Samsung Uppackad 2020: Hur kan Titta på Luckan 2 och Not 20 Tillkännagivande

0
56
Samsung

Samsung är värd en handfull evenemang varje år för att visa upp sina telefoner, smarta klockor, hörlurar, och smarta hem-enheter. Men Samsung Galaxy s årliga Uppackad händelse är alltid den största. Om du vill titta på Samsung att presentera fem nya produkter, inklusive Not 20 och en vikbar telefon, stämma in i den Uppackade livestream på den 5: e augusti kl 10 ET.

Vi har en ganska bra uppfattning om vad Samsung kommer presentera vid årets Uppackad händelse. Det är en uppföljare till Galaxy Vik, Galaxy Knoppar Plus (AKA Galaxy Bönor), en ny Galaxy Titta på, och Galaxy Tab S7 tablett. Vi vet inte alla detaljer om det kommande vikbara telefonen, men vi räknar med en design som liknar den första Galaxy Vik med förbättringar i kvalitet och hållbarhet.

Och naturligtvis, det är stjärnan i showen, Galaxy Not 20. Det är Samsungs mest kraftfulla telefonen ännu, och det ryktas att packa en 5G-kan Exynos 990 processor (Snapdragon-865 på vissa marknader), en 120Hz skärm, och mer RAM-minne än en genomsnittlig laptop. Not 20 kunde komma i tre modeller av varierande storlek, även om vi inte veta förrän vi titta på händelsen Packas upp.

Samsung är livestreaming de Uppackade händelse på den 5: e augusti kl 10 ET (7 AM PT). Du kan fånga livestream på Samung webbplats. Vi räknar med Samsung för att streama sin Packas upp händelsen på YouTube också, men vi har inte en länk till det ännu.