Hoe Je Office 365 Voor Gratis

0
65

Microsoft Office 365 (nu genaamd Microsoft 365) abonnement begint bij $70 per jaar, of u kunt een licentie kopen voor ongeveer $150. Maar maak je geen zorgen, je hoeft niet per se te betalen voor deze prijzen.

Het maakt niet uit als je nodig hebt om het te gebruiken onderweg, of op een PC. Het maakt niet uit als je gaat worden met behulp van het spaarzaam, of voor 8 uur per dag. Er zijn manieren waarop u kunt Office 365 voor gratis.

Gebruik Microsoft Office Online

Om te concurreren met Google ‘ s suite van productiviteit apps, Microsoft biedt een online-versie van de populaire Office-apps voor gratis. U kunt gebruik maken van Word, Excel, en PowerPoint in een browser op uw Mac, Windows PC, of een Chromebook, geheel gratis.

Terwijl ze zijn niet zo feature-rijk als de desktop-apps, de meeste van de core functionaliteit is beschikbaar. De functies voor het bewerken in Word en functies in Excel zijn beschikbaar in de Office Online-ervaring (in een moderne, web-based pakket).

Open Office.com in je browser en meld u aan met uw Microsoft-account. Vervolgens kunt u een leeg document maken of te beginnen met een van de sjablonen. Als je al aan het werken aan een document, of als u een document dat u wilt bewerken, kunt u gemakkelijk uploaden naar Office Online (met slepen en neerzetten).

Probeer Office 365 Gratis

Wil je Microsoft Office voor een tijdje (zeg, als je college inzendingen door in een paar weken), je kan gewoon gebruik maken van de trial-versie van Microsoft Office. Ga naar de Microsoft Office-Gratis website en aanmelden voor de proef.

Terwijl je moet een creditcard te verstrekken voor dit, kunt u de inschrijving voor de maand eindigt. Deze manier, u zal niet worden automatisch opgeladen. U kunt zelfs te annuleren direct na het aanmelden en gebruik blijven maken van de proef voor de rest van de maand.

De proef zal u toegang krijgen tot de Microsoft 365 Home plan (voorheen bekend als de Office 365 Home plan). U krijgt toegang te krijgen tot alle Office 365-producten voor gratis, zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, en niet te vergeten 1TB opslag in de cloud ruimte.

Zodra u zich aanmeldt voor Office 365, u zult in staat zijn om de desktop te gebruiken Office-apps offline met alle beschikbare functies. Als de maand om is, kunt u weer opnieuw aanmelden met behulp van een ander e-mailadres te krijgen een extra maand (of twee).

Het Gebruik Van Office 365 Mobiele Apps Voor Gratis

Microsoft heeft een gratis versie van Office beschikbaar voor smartphones en tablets. Als uw apparaat met een scherm dat kleiner is dan 10.1 inch, kunt u het bewerken van Microsoft Office-documenten gratis. Dit omvat een 10-inch Android-tablets en de 9,7-inch iPad (maar niet de 10,2-inch 7e Generatie iPad).

Als uw apparaat is groter dan 10,1 inch, moet u een Office 365-abonnement, of gebruik de modus alleen-lezen.

Download: Microsoft Office (iOS, Android)

Office 365 Voor Onderwijs-Versie Gratis

Als je een student, docent, of zelfs alumni, kunt u gebruik maken van de volledige offline Microsoft Office 365-suite gratis. De vangst is dat uw school of onderwijsinstelling moet een onderwijs-licentie.

Ga naar de 365 Office-Onderwijs-pagina en voer uw .edu e-mail adres om te zien of u in aanmerking komt. Als u dit doet, kunt u downloaden en gebruiken alle Office-toepassingen op uw computer.

Probeer De Evaluatie Versie

Microsoft heeft een apart proces voor hun business en enterprise gebruikers die dezelfde Office 365 ervaring. U kunt ga dan naar de Microsoft Evaluatie Centrum en aan te melden voor de 30-daagse ProPlus plan als een andere manier om de 30 dagen Office 365 trial.

Office 365 Voor Gratis Met een Nieuwe PC

Ja, dit is niet de meest kosteneffectieve optie, maar als je verschuiven om te werken vanuit huis, of als je in de markt voor een nieuwe PC, kunt u kijken voor degenen die komen met een Microsoft Office 365-abonnement.

U vindt Windows laptops die kosten minder dan $500 die worden geleverd met een gratis Office 365 Home plan dat kan worden gedeeld met maximaal 6 gebruikers.

Lid worden van een Gedeelde Microsoft 365 Home Plan

Het spreken van de Microsoft 365 Home plan, kunt u vragen rond om te zien of u weet iemand die al gebruikt. Als je een professionele of een small business-persoon die gebruik maakt van de regeling, kunt u hen vragen om u toevoegen aan het.

Hey, als je het kunt delen met uw Netflix-account, waarom niet uw Office-account te hebben?

Op die manier kunt u splitsen de $99/jaar kosten tussen de zes gebruikers. Dat betekent dat je kunt krijgen van de gehele Microsoft Office 365 ervaring voor ongeveer $17/jaar. Dat is nu een geweldige deal. Als je hen kan overtuigen om toe te voegen u gratis, dat is nog een betere optie.

Vraag Uw Werkgever Om Het Te Kopen Voor Je

Wanneer de Microsoft Office-suite is het belangrijk om je werk gedaan te krijgen, kunt u de case aan uw werkgever. In plaats van te betalen voor het uit je zak, kunt u vragen om gedekt te worden als een bedrijf de kosten.

Kijk Voor Aanbiedingen op Gedeelde Abonnementen

De website van Microsoft is niet de enige plek waar u zich kunt aanmelden voor een abonnement op Office 365. Als je bij het monitoren van de aanbiedingen vindt u enkele kortingen voor de Office-365 Persoonlijke plannen online. Na kortingen, krijg je misschien het Huis plan voor rond de $80 (de$20) van Amazon.

Wanneer u op zoek bent naar personeel, zorg ervoor dat ze van een legitieme site. Val niet voor de eBay-verkopers die bieden Microsoft 365 of Office 365-abonnementen voor $1. Ze zou kunnen werken voor een tijdje, maar ze zijn zeker niet een legale optie.

Met De Gratis Office 365 Alternatieven

Tot slot, je moet niet gebruik maken van Microsoft Office te werken met Office-documenten. In plaats daarvan kunt u gebruik maken van het LibreOffice-pakket voor Windows, Mac, en Linux is een gratis en open-source alternatief voor Microsoft Office.

Met behulp van LibreOffice kunt u een soortgelijk offline desktop Office-ervaring waar u kunt maken, openen en bewerken DOCX Word-documenten, XLS Excel-spreadsheets en PowerPoint PPTX gemakkelijk presentaties.

Als u wilt een online alternatief voor Microsoft Office, kunt u gebruik maken van Google ‘ s suite van productiviteit apps. Google-Documenten, – spreadsheets en-presentaties ondersteunt Microsoft ‘ s Word -, Excel-en PowerPoint-bestandsindelingen respectievelijk.

Er zijn veel meer Microsoft Office 365 alternatieven. Neem een kijkje op onze lijst van de 6 beste Microsoft Office alternatieven om meer te leren.

Hoe gebruik je Microsoft Office-suite in je werk en persoonlijke leven? Deel het met ons in de reacties hieronder.