Het Instellen van Google Startpagina

0
65

Google-Assistent kan draaien op uw lichten, vragen te beantwoorden en video streamen naar uw smart-Tv ‘ s met niets meer dan een paar woorden. Het beste deel is dat de installatie en set-up is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten. Alle apparaten zijn ingesteld op dezelfde manier, dus het maakt niet uit welk model u hebt.

Hier is hoe het opzetten van een Google Startpagina, Mini -, of Huis-Hub. Het proces is hetzelfde voor elk van de modellen.

Het Instellen van Google Startpagina

Het opzetten van Google Startpagina is eenvoudig.

 1. Aan de slag, het downloaden of het openen van de Google Startpagina-app op uw telefoon of tablet.
 2. Zorg ervoor dat het apparaat is ingeschakeld en volledig is opgestart; wanneer ze gereed zijn voor installatie, hoor je een belletje.
 1. Met de app te openen, kijk voor een + – symbool in de linkerbovenhoek van het scherm. Het zal een nieuw scherm.
 2. Onder de rubriek Toevoegen aan beginscherm tikt u op Set-up apparaat.
 1. Op het volgende scherm, tik op nieuwe apparaten meer Instellen.
 1. U zal worden gevraagd om te kiezen de thuisbasis van het apparaat, worden ingesteld. Als u nog nooit eerder een adres binnen Google Assistant, volgt u de stappen voor het instellen van uw huis.
 1. Op het volgende scherm, als het apparaat is gedetecteerd, geeft het setup proces zal u vertellen dat GoogleHomeXXXX—waar de Xs is een serie van nummers—is gevonden. Tik op Volgende in de rechterbenedenhoek van het scherm. Het zal beginnen met de verbinding.
 1. Wanneer u een geluid horen, betekent dit dat het apparaat is aangesloten. Ga door de schermen te lopen totdat u aan Additionele Juridische Voorwaarden en tikt u op ik ga akkoord op de bodem.
 1. Na deze, moet je de optie voor het indienen van het apparaat statistieken en crashrapporten naar Google. U kunt kiezen in of uit; het maakt niet uit welke u kiest. Als u zich zorgen maakt over privacy en wilt beperken van de hoeveelheid informatie die Google ontvangt over uw apparaten, tikt u op Nee, bedankt.
 1. Kies vervolgens de locatie voor het apparaat. De setup assistant geeft u een lijst van premade kamers om uit te kiezen, evenals aangepaste kamers die u hebt ingesteld.
 1. Als je eenmaal een kamer, kies uw WiFi-netwerk.
 1. Zodra deze stap is voltooid, wordt u gevraagd in te stellen Google-Assistent. Alles wat je hoeft te doen is tik op Volgende. Vervolgens kunt u kiezen in of uit van de Stem Overeenkomen met een functie waarmee Assistent te onderscheiden met uw stem van anderen in uw huishouden en het verstrekken van gepersonaliseerde resultaten.
 1. Vervolgens zal u worden gevraagd om te kiezen voor een muziek dienst. Ten slotte, aan het eind van het installatie proces, zal u worden gevraagd om de naam van uw luidspreker. Het zal worden toegewezen aan welke kamer u kiest eerder, maar u kunt een aangepaste naam geven om te helpen bij het scheiden van andere apparaten in uw huis.

Voila that ‘ s it. Wanneer u klaar bent met het instellen van Google Startpagina, alles wat je hoeft te doen is zeggen: “Oke Google” of “Hey Google” voor het activeren van de assistent en beginnen met het geven van opdrachten. U kunt van alles doen, van het beheersen van de individuele smart-apparaten te streamen van inhoud.