Samsung Unpacked 2020: Hoe Kijken de Vouw 2 en Noot 20 Aankondiging

0
56
Samsung

Samsung hosts een handvol van evenementen worden elk jaar om te pronken met zijn telefoons, slimme horloges, hoofdtelefoons en slimme huishoudelijke apparaten. Maar Samsung jaarlijkse Galaxy Unpacked evenement is altijd de grootste. Als u wilt kijken naar de Samsung onthult vijf nieuwe producten, met inbegrip van de Toelichting 20 en een opvouwbare telefoon, af te stemmen in het Unpacked livestream op 5 augustus om 10 UUR ET.

We hebben een vrij goed idee van wat Samsung onthult dit jaar tijdens het Unpacked event. Er is een vervolg op de Galaxy Vouwen, de Galaxy Knoppen Plus (AKA de Galaxy Bonen), een nieuwe Galaxy Kijken, en de Galaxy Tab S7 tablet. We kennen geen details over de aankomende opvouwbare telefoon, maar we verwachten een ontwerp vergelijkbaar met de eerste Galaxy Vouw met de verbeteringen in kwaliteit en duurzaamheid.

En natuurlijk, er is de ster van de show, de Galaxy Noot 20. Het is Samsung ‘ s meest krachtige telefoon nog, en gekletst pack een 5G-staat Exynos 990-processor (Snapdragon 865 in sommige markten), een 120 hz scherm, meer RAM-geheugen dan de gemiddelde laptop. De Opmerking 20 kunnen komen drie modellen van verschillende grootte, hoewel we niet weten totdat we kijken naar het Unpacked-evenement.

Samsung is livestreaming haar Unpacked event op 5 augustus om 10 UUR ET (7 AM PT). U kunt vangen de livestream op Galaxy s website. We verwachten dat Samsung voor het streamen van haar Unpacked event op YouTube ook, maar we hebben niet een link naar dat nog niet.