (eller oppgradert), kan du trenger nye innstillinger som er sendt til enheten din for at det skal fungere. Den beste måten å manuelt oppdatere disse innstillingene er å besøke nettstedet for din nettverksoperatør for mer informasjon eller for å kontakte flyselskapet direkte.

I mange tilfeller kan det hende du kan motta innstillingene i en tekstmelding fra nettverksoperatøren. Mange nettverk er det mulig å be om disse innstillingene med en melding som er sendt fra din egen mobiltelefon. Operatøren vil da svare med en melding som inneholder den nye innstillinger som kan deretter bli brukt til enheten.

Oppdatering Operatøren Din Mobilsvar-App

Avhengig av mobilsvartjeneste du har, kan du ha en transportør utstedt av personsvar appen installert på enheten for deg å bruke telefonsvar. Dette gjelder spesielt hvis du bruker et neste generasjons visual voicemail-tjenesten.

Hvis en operatør utstedt app ikke fungerer, må du se etter oppdateringer. Oppdateringer kommer ofte med nye funksjoner og feilrettinger som kan bidra til å løse felles problemer. Hvis din personsvar app pauser, kan dette være resultatet av et problem som operatøren har siden løst.

Du kan sjekke for oppdateringer til denne applikasjonen ved hjelp av Google Play-Butikken. Hvis operatøren din har oppdatert appen, må du manuelt oppdatere det, som enkelte apper med sensitive tillatelser krever dette.

Ringe Operatøren Din Telefonsvarer Innboks

Alle celle-nettverk har en voicemail-nummer som du kan ringe manuelt for å få tilgang til talepostkassen din innboks. Ringer du inn mobilsvarnummeret manuelt kan hjelpe deg å avgjøre om din innboks er aktivert og fungerer riktig.

Dette nummeret er alltid tilgjengelig for deg å bruke, så hvis du sliter med talepost app eller varsler ikke fungerer på din Android, kan du ringe operatøren din telefonsvarer nummeret for å sjekke meldinger manuelt.

For eksempel, du kanskje trenger å følge noen ekstra skritt for å slå på din personsvar. Du kan få behov for å bekrefte en melding til din personsvar før anrop blir akseptert, eller innboksen er full, forebygge eventuelle ekstra meldinger fra å bli lagret.

Hvis du kan kalle inn mobilsvarnummeret, lytte til meldinger, og du kan konfigurere innstillingene dine, dette vil foreslå at din personsvar arbeider og eventuelle problemet med det er som ligger på enheten.

Bruke En Tredjeparts App Voicemail

Mens dette kan ikke fungere for alle nettverk operatører, kan det være mulig å installere en tredjeparts talepost app. Dette kan hjelpe deg å omgå eventuelle problemer du har med å ringe talepostkassen din manuelt eller med en bug ridd transportøren app.

Flere tredjeparts talepost apps er tilgjengelig for deg å prøve i Google Play-Butikken. Merk at noen av disse programmene kan ikke fungere i ditt land eller en bestemt mobilsvartjeneste, så du trenger for å prøve dem ut først.

Hvis du har en visual voicemail-tjenesten, apps som Min Visual Voicemail og Voxist kan brukes til å sette opp og bruke den. Programmer som disse kommer med flere funksjoner, for eksempel støtte for telefonsvarer transkripsjon, slik at du raskt kan se dine talemeldinger som tekstmeldinger i stedet.

Kontakt Din Operatør For Å Få Støtte

Hvis din personsvar innstillinger fortsatt ikke fungerer, kan det tyde på et problem med tjenesten som leveres av din nettverksoperatør. På dette punktet, er den beste tingen du kan gjøre er å snakke med operatøren din for å sikre at det ikke er en feil eller et problem som må løses med ytterligere teknisk støtte.

Hvis det er en feil som operatøren kan undersøke og løse problemet. De kan også være i stand til å tilby ytterligere støtte til å sette opp og konfigurere personsvar på din Android-enhet, hvis det er nødvendig.

Bor Du I Kontakt Med Android

Hvis beskjed ikke fungerer på Android, så løser ovenfor bør hjelpe deg med å løse problemet. I mange tilfeller, en oppdatering til operatøren din personsvar app eller innstillinger kan løse problemet, men ikke glem å ringe inn mobilsvarnummeret og sjekk om det er riktig satt opp.

Når du har konfigurert talepost, kan du slå av når du trenger det. Det finnes andre måter du kan holde kontakt, men. Det finnes en rekke gratis meldinger-appene for Android du kunne bruke eller, hvis du er ute etter å prate ansikt-til-ansikt, du kan sette opp en Zoom møte på smarttelefonen din i stedet.