Samsung Galaxy Tab S7 S7 en+: van De Eerste Tablets Met 120Hz Schermen en 5G

0
61
Samsung

Samsung is duwen Android-tablets verder dan ooit met de 11-inch Galaxy Tab S7 en 12.4-inch Galaxy Tab S7+. De nieuwe apparaten kosten $650 en € 850 respectievelijk het eerste tablets met gladde 120 Hz geeft en 5G compatibiliteit. Ze komen ook met een gratis S-Pen stylus—yay!

Net als vorig jaar Tabblad S6, de nieuw Tabblad S7 en S7+ zijn media-consumptie apparaten met een aantal speciale functies. Ze werken met een optionele magnetische keyboard case ($199.99 voor de S7-toetsenbord, $229.99 voor de S7+) en worden geleverd met een stylus voor het maken van aantekeningen. Het aansluiten van een toetsenbord geval brengt u een desktop-achtige ervaring met de Samsung DeX-interface, die een beroep doen op studenten die behoefte hebben aan een laptop voor in de klas en een tablet voor de lol. En Samsung zegt dat het Tabblad S7 kan verdubbelen als een Windows-scherm na een software-update later dit jaar.

Samsung is voorzien van een S Pen stylus met alle Tabblad S7 en S7+ tabletten. Samsung

Toch zijn dit meestal entertainment machines. Het Tabblad S7 en S7+ gladde 120 Hz geeft met een filmische 16:10 aspect ratio. En terwijl de S7 is opgescheept met een oude LCD-paneel, de grotere S7 sport is een OLED-display voor heldere zwarte kleuren en een intense kleur nauwkeurigheid. Met een filmische 16:10 beeldverhouding en een quad-luidspreker-array met Dolby Atmos tuning, je bent zeker de meeste tijd doorbrengt met het kijken van films en spelen van games op het Tabblad S7 en S7+.

Zeg je games? Samsung wil je echt gebruik van Microsoft ‘s game streaming service, Xbox Spel Passeren, op het Tabblad’ S7 en S7+. Spel Voorbij stromen AAA-games rechtstreeks naar uw telefoon of tablet, zodat u kunt games spelen Lot 2 zonder het kopen van een game console of gaming PC. Als u de schaal uit voor een 5G Tabblad S7, kunt u spelen AAA games van overal.

Een magnetische opladen strip op de achterkant van het Tabblad S7 geeft u een mooie, veilige plaats voor het opslaan van de S Pen. Samsung

Het Tabblad S7 en S7+ gebruik de top van de lijn binnenwerk voor een onberispelijke prestaties van apps en 5G-netwerken. Beide hebben een Snapdragon 865 Plus processor, 6 of 8GB RAM-geheugen en 256 gb opslag (uitbreidbaar met microSD-opslag). Ze ondersteunen ook super snel 45 watt opladen via USB-C.

Maar bent u bereid te besteden $650+ op een Android tablet? Samsung is voorzien van een S Pen in de doos, dat is ook wat waard, maar u moet nog steeds betalen extra voor 5G en een keyboard case. Het Tabblad S7 kost ongeveer net zo veel als de Microsoft Surface-tablet of een Apple iPad Pro—twee apparaten die meer interne pk ‘ s dan de nieuw Tabblad S7 en S7+.

Natuurlijk, Microsoft en Apple tablets hebben geen 120Hz OLED-displays of 5G mogelijkheden, en de iPad nog steeds geen ondersteuning voor game streamen via diensten als Xbox Spel Voorbij en Stadions. Het Tabblad S7 en S7+ uniek zijn tabletten die beter kan worden voor gaming en entertainment te zijn dan de concurrentie.

Check Out de Tab S7 en S7+