Hur Får Office 365 Gratis

0
103

En Microsoft Office 365 (som nu kallas Microsoft 365) prenumeration börjar på $70 för ett år, eller så kan du köpa en licens för ungefär $150. Men oroa dig inte, du behöver inte nödvändigtvis ha att betala dessa priser.

Det spelar ingen roll om du behöver använda den på språng, eller på en PC. Det spelar ingen roll om du ska använda det sparsamt, eller för 8 timmar en dag. Det finns olika sätt du kan få Office 365 gratis.

Använda Microsoft Office Online

Att konkurrera med Googles svit av produktivitet apps, Microsoft erbjuder en online-version av sitt populära Office-apparna för gratis. Du kan använda Word, Excel och PowerPoint i en webbläsare på din Mac, Windows-DATOR, eller en Chromebook, helt gratis.

Medan de som inte har rika som desktop apps, de flesta av de centrala funktioner som är tillgängliga. Redigering funktioner i Word, och funktioner i Excel finns i Office Online-upplevelse (i ett modernt, webbaserat paket).

Bara öppna Office.com i din webbläsare och logga in med ditt Microsoft-konto. Sedan kan du skapa ett tomt dokument eller börja med en mall. Om du redan arbetar med ett dokument, eller om du har fått ett dokument som du behöver för att redigera, kan du enkelt ladda upp det till Office Online med hjälp av dra och släpp).

Prova Office 365 Gratis

Om du bara behöver Microsoft Office för en stund (om du har högskola inlagor på grund av i ett par veckor), kan du bara använda en provversion av Microsoft Office. Gå till Microsoft Office för Gratis hemsida och registrera dig för prövningen.

Medan du har för att ge ett kreditkort för detta, du kan avsluta prenumerationen innan månaden är slut. Detta sätt, du kommer inte debiteras automatiskt. Du kan även avbryta den direkt efter att du registrerar dig och fortsätta att använda den rätta för resten av månaden.

Rättegången kommer att ge dig åtkomst till Microsoft 365 Home plan (tidigare känd som the Office 365 Home-planen). Du får tillgång till alla Office 365-produkter gratis som Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, för att inte tala 1TB utrymme moln lagring.

När du registrerar dig för Office 365, kommer du kunna använda desktop Office program offline med alla tillgängliga funktioner. Om din månaden är upp, du kan anmäla dig igen med en annan e-postadress för att få en extra månad (eller två).

Använda Office 365 Mobila Apps Gratis

Microsoft har ett gratis Office-version tillgänglig för smartphones och surfplattor. Om enhetens skärm är mindre än 10.1 tum, kan du redigera Microsoft Office-dokument gratis. Detta inkluderar 10-tums Android-surfplattor och 9,7-tums iPad (men inte 10,2-tums 7: e Generationens iPad).

Om din enhet är större än 10.1 tum, kommer du att få en prenumeration på Office 365, eller använda read-only läge.

Ladda ner: Microsoft Office (iOS, Android)

Få Office 365 För Utbildning Versionen Gratis

Om du är student, lärare, eller ens alumner, du kan använda hela offline med Microsoft Office 365-sviten gratis. Fångsten är att din skola eller läroanstalt måste ha en utbildning licens.

Gå till Office 365 för Utbildning sidan och ange ditt .edu-e-post-adress för att se om du uppfyller kraven. Om du gör det, kan du ladda ner och använda alla Office-program på datorn.

Prova Utvärderingen Version

Microsoft har en separat rättegång för sin verksamhet och användare företag som erbjuder Office 365 samma erfarenhet. Du kan gå över till Microsoft Evaluation Center och registrera dig för deras 30-dagars ProPlus-planen som ett annat sätt att få 30 dagar Office 365 rättegång.

Få Office 365 Gratis Med en Ny DATOR

Ja, detta är inte det mest kostnadseffektiva alternativet, men om du övergår till att arbeta hemifrån, eller om du är i marknaden för en ny DATOR, du kan titta på för de som kommer med en Microsoft Office 365-prenumeration.

Du kan hitta Windows bärbara datorer som kostar mindre än $500 som levereras med en gratis Office 365 Home plan som kan delas med upp till 6 användare.

Gå med i en Gemensam Microsoft 365 Home Plan

På tal om Microsoft 365 Home plan, kan du fråga runt för att se om du känner någon som redan använder det. Om du hittar en professionell eller ett litet företag-person som använder planen, kan du be dem lägga till dig till det.

Hej, om du kan dela ditt Netflix-konto, varför inte din Office-konto också?

På det sättet kan du dela upp $99/år kostnad mellan sex användare. Det innebär att du kan få hela Microsoft Office 365 för runt $17/år. Nu är det en hel del. Om du kan övertyga dem om att lägga till dig gratis, det är ett ännu bättre alternativ.

Be Din Arbetsgivare Att Köpa Det För Att Du

Om Microsoft Office-sviten är viktigt för dig att få jobbet gjort, kan du göra det fall att din arbetsgivare. Istället för att betala för det ur fickan, kan du be för att det ska vara som omfattas som bolagets bekostnad.

Leta Efter Erbjudanden på Delat Abonnemang

Microsofts webbplats är inte den enda plats där du kan registrera dig för en prenumeration på Office 365. Om du övervaka erbjudanden, hittar du några rabatter för Office 365 Personliga Hem planer på nätet. Efter rabatter du kan få Hem plan för runt $80 ($20 av) från Amazon.

När du letar efter dessa erbjudanden, se till att de är från en legitim webbplats. Fall inte för eBay säljare som erbjuder Microsoft 365 eller Office 365-abonnemang för 1 kr. Det kan fungera ett tag, men de är definitivt inte en juridisk möjlighet.

Använda Gratis Office 365-Alternativ

Slutligen, du behöver inte använda Microsoft Office för att arbeta med Office-dokument. Istället kan du använda LibreOffice suite för Windows, Mac, och Linux, som är gratis och open-source alternativ till Microsoft Office.

Med LibreOffice kan du få en liknande offline desktop Office-upplevelse där du kan skapa, öppna och redigera DOCX Word-dokument, XLS Excel-kalkylblad, och PPTX PowerPoint-presentationer lätt.

Om du vill ha en online alternativ till Microsoft Office, kan du använda Googles svit av program produktivitet. Google-filer i Dokument, Kalkylark och Presentationer stöd för Microsoft Word -, Excel-och PowerPoint-format resp.

Det finns många fler Microsoft Office 365-alternativ. Ta en titt på vår lista över de 6 bästa Microsoft Office alternativ att lära sig mer.

Hur vill du använda Microsoft Office-paketet på ditt arbete och privatliv? Dela med dig i kommentarerna nedan.