14 Praktische Google Spreadsheets Sjablonen Voor Dagelijks Gebruik

0
85

Google spreadsheets sjablonen niet altijd leiden tot saaie zakelijke documenten. Ze kunnen tot verrassende tijdbesparende toepassingen wanneer u deze toepassen op alledaagse situaties met de familie. Er zijn weliswaar enkele officiële sjablonen in de Google-spreadsheet template gallery, vindt u nog veel meer op sites van derden.

We gingen op zoek en vonden een verscheidenheid van Google spreadsheets sjablonen die u kunt gebruiken om uw keuken, fitnessruimte, garage, en tijdens het plannen van een vakantie. Deze eenvoudige sjablonen ook niet verdrinken je met te veel gegevens.

Familie

Huishoudelijke Taken

Familie klusjes kan saai en niemand doet ze met passie. Gebruik deze sjabloon om dingen makkelijker te maken. Neem een gebied en niet alleen het toewijzen van de verantwoordelijkheid, maar ook uw gezin stimulans is om te voltooien van elk van hen. De één sjabloon kan dekken zeven weken van huis taken.

Home Inventory Werkblad

Vertex42 is bekend om zijn universum van gratis sjablonen. De home inventory lijst zal u helpen om een lijst van thuis activa voor de verzekering. U kunt het ook gebruiken om bij te houden van alles wat als je moet verhuizen naar een nieuw huis. De gratis Google spreadsheets sjabloon ook werken met Excel en OpenOffice.

Opdracht Tracker

Bent u bezig met uw kinderen studeren? Dit is een nuttig instrument om bij te houden van al hun school opdrachten in uitvoering. Het toevoegen van vakken of cursussen om de ‘Onderwerpen’ tabblad. Vervolgens vul het aan met de opdrachten, de status, de tijd die nodig is, wanneer ze van plan om het te doen en wanneer het te wijten.

Het Onderhoud Van Het Voertuig Logboek

Het onderhoud van het voertuig logboek van Vertex42 zal u helpen om een record van elke datum van de betekening, de werkzaamheden, de kilometerstand in de dienst, en de kosten. Voer de datums van onderdelen en vloeistoffen vervangen en kunt u een schatting van de kosten van toekomstige vervangingen en plannen. U kunt de sjabloon naast de dienstregeling van de door de fabrikant opgegeven en houdt uw auto in top conditie.

Gezondheid

Oefening Grafiek

Dit is een eenvoudige afdrukbare sjabloon van Vertex42. U wilt niet te veel tijd besteden aan het bijhouden van uw sets en reps. Jota ze snel naar beneden als u geleidelijk verhogen van de intensiteit van je oefeningen. Gebruik de sjabloon voor zowel cardio-en krachttraining oefeningen.

Gewoonte Tracker Werkblad

De gewoonte tracker spreadsheet template ziet er misschien in eerste instantie wat overweldigend met meerdere tabbladen. Maar gemak in en u zult zien dat het duurt slechts twee minuten in te vullen elke week of slechts een minuut als je gebruikt het iedere dag.

Het sjabloon geeft u zowel eenvoudige en gedetailleerde uitsplitsingen. Het bijhouden van uw gewoonten zal u tonen die u nodig hebt om zich te concentreren op. Als je visueel aangelegd, kunt u gebruik maken van grafieken om te kijken naar je voortgang in de tijd.

De auteur heeft ook geleverd verschillende versies van de tracker, die je kunt checken met de instructies.

Geld

Maandelijks Budget

Deze officiële Google spreadsheets sjabloon geeft u een micro-overzicht van uw financiële situatie voor de maand. Gebruik een tabblad zoals een balans en de andere plannen uit uw uitgaven onder de verschillende koppen. Dit is een eenvoudig sjabloon die iedereen met een basis gevoel van geld kan gebruiken door middel van de maand.

Besparingen Rekenmachines

De truc om met vervroegd pensioen te redden vroeg en verstandig. Dit is een handige sjabloon en een rekenmachine op een schapenboerderij, die kunnen toestaan dat u om dat te doen. De sjabloon die u zullen helpen uw doelen te bereiken door aan te tonen u de toekomstige waarde van uw spaargeld en beleggingen.

50/30/20 Budget Van Eenvoudige Budget Planner

In zijn eigen woorden, Bobby Hoyt leert millennials hoe om meer geld te verdienen, investeren meer geld, en uit te betalen schuld. Hoewel er verschillende budget sjablonen op zijn site, dan willen wij graag uw aandacht op deze unieke 50/30/20 budget planner.

De sjabloon volgt de eenvoudige, persoonlijke financiën filosofie – divvy tot 50% van je inkomen aan uw behoeften, 30% wil, en 20% aan besparingen. Laat dan uw spaargeld compound loop van de tijd. Het beheer van geld is zo simpel als dit.

Reizen

Routeplanner Met Voors En Tegens

Reis planning kunnen worden impulsief of goed doordacht. Als je een fan bent van de laatste, dan is dit mooi ontworpen officiële Google spreadsheets sjabloon is voor u. Wanneer u meerdere bestemmingen op je bucket list, gebruik vervolgens de kolommen te weeg voor-en nadelen voordat u smalle uw reisplan.

Vakantie Checklist

Het nadenkende deel over deze vakantie paklijst sjabloon is dat het een apart tabblad voor kinderen. U kunt vergeet uw verrekijker, maar je kunt niet zonder hun Nintendo en lader. Dus print het uit ruim vóór de reisdatum en beginnen met het organiseren van uw tassen.

En als je op Google Drive, kijken naar het nut van Google Vormen als een handy expense tracker.

Diversen

Eenvoudige To-Do Checklist

De eenvoudige checklist is nog steeds een van de meest krachtige planningsinstrumenten bekend voor de mens. Iedereen, van chirurgen om astronauten gebruiken. Je kan het op elke analoge of digitale tool, maar dit sjabloon is zo mooi opgemaakt. Gebruik het Google-spreadsheet template gallery te vinden en vervolgens op afdrukken.

Maaltijd aan boodschappenlijst Planning

Maaltijd en boodschappen van plan zijn een tijdsbesparende oefenen als u een druk leven. Het kan ook een geld te besparen als het blokkeert u van impulsaankopen. Deze gratis template zal u helpen lay-out van uw plannen een week van tevoren en dan kunt u het vullen van de winkelwagen. Verzoek om te bewerken en krijgen een kopie van de sjabloon.

Dit kan zelfs je motiveren om te beginnen denken aan het bouwen van een slimme keuken en tijd te besparen.

2020 Google Spreadsheets Agenda

Laten we eindigen met een eenvoudige kalender sjabloon. U kunt de Google Agenda op uw PC en mobiel, maar er is nog een kleine plaats op de koelkast deur voor een eenvoudige lay-out van dagen en maanden. Deze printbare kalender sjabloon is voor alleen dat. U kunt de kalender met uw eigen foto ‘ s. Vervolgens print uit het jaar of een maand tijd.

Tamme Terugkerende Taken Met Google Spreadsheets Sjablonen

Een Google-sjabloon en een printer kan worden geweldige partners. Denk na over uw unieke situatie thuis en hoe u kunt besparen een paar seconden met een sjabloon.

Google Docs is voldoende krachtige tools (zoals deze handige Google Drive-add-ons) om te schakelen van een gewone pagina in een mooi document. U kunt het document opslaan als een sjabloon en gebruik deze wanneer dat nodig is.