Slik Setter du Opp Google-Hjem

0
752

Google Assistent kan slå på lysene, svare på spørsmål, og streame video til din smart-Tv-er med noe mer enn et par ord. Den beste delen er at installasjon og oppsett er enkelt og tar bare noen få minutter. Alle enhetene er satt opp på samme måte, så det spiller ingen rolle hvilken modell du har.

Her er hvordan du setter opp en Google-Hjem -, Mini-eller Hjem-Hub. Prosessen er den samme for hver av modellene.

Slik Setter du Opp Google-Hjem

Sette opp Google Hjem er enkel.

 1. Kom i gang ved å laste ned eller åpne Google Hjem app på telefonen eller nettbrettet.
 2. Sørg for at enheten er koblet til og fullt drevet opp; når den er klar for installasjon, vil du høre et klokkespill.
 1. Med appen åpne, se for a + symbol i øverste venstre hjørne av skjermen. Det vil få opp et nytt skjermbilde.
 2. Under overskriften” Legg til på hjem – trykk Sette opp enheten.
 1. På neste skjermbilde, trykker du Sette opp nye enheter.
 1. Du vil bli bedt om å velge home-enheten vil bli satt opp på. Hvis du har aldri tidligere har opprettet en adresse i Google Assistent, følg trinnene for å konfigurere ditt hjem.
 1. På den neste skjermen, hvis enheten er registrert, sette opp prosessen vil fortelle deg at GoogleHomeXXXX—hvor Xs er en serie av tall—har blitt funnet. Ta hurtig på Neste nederst til høyre på skjermen. Det vil begynne tilkoblingen prosessen.
 1. Når du hører en lyd, betyr det at enheten er koblet til. Gå gjennom skjermbildene, inntil du kommer Ytterligere Juridiske Vilkår og trykk på jeg er enig i bunnen.
 1. Etter dette, har du muligheten til å sende inn enheten statistikk og programstopprapporter til Google. Du kan melde deg inn eller ut av dette; det spiller ingen rolle hvilken du velger. Hvis du er bekymret for personvernet, og ønsker å begrense mengden av informasjon Google mottar om enhetene dine, trykker du Nei takk.
 1. Neste, velg plasseringen for enheten. Setup assistant vil gi deg en liste med forhåndslagde rom å velge fra, samt eventuelle tilpassede rom som du har satt opp.
 1. Når du velger et rom, velg din Wi-fi-nettverk.
 1. Når dette trinnet er fullført, vil du bli bedt om å sette opp Google Assistent. Alt du trenger å gjøre er å trykke Neste. Da kan du melde deg inn eller ut av Voice Match, en funksjon som lar Assistent for å skille stemmen fra andre i din husstand, og gi personlig tilpassede resultater.
 1. Neste, vil du bli bedt om å velge en standard musikk-tjenesten. Til slutt, på slutten av installasjonsprosessen, vil du bli bedt om å gi et navn til din høyttaler. Det vil bli tildelt til hva rommet du valgte tidligere, men du kan gi den et eget navn for å hjelpe skiller den fra andre enheter i hjemmet ditt.

Voila—det er det. Når du er ferdig med å sette opp Google Hjem, alt du trenger å gjøre er å si “Okay Google” eller “Hei Google” for å aktivere assistent og begynner å gi kommandoer. Du kan gjøre alt fra å kontrollere enkelte smart home enheter til direkteavspilling av innhold.