Roborock S6 Robot Stofzuiger Review

0
75

Enkele slimme apparaten zijn zo nuttig als een robot stofzuiger. De mogelijkheid tot het plannen reinigingen terwijl u weg bent aan het werk is, komt thuis van een schone vloer elke dag. Het is nog beter als u of uw familie lijdt aan een allergie, want de constante, consequent reinigen vermindert de hoeveelheid allergenen in de lucht.

Het probleem ligt in het vinden van een balans tussen prestaties en kosten. Hoewel er tal van lagere-end robot stofzuigers, enkele bieden de dollar-per-dollar prestaties van de Roborock S6 robot stofzuiger.

Roborock S6 Robot Stofzuiger Eigenschappen

De meerderheid van de robot stofzuigers op de markt zijn vooral bekend voor hun stofzuigen. Immers, dat is hun belangrijkste doel. Als u wilt een apparaat dat de moppen, moet je investeren in een robot mop zoals de Braava Jet.

De Roborock S6 robot stofzuiger kan zowel stofzuigen en dweilen van de vloeren. Terwijl het niet de schakelaar automatisch, het is gemakkelijk uit te wisselen met de mode. De S6 is ook met name stil, vooral tegenover lagere kosten en opties. Het komt op slechts 67 decibel, ongeveer hetzelfde niveau als dat van een föhn.

De 5200 mAH batterij zorgt voor een totale looptijd van ongeveer 180 minuten voor de Roborock S6 behoefte om terug te keren en voor een toeslag. Dit is genoeg voor een relatief grondige reiniging, hoewel de tijd die nodig is voor het reinigen van uw huis zal gaan vaker je het apparaat—daarover later meer.

Volgens de spec sheet, de Roborock S6 is geschikt voor ongeveer 200 meter vierkant gebied. Dat is een ongeveer 2.000 vierkante meter gebied, of de grootte van het gemiddelde van de drie-slaapkamer huis.

Een belangrijk kenmerk dat maakt het Roborock een goede keuze is de sensor array. De Sensient sensor array maakt gebruik van versnellingsmeters, kilometertellers, infrarood sensoren, en zelfs een kompas om de S6 een 360-graden “field of view” die het mogelijk maakt om efficiënt te navigeren op een kamer, op te sporen kliffen, en meer.

Tot slot, laten we praten over de schoonmaak. De Roborock S6 kan zowel stofzuigen en dweilen, maar je moet handmatig swap modi en bevestig verschillende reinigen van de pads. Het apparaat voert ongelooflijk goed als een vacuüm. Terwijl het ook de moppen van vloeren net zo goed, het is niet zo naadloos een proces en vereist meer tussenkomst van de gebruiker.

Kamer Mapping & Zone Navigatie

De Roborock S6 robot stofzuiger maakt gebruik van de array van sensoren om een plattegrond van uw huis. Hoe meer de S6 reinigt uw huis is, hoe meer de kaart is verfijnd. Het maakt vervolgens gebruik van deze kaart bij het bepalen van de meest efficiënte route door een ruimte, wat resulteert in een snellere en meer doeltreffende reiniging.

Deze functie is vooral opvallend met betrekking tot het reinigen van grote woningen. De S6 zal blijven reinigen totdat het klaar is, maar als de taak duurt langer dan de batterij is in staat, de S6 zal terugkeren naar de dock op te laden en dan later hervatten van het werk.

Als de kaart verbetert de loop van de tijd, de Roborock S6 zal het reinigen van hetzelfde gebied sneller dan voorheen. Het maakt gebruik van quad-core processors voor het bepalen van de meest efficiënte routes door een spatie. U kunt ook de kaart gebruiken om te specificeren gebieden die moeten worden schoongemaakt of tot aanwijzing van een “no-go zones” de robot stofzuiger moet invoeren.

De mogelijkheid om gebieden is enorm handig, vooral als er gebieden die een kluwen of verstoppen het vacuüm. Bijvoorbeeld, een gebied onder een bureau met veel kabels kan moeilijkheden opleveren voor het vacuüm.

Er is ook iets wat voldoening over het zien van een kaart van uw huis gebouwd door een robot.

Planning & Andere Functies

Buiten de primaire functies van de Roborock S6 robot stofzuiger, het heeft een paar andere functies kunnen worden verborgen met verschillende menu ‘ s op de app. Een van deze is de Kaart opgeslagen modus, momenteel nog in Beta. Het stelt gebruikers in staat om te bewerken van opgeslagen gegevens en het maken van onzichtbare muren de Roborock S6 zal niet voorbij gaan.

Een andere is Tapijt-modus, die het mogelijk maakt de S6 te verhogen automatisch op de reeds aanzienlijke zuigkracht wanneer het gaat over tapijt. U kunt ook de Niet Storen – modus, waardoor de S6 te blijven gekoppeld nadat het klaar is met laden. Het niet hervatten van een schoonmaak baan of gebruik maken van aankondigingen via de ingebouwde luidsprekers.

U kunt DND-modus tijdens bepaalde periodes. Bijvoorbeeld, als u niet wilt dat het vacuüm uitgevoerd en storen u in het midden van de nacht, u kunt het te blijven afgesloten zijn van 9 UUR tot 8 UUR.

Twee andere eigenschappen die opvallen zijn Pin-n Go en Afstandsbediening. Pin-n Go brengt de opgeslagen kaart bekijken en kunt u aanwijzen van een specifiek doel voor de Roborock S6. U kunt ook ter plaatse schoonmaken door deze zelfde functie.

De Afstandsbediening functionaliteit geeft u nauwkeurige controle over de bewegingen van de Roborock. U kunt dit doen door middel van virtuele knoppen waarmee u naar voren te verplaatsen of te roteren naar rechts of links, of via een virtuele joystick.

Is de Roborock S6 Robot Stofzuiger De Prijs Waard?

De Roborock S6 commando ‘ s een hoge prijs op $650, maar gezien de krachtige reiniging van functies en het bereik van functies, voelen we de prijs is het meer dan gerechtvaardigd. Het concurreert met vele robot stofzuigers bij een nog hogere prijs punten.

Het is misschien niet de juiste keuze voor iemand die de eerste robot stofzuiger, echter. Als je nieuwsgierig bent naar hoe de apparaten uit te voeren en het willen proberen voor jezelf, het kan de moeite waard een onderzoek naar lager geprijsde opties voor een lagere risico-investering vóór het schrappen van $650 op een product dat u wel of niet mogen gebruiken.

Aan de andere kant, als je een goedkope robot stofzuiger en u wilt upgraden naar een high-performance model, zonder verbreking van de bank, de Roborock S6 is een goede keuze.