Roborock S6 Robot Støvsuger Anmeldelse

0
729

Noen smarte enheter er like nyttig som en robot støvsuger. Muligheten til å planlegge rengjøringer mens du er borte på arbeid, betyr å komme hjem til et rent gulv hver dag. Det er enda bedre hvis du eller din familie lider av allergier fordi den konstant, konsekvent rengjøring reduserer mengden av allergener i luften.

Problemet ligger i å finne en balanse mellom ytelse og pris. Mens det er mange lavere-end robot-støvsugere, noen gir dollar-per-dollar ytelse av Roborock S6 robot støvsuger.

Roborock S6 Robot Støvsuger Funksjoner

De fleste av robot støvsugere på markedet er først og fremst kjent for sine støvsuging. Tross alt, det er deres viktigste formål. Hvis du vil ha en enhet som mopper, trenger du å investere i en robot mopp som Braava Jet.

Den Roborock S6 robot støvsuger kan både støvsuger og mopp gulv. Mens det ikke bytt automatisk, det er lett å bytte modus. S6 er også spesielt rolig, spesielt mot rimeligere alternativer. Det kommer på bare 67 desibel, omtrent samme nivå som i hårføner.

Den 5200 mAH batteri gir det en total kjøretid på rundt 180 minutter før Roborock S6 behov for å gå tilbake for en ekstra kostnad. Dette er nok for en relativt grundig rengjøring, selv om den tiden som kreves for å rengjøre ditt hjem vil gå ned mer du bruker enheten—mer om det senere.

I henhold til spec ark, Roborock S6 er egnet for en omtrent 200m-square-området. Det er omtrent på 2000 kvadratmeter areal, eller størrelsen på gjennomsnittlig tre-roms hjem.

En viktig funksjon som gjør Roborock et solid valg er dens sensor array. Den Sensient sensor array bruker akselerometre, odometers, infrarøde sensorer, og også et kompass for å gi S6 en 360-graders “synsfelt” som gjør det mulig å effektivt navigere i et rom, oppdage klipper, og mer.

Til slutt, la oss diskutere sin rengjøring. Den Roborock S6 kan både støvsuger og mopp, men du må manuelt bytte modus og kobler ulike rengjøring pads. Enheten utfører utrolig godt som et vakuum. Mens det også mopper gulv like godt, det er ikke så sømløs prosess, og krever mer brukermedvirkning.

Rommet Kartlegging & Zone Navigasjon

Den Roborock S6 robot støvsuger bruker en rekke sensorer for å bygge opp et kart over ditt hjem. Mer S6 renser ditt hjem, mer kartet er raffinert. Den så bruker dette kartet for å finne de mest effektive ruten gjennom en plass, noe som resulterer i raskere og mer effektiv rengjøring.

Denne funksjonen er spesielt viktige med hensyn til rengjøring av store boliger. S6 vil fortsette rengjøring før det er ferdig, men hvis utskriftsjobben tar lengre tid enn batteriet er i stand til, S6 vil gå tilbake til sin dock for lading og senere fortsette i jobben.

Som kartet øker over tid, Roborock S6 vil rense samme område raskere enn før. Den bruker quad-core-prosessorer for å finne de mest effektive rutene gjennom et mellomrom. Du kan også bruke kartet for å angi områder som trenger rengjøring eller utpeke “no-go-soner” roboten støvsuger bør ikke oppgi.

Evne til å sette off-limits områder er enormt nyttig, spesielt hvis det er områder som vil floke eller tette vakuum. For eksempel, et område under et skrivebord med en masse kabler kan medføre vanskeligheter for vakuum.

Det er også noe tilfredsstillende om å se et kart over ditt hjem bygget av en robot.

Planlegging Og Andre Funksjoner

Utenfor den primære funksjoner av Roborock S6 robot støvsuger, den har et par andre funksjoner skjult med ulike menyene på app. En av disse er det Kartet som er lagret modus, for tiden er fortsatt i Beta. Det tillater brukere å redigere lagrede kartdataene og skape usynlige vegger Roborock S6 vil ikke gå forbi.

En annen er Carpet-modus, som lar S6 å automatisk øke sin allerede betydelig sugeeffekt når du går over teppet. Du kan også aktivere Ikke Forstyrr – modus, noe som styrker S6 å forbli forankret etter at den er ferdig ladet. Det vil ikke gjenoppta en rengjøring jobb eller bruk utgjør formidling via den innebygde høyttalere.

Du kan aktivere IF-modus under bestemte perioder. For eksempel, hvis du ikke vil vakuum kjører og forstyrre deg i midten av natten, du kan sette den til å forbli stengt fra 9 PM til 8 PM.

To andre funksjoner som skiller seg ut, er Pin-n Go og Fjernkontroll. Pin-n Go henter opp lagret kart og lar deg angi et bestemt mål for Roborock S6. Du kan også aktivere spot rengjøring gjennom den samme funksjonen.

Fjernkontrollen funksjonalitet gir deg presisjon kontroll over bevegelser av Roborock. Du kan gjøre dette gjennom virtuelle knapper som lar deg flytte forover eller rotere den til høyre eller venstre eller via en virtuell styrespaken.

Er Roborock S6 Robot Støvsuger Verdt Prisen?

Den Roborock S6 kommandoer en høy pris på $650, men gitt en kraftig og effektiv rengjøring funksjoner og utvalg av funksjoner, føler vi at pris er mer enn berettiget. Den konkurrerer med mange robot støvsugere på enda høyere pris poeng.

Det kan ikke være det rette valget for noen er første robot støvsuger, imidlertid. Hvis du er nysgjerrig på hvordan enhetene utføre og ønsker å prøve en selv, kan det være verdt å forske lavere priset valg for en lavere risiko investeringen før slippe $650 på et produkt du kan eller ikke kan bruke.

På den annen side, hvis du har en billig robot støvsuger og ønsker å oppgradere til en høy-ytelse-modellen uten å bryte banken, det Roborock S6 er et godt valg.