14 Praktisk Google Ark Maler For Daglig Bruk

0
739

Google Ark maler ikke alltid føre til kjedelig business-dokumenter. De kan ha overraskende tidsbesparende bruker når du bruker dem til dagligdagse situasjoner med familien. Mens det er noen offisielle maler i Google Ark maler, kan du finne mange flere på tredjeparts nettsteder.

Vi gikk på et søk og fant en rekke Google-Ark maler du kan bruke rundt ditt kjøkken, trimrom, parkeringshus, og mens du planlegger en ferie. Disse enkle maler heller ikke drukne deg med for mye data.

Familie

Husarbeid

Familiens gjøremål kan bli kjedelig og ingen gjør dem med lidenskap. Bruk denne malen for å gjøre ting enklere. Ta et område, og ikke bare tildele ansvar, men også gi din familie noen insentiv til å fullføre hver og en av dem. Én mal, som kan dekke sju uker hjemme oppgaver.

Hjem Inventar Regneark

Vertex42 er kjent for sin universet av gratis maler. Hjem inventar listen vil hjelpe deg å holde en løpende liste over hjem eiendeler for forsikring formål. Du kan også bruke den til å holde styr på alt når du trenger å flytte til et nytt hus. Gratis Google-Ark malen fungerer også med Excel og OpenOffice.

Oppgave Tracker

Er du involvert med ditt barn ‘ s studier? Dette er en nyttig mal for å holde styr på alle skolens oppgaver i fremgang. Legg til fag eller kurs til ‘Fag’ – fanen. Deretter fullføre det med oppgaver, status, tid som kreves, når de planlegger å gjøre det, og når det er grunn.

Kjøretøy Vedlikehold Logg

Bilen vedlikehold logg fra Vertex42 vil hjelpe deg å holde en oversikt over hver dato for service, jobb utført, kjørelengde på service og pris. Angi datoene for deler og væsker erstattet, og du kan beregne kostnaden av fremtidige erstatninger og planlegge den ut. Du kan beholde malen ved siden av tjenesten tidsplan som er levert av produsenten og holde bilen i topp stand.

Helse

Øvelse Kart

Dette er en enkel utskriftsvennlig mal fra Vertex42. Ønsker du ikke å bruke for mye tid sporing av sett og reps. Skriv dem ned fort som du gradvis øke intensiteten på øvelsene. Bruk malen for både cardio og vekt øvelser.

Vane Tracker Regneark

Vane tracker-regnearkmalen kan se overveldende ved første med sin flere faner. Men brukervennlighet inn i det og du vil se at det vil ta bare to minutter til å fylle ut hver uke eller bare en liten om du bruker den hver dag.

Malen gir deg både enkel og detaljert analyse. Sporing av dine vaner vil vise deg de du trenger å fokusere på. Hvis du er visuelt anlagt, kan du bruke grafer for å titte på den pågår over tid.

Forfatteren har også levert flere versjoner av tracker som du kan sjekke ut med instruksjonene.

Penger

Månedlig Budsjett

Denne offisielle Google-Ark mal som gir deg en micro-vis av din økonomiske situasjon for måneden. Bruker du en tab som en balanse og den andre til å planlegge dine utgifter under forskjellige hoder. Dette er en enkel mal som alle med en grunnleggende følelse av penger kan bruke gjennom måneden.

Besparelser Kalkulatorer

Trikset for en tidlig pensjonering er å spare tidlig og klokt. Dette er en hendig mal og en kalkulator rullet inn en som kan tillate deg å gjøre akkurat det. Malen vil hjelpe deg å nå dine mål ved å vise deg den fremtidige verdien av din sparing og investeringer.

50/30/20 Budsjett Fra Enkle Budsjett Planner

I hans egne ord, Bobby Hoyt lærer millennials hvordan å tjene mer penger, investere mer penger, og betale ned gjeld. Mens det er flere økonomiske maler på hans nettsted, vi vil gjerne ha din oppmerksomhet på denne unike 50/30/20 budsjett planner.

Malen følger den enkle personlig økonomi filosofi – divvy opptil 50% av inntekten din til dine behov, 30% for å ønske og 20% til besparelser. Så la din sparing stoff over tid. Pengene ledelse er så enkel som dette.

Reise

Reiseplanlegger Med Fordeler Og Ulemper

Planlegging kan være impulsiv eller godt tenkt ut. Hvis du er en fan av sistnevnte, så er dette pent designet offisielle Google-Ark malen er for deg. Når du har flere destinasjoner på din bucket list, så bruk kolonnene å veie sine fordeler og ulemper før du begrense din reiserute.

Ferie Sjekkliste

Gjennomtenkt del om dette ferie pakkeliste malen er at den har en egen fane for barn. Du kan glemme din kikkert, men du kan ikke gjøre uten deres Nintendo og lader. Så skrive det ut i god tid før avreise og start med å organisere e-poser.

Og når du er på Google Drive, se på nytten av Google Forms som en handy expense tracker.

Diverse

Enkel Å-Gjøre-Sjekkliste

Den enkle sjekklisten er fortsatt en av de mest kraftige planleggingsverktøy kjent mann. Alle fra kirurger til å astronauter bruke det. Du kan gjøre det på analoge og digitale verktøy, men denne malen er så pent formatert. Bruk Google Ark mal galleriet for å finne den og trykk skriv ut.

Måltid til handleliste Planlegging

Måltid og dagligvare planlegging er en tidsbesparende øvelse hvis du har et travelt liv. Det kan også være penger å spare en som det blokkerer deg fra impuls kjøper. Denne gratis mal vil hjelpe deg å legge ut planer for en uke i forveien, og deretter kan du fylle handlekurven. Forespørsel redigere og få tilgang til en kopi av malen.

Dette kan også motivere deg til å begynne å tenke på å bygge en smart kjøkken og spare mer tid.

2020 Google Kalender Ark

La oss avslutte med en enkel kalender mal. Du kan ha Google Kalender på PC og mobil, men det er fortsatt et lite sted på kjøleskapet døren for en enkel layout, dager og måneder. Dette printable kalender mal er for akkurat det. Du kan tilpasse kalender med dine egne bilder. Deretter skriver du ut året eller gjøre det én måned av gangen.

Temme Regelmessige Oppgaver Med Google Ark Maler

En Google-mal og en skriver kan være fantastisk partnere. Tenk på din unike situasjon hjemme, og hvordan du kan lagre noen sekunder med en mal.

Google Docs har nok kraftig verktøy (som disse praktiske Google Drive add-ons) til å slå en vanlig side i en vakker dokumentet. Du kan lagre dokumentet som en mal og bruke den når det er nødvendig.