Hur du Ställer in Google Hem

0
110

Google Assistant kan slå på dina lampor, svara på frågor, och strömma video till din smart-Tv med ingenting mer än ett par ord. Det bästa är att installation och som är enkel och tar endast ett par minuter. Alla enheter sätts upp på ungefär samma sätt, så det spelar ingen roll vilken modell du har.

Här är hur man ställer upp en Google-Hem, Mini, eller Hem Nav. Processen är den samma för var och en av modellerna.

Hur du Ställer in Google Hem

Ställa in Google Home är enkel.

 1. För att komma igång, ladda ner eller öppna Googles Startsida app på din smartphone eller tablett.
 2. Se till att enheten är ansluten och fullt igång; när den är klar för installation, kommer du att höra en ringklocka.
 1. Med appen öppen, leta efter en + – symbolen i det övre vänstra hörnet av skärmen. Det kommer att ta upp en ny skärm.
 2. Under rubriken Lägg till hem tryck på Set up-enhet.
 1. På nästa skärm, tryck på konfigurera nya enheter.
 1. Du kommer att bli ombedd att välja hem enheten kommer att sättas upp i. Om du aldrig tidigare har skapat en adress i Google Assistant, följ steg för att ställa in ditt hem.
 1. På nästa skärm, om enheten detekteras, ställa upp processen kommer att tala om för dig att GoogleHomeXXXX—där Xs är en serie siffror—har hittats. Tryck på Nästa längst ned till höger på skärmen. Det kommer att börja samband processen.
 1. När du hör ett ljud, innebär det att enheten har varit ansluten. Gå vidare genom skärmarna tills du når Ytterligare Juridiska Termer och tryck till på jag håller på botten.
 1. Efter detta, har du möjlighet att lämna in enheten för statistik och kraschrapporter till Google. Du kan välja att delta i eller ut ur detta; det spelar ingen roll vilken du väljer. Om du är orolig för integritet och vill att begränsa mängden information som Google tar emot om dina enheter, tryck på Nej tack.
 1. Därefter väljer plats för enheten. Installationsguiden kommer att ge dig en lista över premade rum att välja mellan, liksom alla egna rum du har satt upp.
 1. När du väljer ett rum, välj ditt WiFi-nätverk.
 1. När detta steg är klar, du kommer att bli uppmanad att konfigurera Google Assistent. Allt du behöver göra är att knacka på Nästa. Du kan då välja att delta i eller ut ur Röst Match, en funktion som gör Assistent för att skilja din röst från andra i ditt hushåll och ge personliga resultat.
 1. Härnäst kommer du att bli ombedd att välja en förinställd musik service. Slutligen, vid slutet av installationen, kommer du att bli ombedd att namnge din högtalare. Det kommer att bli tilldelade till vilket rum du valde tidigare, men du kan ge det ett eget namn för att hjälpa till att skilja den från andra enheter i ditt hem.

Voila—det är det. När du har konfigurerat Google Hem, allt du behöver göra är att säga “Okej Google” eller “Hej Google” för att aktivera assistent och börjar ge kommandon. Du kan göra allt från att styra enskilda smarta hem-enheter för att strömma innehåll.