Wat Is een Amazon Fire TV-Stick?

0
69

Er zijn ontzettend veel online streaming-diensten beschikbaar. Als de grootste online retailer en één van de grootste bedrijven in de wereld, weet je dat Amazon niet ontbreken op deze potentiële klanten.

De Amazon Fire Stick is Amazon ‘ s voor streaming service antwoord, het maken van online video-streaming, zo simpel als het knallen van het apparaat op een HDMI-poort, en te klikken op een knop.

Hier is wat u moet weten over de Amazon Fire Stick en of het de juiste video-streaming-apparaat voor u.

Wat Is een Amazon Fire Stick?

De Amazon Fire Stick is een draagbare streaming-apparaat dat u kunt aansluiten op de achterzijde van een TV of monitor met een HDMI-sleuf. Het is klein van stuk, slechts een paar centimeter lang en iets meer dan een centimeter breed, dus het hoeft niet veel onroerend goed achter de televisie. De kleine footprint geeft het een duidelijk voordeel ten opzichte van andere streaming vakken die zitten onder uw scherm, ruimte innemen en op zoek slordig.

Uw Amazon Fire Stick wordt geleverd met een handige afstandsbediening voor het regelen van wat je te kijken. Er zijn twee afstandsbediening varianten. De tweede-generatie-afstandsbediening bevat een extra Alexa voice control knop kunt u schakelen tussen de programma ‘ s, openen van apps, en nog veel meer, allemaal vanaf de afstandsbediening. De eerste generatie van de afstandsbediening mist de Alexa integratie, hoewel Alexa is aanwezig op de eerste-generatie Vuur TV-Stick.

De meest recente versie van de Amazon Fire Stick kunt 4K Ultra HD video streaming – als uw internet verbinding zal toestaan.

Hoe Werkt de Amazon Fire TV-Stick in zijn Werk?

Een van de beste dingen over de Amazon Fire Stick is het gemak van het gebruik. U uitpakken, aansluiten in uw scherm, login, en je kunt beginnen met het kijken naar programma ‘ s of het downloaden van apps. U kunt zelfs uw Amazon Fire Stick met u, het draaien van een scherm in een online video portal.

De Amazon Fire Stick kunt u kijken online video-inhoud over een scala aan apps. Natuurlijk, Amazon wilt u gebruik maken van Amazon Prime, de Amazon online dienst voor streaming video. Terwijl je absoluut kijken Amazon Prime met uw Amazon Fire TV-Stick, dit is niet verplicht. U kunt gebruik maken van andere online dienst voor streaming video apps beschikbaar in de plaats.

Die andere video-streaming apps zijn Netflix, BBC iPlayer, HBO Nu, Disney+ en YouTube, onder vele anderen. Er zijn ook apps beschikbaar voor persoonlijke streaming diensten, te, zoals Plex of Kodi. Benieuwd welke apps moet je eerst installeren? Check out onze gids naar de beste Amazon Fire TV-Stick apps.

De Amazon Fire Stick heeft zes tabs om te kiezen uit: Home, Uw Video ‘s, Films, TV-programma’ s, Apps en Instellingen. Elke sectie is vrij duidelijk en zal vullen met suggesties en opties van de streaming service-apps op uw apparaat. Bijvoorbeeld, als je naar veel shows op Netflix, uw TV-Shows gedeelte wordt voorzien van uw favoriete programma ‘ s plus een aantal opties die het denkt dat je misschien leuk om te bekijken.

Wat Doet de Amazon Fire TV-Stick Doen?

De Amazon Fire TV Stick is niet alleen voor het streamen van online video. Het heeft een paar andere trucs uit de mouw, ook.

Als het een Android-apparaat, kunt u sideloaden veel Android apps op het apparaat. Niet alle apps lekker spelen met de versie van Android op het Vuur Stick, zo niet alle van uw favorieten zal werken. Bovendien, je zou kunnen hebben om te kijken naar een aantal oplossingen voor apps die niet compatibel zijn met de Amazon Fire Stick controller richting wiel.

De Amazon Fire Stick heeft een normale internet browser. De standaard optie is Mozilla Firefox, maar je kunt hier nog veel meer opties in de app sectie. En, zoals hierboven, kunt u sideloaden verschillende browsers op het apparaat als u dat wenst.

Er is ook een fatsoenlijke reeks van games beschikbaar, voor het ook. Nogmaals, als het een Android-apparaat, u kunt downloaden en spelen een groot aantal Android-games. Het succes dat je hebt om ze te spelen, hangt af van uw vaardigheid met de controller. Echter, kunt u verbinding maken met meerdere populaire game controllers, alsmede de officiële Amazone Vuur TV Game Controller.

Is De Amazon Fire Stick Waarde Voor Je Geld?

Zoals bij elke online dienst voor streaming video, er zijn voors en tegens. Is de Amazon Fire TV-Stick de moeite waard uw geld?

Als u een abonnement op één of meer online video-streaming diensten en wilt een ongelooflijk eenvoudige manier om ze allemaal onder één dak, de Amazon Fire Stick is een geweldige optie. Het is goedkoop, redelijk krachtig voor wat het is, en kunt u de apps die u hebt op het apparaat.

Bovendien, je bent niet opgesloten in het gebruik van Amazon Prime, dus dat is geen probleem. Plus, u kunt de aankoop van de Ethernet-adapter voor de bedrading van uw apparaat naar uw internet naar het bereiken van een betere snelheden.

Kortom, de Amazon Fire TV-Stick is een geweldige online video-streaming optie, vooral als u niet wilt gaan om de extra inspanning van het opzetten van een Raspberry Pi voor video-streaming.

Zoals alle apparaten, het kan lopen in een probleem zo nu en dan. Wanneer dat gebeurt, check out de beste Amazon Fire TV-Stick tips.