14 Praktiska Google Kalkylark Mallar För Dagligt Bruk

0
140

Google Kalkylark mallar behöver inte alltid leda till tråkiga affärsdokument. De kan ha överraskande att spara tid använder när du tillämpa dem i vardagliga situationer med familjen. Även om det finns några officiella mallar i Google Kalkylark mall galleri, du kan hitta många fler på webbplatser från tredje part.

Vi gick på en sökning och hittade en mängd Google Lakan mallar som du kan använda runt ditt kök, gym, garage, och, medan du planerar en semester. Dessa enkla mallar också att inte dränka dig med för mycket information.

Familj

Hushållssysslor

Familj sysslor kan bli tråkigt och ingen gör dem med passion. Använd denna mall för att göra saker enklare. Ta ett område och inte bara tilldela ansvar men också ge din familj några incitament att avsluta varenda en av dem. Den enda mall kan täcka sju veckor av uppgifter hemma.

Heminredning Kalkylblad

Vertex42 är känd för sitt universum av gratis mallar. Hem inventering lista kommer att hjälpa dig att hålla en löpande förteckning över hem tillgångar för försäkringar. Du kan också använda den för att hålla reda på allt när du måste flytta till ett nytt hus. Gratis Google Lakan mallen fungerar även med Excel och OpenOffice.

Uppdraget Tracker

Är du i samband med ditt barns studier? Detta är en användbar mall för att hålla reda på alla sina skoluppgifter i utvecklingen. Lägga till ämnen eller kurser till som “Subjekt” – fliken. Fyll sedan den med uppdrag, status, tid som krävs, när de planerar att göra det, och när det är på grund av.

Underhåll Av Fordon Logga In

Underhåll av fordon logga in från Vertex42 kommer att hjälpa dig att hålla ett register över varje dag av service, arbete som utförs, miltal till service och kostnad. Ange datum för delar och vätskor ersättas och du kan beräkna kostnaderna för den framtida ersättare och planera ut. Du kan hålla mallen bredvid den service-schema som tillhandahålls av tillverkaren och för att hålla din bil i topptrim.

Hälsa

Motion Diagram

Detta är en enkel skriv mall från Vertex42. Du vill inte spendera alltför mycket tid på att spåra dina set och reps. Krafsa ner dem så fort du gradvis öka intensiteten i övningarna. Använd mallen för både konditions-och styrketräning övningar.

Vana Tracker Kalkylblad

Vana tracker dokumentmallen kan se överväldigande till en början med flera flikar. Men lätt in i den och du kommer se att det kommer att ta bara två minuter att fylla ut varje vecka eller bara en minut om du använder den varje dag.

Mallen ger dig både enkla och detaljerade uppdelningar. Spåra dina vanor kommer att visa dig det som du behöver fokusera på. Om du är visuellt önskar, kan du använda grafer att titta på dina framsteg över tiden.

Författaren har även levererat olika versioner av tracker som du kan kolla med instruktionerna.

Pengar

Månatliga Budget

Denna officiella Google-Lakan mall som ger dig ett micro-visa av din ekonomiska situation för månad. Använd en flik som en balansräkning och den andra för att planera dina utgifter under olika huvuden. Detta är en enkel mall som alla med en grundläggande känsla av pengar kan använda genom månad.

Besparingar Miniräknare

Trick att en förtida pension för att spara tidigt och på ett klokt sätt. Detta är en praktisk mall och en miniräknare rullade in en som kan tillåta dig att göra just det. Mallen kommer att hjälpa dig att nå dina mål genom att visa dig det framtida värdet av ditt sparande och investeringar.

50/30/20 Budget Från Enkel Budget Planner

I hans egna ord, Bobby Hoyt lär millennials hur att tjäna mer pengar, investera mer pengar och betala av skulden. Medan det finns flera billiga mallar på sin webbplats, vi vill att din uppmärksamhet på detta unika 50/30/20 budget planner.

Mallen följer den enkla personliga ekonomi filosofi – divvy upp 50% av din inkomst till dina behov, 30% vill ha, och 20% till besparingar. Låt dina besparingar förening med tiden. Pengar förvaltning är lika enkelt som detta.

Resor

Reseplanerare Med För-Och Nackdelar

Planerar en resa kan vara impulsiv eller genomtänkt. Om du är ett fan av den senare, då denna snyggt designade officiella Google-Lakan mall är till för dig. När du har flera destinationer på listan hink, sedan använda kolumner för att väga sina för-och nackdelar innan du avgränsa din resplan.

Semester Checklista

Den tänkande delen om denna semester packlista mallen är att den har en separat flik för barn. Du kan glömma din kikare, men du kan inte göra utan deras Nintendo och laddare. Så skriv ut det väl ut före resdagen och börja organisera dina väskor.

Och när du är på Google Drive, se på nyttan av Google Formulär som en praktisk expense tracker.

Övrigt

Enkel Att Göra-Checklista

Den enkla checklista är fortfarande en av de mest kraftfulla planerings-verktyg som människan känner till. Alla från och med kirurger för att astronauterna använda det. Kan du göra det på någon av de analoga eller digitala verktyg, men denna mall är så vackert formaterad. Använd Google Kalkylark mall galleri för att hitta den och sedan slå ut.

Måltid till inköpslistan Planering

Måltid och livsmedelsbutiker planering är ett tidsbesparande träning om man har ett hektiskt liv. Det kan också vara en pengar att spara, eftersom det blockerar dig från impulsköp. Denna gratis mall hjälper dig att lägga ut din planerar en vecka i förväg och sedan kan du fylla kundvagnen. Begäran om behörighet att redigera och få en kopia av mallen.

Detta kan även motivera dig att börja tänka på att bygga ett smart kök och spara mer tid.

2020 Google Kalkylark Kalender

Låt oss avsluta med en enkel kalender mall. Du kan ha Google Kalender på din DATOR och mobil, men det är fortfarande en liten plats på din kylskåpsdörr för en enkel layout dagar och månader. Denna utskrivbara kalender mall är till för just det. Du kan anpassa kalendern med dina egna bilder. Sedan skriva ut år eller göra det en månad i taget.

Tämja Återkommande Uppgifter Med Google Kalkylark Mallar

En Google-mall och en skrivare kan vara en underbar partner. Tycker om din unika situation i hemmet och hur du kan spara ett par sekunder med en mall.

Google Docs har tillräckligt kraftfulla verktyg (som dessa praktiska Google Drive add-ons) för att förvandla en vanlig sida i en vacker dokument. Du kan spara dokumentet som en mall och använda den vid behov.