Kunt U Krijgen Via de universiteit met een Goedkope Chromebook?

0
62
De mooie IdeaPad Duet Chromebook. Justin Duino

Winkelen voor een college laptop is een grote uitdaging. Je hoeft niet een hoop geld, maar je moet iets betrouwbare en lichtgewicht met een batterij die zal de hele dag duren. Chromebooks past het wetsvoorstel—maar kan een browser in een doos” echt je door uw college carrière?

De meeste mensen gaan naar school met een omvangrijke goedkope Windows laptop. En als degenen die u voorgegaan is, kunt u waarschijnlijk krijgen via uw college carrière met een dikke Windows-machine. Maar je voelt je als een gijzeling als gevolg van het. De levensduur van de batterij zal zuigen, zult u voor eeuwig te wachten voor de software op te starten, en je zult altijd op jezelf vechten uw laptop wanneer het minst handig.

Een goedkope Chromebook biedt de tegenovergestelde ervaring. Zelfs de zwakste $250 Chromebooks voelen snappy tijdens het reguliere gebruik en bieden u meer dan 10 uren van levensduur van de batterij. Chromebooks vereisen niet veel pk ‘ s, dus ze zijn veel slanker dan hun Windows-tegenhangers, en ze sport een moderne GEBRUIKERSINTERFACE die iedereen kan navigeren. Met Android en Linux app-ondersteuning, een schone browse-ervaring, en een volledige integratie met Google is voor de productiviteit suite, je kon het niet mogelijk iets anders nodig, toch?

Controleer Uw Curriculum. Welke Software Heb Je Nodig?

MIchael Crider

Terwijl Windows laptops prioriteit apps, Chromebooks prioriteit van het web. Waarom loopt een omvangrijk programma zoals Microsoft Excel op uw computer wanneer deze is beschikbaar via uw browser? Google ‘ s benadering voor het berekenen is intuïtief en efficiënt, en het garandeert dat zelfs de goedkoopste Chromebooks van een leien dakje.

Dit wil niet zeggen dat Chromebooks zijn “slechts een web browser.” Ze werken fraai met Android apps en je kunt zelfs sommige Linux-software. Maar de meeste van uw college klassen, ongeacht hun onderwerp, verlangen niets anders dan een browser. U indienen van opdrachten door middel van Doek of bord, werken aan projecten met behulp van Google Docs, en het bijwonen van externe lezingen door Zoom.

Toch zijn er ook professionele software is gewoon niet beschikbaar is via het web. U kunt geen Adobe Premiere Pro of Photoshop op een Chromebook, bijvoorbeeld. En terwijl tools zoals AutoCAD en Microsoft Excel zijn beschikbaar als web-en Android-apps, ze missen de functies die u nodig zou kunnen hebben voor de upper-level engineering en boekhoudkundige klassen.

Als ik dit zou schrijven in 2019, zou ik stel voor het kopen van een Chromebook voor de dagelijkse opdrachten en het gebruik van uw school de computer lab voor fancy-pants-software. Zelfs met een full-time schema, moet u waarschijnlijk de professionele software voor één klas per semester.

Maar we zitten in het midden van een pandemie, en een computer lab is waarschijnlijk niet het veiligste om op te hangen nu. Dus neem een goede blik op uw class curriculum, e-mail de professoren, en probeer erachter te komen als u alleen-Windows software voor uw lessen. Overweeg het uitspelen van een aantal gewenste taal of gen-ed vakken dit semester als je op een krap computer begroting, of kijken naar financiële steun als u hulp nodig hebt bij het kopen van een mid-range of high-end Windows-machine.

Bonus Punten: Chromebooks Zijn Entertainment Hemel

Google

Studenten hebben een heleboel onzin te behandelen, dus het is gemakkelijk voor hen om te vergeten over vrije tijd en entertainment. En dat is waar uw trouwe Chromebook komt. Het is een lichtgewicht, kunt aansluiten op elke TV of desktop monitor, en je weet al dat het een geweldig levensduur van de batterij.

Maar uw Chromebook krijgt een tien met een griffel dankzij Google ‘ s “perks” programma. Chromebook-gebruikers kunnen verlossen van een aantal nuttige extra ‘ s te besparen een hoop geld op streaming services, opslag in de cloud, apps en games. Op het moment dat hij bij het schrijven is, biedt Google u 3 maanden van Disney+ gratis, samen met een aantal gratis spellen zoals DOOM en Stardew Vallei.

Chromebooks niet kan spelen, een ton van games, maar ze zijn perfect voor Android-games en lichtgewicht titels als Stardew Vallei. Hardcore gamers kunnen gebruik maken van de Stadions game-streaming-dienst om te spelen cutting-edge games als Red Dead Redemption 2 in hun browser. Echter, de Stadions service is niet stabiel op zwakke internetverbindingen en meer kosten dan traditionele PC of console gaming.

Die Chromebook Moet Je Kopen?

Google

Winkelen voor een Chromebook is makkelijker dan je zou verwachten, zelfs als je bezig bent met een beperkt budget. Je hoeft alleen maar te kijken naar de eigenschappen die u de zorg over, zoals de grootte van het scherm, de haven selectie, en de levensduur van de batterij. Interne hardware zoals de CPU en het RAM-geheugen niet veel uit, zolang u een Chromebook heeft een Intel of AMD-processor en ten minste 4 GB RAM-geheugen, je bent golden.

Om het winkelen een stuk makkelijker, ik ga om te wijzen op twee van onze favoriete Chromebooks. Deze computers illustreren de diversiteit en de kracht van Chromebooks, maar ze kosten slechts $300 en regelmatig gaan op de verkoop voor $250.

De eerste is de Lenovo IdeaPad Duet; een lichtend voorbeeld van hoe goedkoop Chromebooks vink alle vakjes aan. Het is een 10,1-inch tablet met een afneembare magnetische toetsenbord, een stijlvolle kickstand case, en een krankzinnige batterij die bijna kan worden bijgehouden in dagen in plaats van enkele uren. De IdeaPad Duet is klein genoeg om in een rugzak, het werkt als een tablet of een laptop, en kan verbinding maken met een desktop monitor wanneer u een groter scherm.

Aan de andere kant van de Chromebook is het spectrum van de Samsung 4, een 15,6-inch computer ziet er ook nog chiquer dan de $300 prijskaartje. De Samsung HD-scherm is groot genoeg voor multitasking, zodat je altijd klaar bent voor het streamen van een film of uitdagende huiswerk. De Samsung 4 is verpakt naar de kieuwen met USB-poorten, en haar 12-uur levensduur van de accu is de toppen.

Deze zijn niet het-einde-alle Chromebooks; ze zijn slechts twee van onze favorieten. Denk aan hen als de benchmark voor wat mogelijk is in de wereld van Chromebooks. Je kon een beetje geld te besparen kopen van HP ‘ s $220 Chromebook of klap je portemonnee op de $600 Acer Chromebook 714, maar je moet eens goed kijken naar de IdeaPad Duet en de Samsung 4 eerste.