Hoe Veel Goedkoper Zijn AWS-Gereserveerde Exemplaren?

0
56

Als je weet dat je gaat worden met behulp van een EC2 bijvoorbeeld voor een lange tijd, kunt u zich verbinden tot een jaarlijks contract tot koop van de bijvoorbeeld een enorme korting vergeleken met de On-Demand prijs.

Prijs is Afhankelijk van de Looptijd en Upfront Betaling

Gereserveerde Exemplaren hebben twee opties termijn lengte, en hoeveel u betaalt voor, met een langere looptijd en een grotere initiële betaling uiteraard kost minder. Je hebt ook de optie van converteerbare plannen, die we bespreken al snel meer.

U kunt prijzen voor elk instance-type van jezelf met behulp van AWS is Eenvoudig Maandelijks Calculator. Op zoek naar de prijzen voor de c5.2xlarge exemplaar van het type, de jaarlijkse kosten voor het uitvoeren van een On-Demand exemplaar is $2,986. De aankoop van de laagste inzet RI, “1 Yr Geen Upfront,” brengt dat de kosten omlaag naar slechts € 1,874, een enorme besparing van 38%.

De deal gaat hier niet, maar als je op de helft vooraf te betalen, u kunt het opslaan van een extra $90 (40% besparing ten opzichte van On-Demand), en indien u betaalt vooraf, bespaar je nog eens $30 (41.2% besparing ten opzichte van On-Demand).

Als je te verbinden aan een termijn van 3 jaar, u betaalt € 1,243 per jaar, 58% van kostenbesparingen na verloop van On-Demand. De helft vooraf is 61% besparing, en alle vooraf is maar liefst 64% van kostenbesparingen na verloop van On-Demand.

De voor de hand liggende nadeel van de voorbehouden gevallen is het die u zijn toegewijd aan het betalen voor de aanleg voor de lengte van de termijn. Echter, u waarschijnlijk uitgevoerd servers voor een tijdje toch, en AWS biedt veel mogelijkheden voor ieders behoeften. Zelfs een 38% besparing van één jaar geen voorafgaande overeenkomst maakt EC2 veel goedkoper.

Als u op zoek bent om geld te besparen, maar niet willen committeren aan een 3-jaren plan, kunt u kiezen voor de optie van de Spot Gevallen. Spot Gevallen kunt u te koop reserve computing capaciteit tegen messcherpe tarieven, vaak net zo goedkoop als Gereserveerde Exemplaren. Het nadeel is dat AWS kan terugvorderen van de aanleg op elk moment, maar dergelijke onderbrekingen zijn vrij zeldzaam en beperkt kunnen worden vrij gemakkelijk in een multi-server Automatisch Schalen van de groep.

Converteerbare RI Kunt U de Aankoop van Capaciteit Direct

Met een standaard gereserveerde exemplaar, je bent de aankoop van exclusieve rechten voor het uitvoeren van de aanleg van het type dat u gereserveerd voor de duur van de termijn. U kunt de aanleg grootte binnen dezelfde familie; bijvoorbeeld het omzetten van uw contract voor een c5.grote aanleg om een c5.2xlarge exemplaar. U kunt ook verkopen, u RI contract op de RI Markt.

Echter, behoeften kunnen wijzigen in de loop van een jaar, met name drie jaar. U kunt alleen wijzigen standaard RIs. U kunt niet ruilen voor iets anders.

Converteerbare Gereserveerde Exemplaren zijn een andere optie die u toelaat om te zetten uw contract in een contract voor een ander exemplaar van het type. Het werkt net als de handel in auto ‘ s in de waarde van uw contract wordt afgetrokken van de waarde van het nieuwe contract. Bijvoorbeeld, stel dat je drie c5.grote exemplaren ($29 per maand op een 3-jaar converteerbare plan) en u wilt converteren naar r5.grote exemplaren ($48 per maand op een 3-jaar converteerbare plan). Uw drie c5-exemplaren ter waarde van $87 per maand, zodat je in staat bent om de aankoop van twee r5 exemplaren en slechts een kleine vergoeding betalen om het verschil te dekken.

Dit maakt Converteerbare Voorbehouden Gevallen een goede optie voor de toekomst proofing. Als je wilt zet je van plan om te profiteren van de toekomstige kortingen of nieuwe producten, u uw geld niet verspillen gaan betalen voor een exemplaar dat u niet langer wilt hebben. U bent wezen kopen van het recht tot gebruik van een exemplaar van een bepaalde prijs, en het maakt niet uit welke instantie u kiest.

Echter, converteerbare obligaties, Exemplaren komen op een nadeel: ze zijn een beetje duurder dan de standaard RIs. Ze zijn er nog steeds veel goedkoper dan Op de Vraag, maar betaalt u een beetje een vergoeding te worden op een converteerbare plan. Als je echt weet wat je moet en wil gewoon de laagste prijs mogelijk, de stok van de standaard gereserveerde exemplaren.