Uw Telefoon de Digitale Zoom-Zuigt—Het is Tijd voor een Echte Camera

0
61
Maridav/Shutterstock.com

Telefoon makers zijn gekraai over de deugden van hun camera ‘s’ advanced zoom laat. Sommige zijn beter dan anderen, maar de koude harde waarheid is dat een kleine mobiele camera ‘ s lenzen gewoon niet kan repliceren van de zoom van zelfs een fatsoenlijke point-en-shoot. Als u wilt echt zoom, je moet de stap te zetten naar een echte digitale camera.

Het probleem is dat smartphones kunt niet echt “zoom” in de traditionele zin—hun kleine slanke lichamen niet de ruimte voor een echte zoomlens met het verplaatsen van glas voor het aanpassen van de brandpuntsafstand. Hoewel meerdere sensoren kan u op verschillende brandpuntsafstanden, de meeste van de dramatische “zoomt” in recente smartphones zijn alleen high-megapixels-sensoren met behulp van digitale zoom. In essentie, ze gebruiken fancy bijsnijden, en terwijl sommige nieuwe software-gebaseerd inzoomen is zeer indrukwekkend, er is geen manier om te verslaan van de kwaliteit van de afbeelding die wordt geleverd met speciale focal aanpassingen o bewegende glazen lenzen.

Het goede nieuws is dat, terwijl je gedumpt uw oude Rebel voor uw iPhone, gewijd digitale camera ‘ s is nooit gestopt met het verbeteren. Nu kan je een goedkope point-and-shoot camera met een grote zoom lens, of een veelzijdige mid-range spiegelloze met verwisselbare lenzen, of breken de bank met een high-end DSLR dat schiet ongelooflijke video en foto ‘ s. Er zijn vele opties, dus laten we check out de beste.

Voor Beginners en Degenen die op een Begroting: Point-en-Shoot Superzooms

Point-en-shoot camera ‘ s zijn gewoonlijk ontworpen voor kleine en eenvoudig te bedienen, met lenzen die niet veel langer dan een typisch portret lens. Maar er is een sub-categorie genaamd “superzooms” dat pak in een gigantische objectief voor opnamen van ver weg, terwijl de prijs onder een speciale body+lens combo.

Budget Halen: Canon Powershot SX540 HS

Canon

Deze 2015 model van Canon kan worden gevonden voor een song, en het packs een indrukwekkende 42x optische zoom. In vergelijking met een traditionele lens, het bereik van 24mm tot maar liefst 1200mm, all-optical. Het kan schieten 20-megapixel foto ‘ s met een fatsoenlijke diafragma bereik van 3,4-6.5 en sluitertijden tot 1/2000 seconden. De camera heeft een ingebouwde flitser, maar helaas krijg je geen zoeker op deze prijs zult u zich moeten houden aan de achterzijde scherm. Het kan schieten 60fps full-HD video en is uitgerust met Wi-Fi voor eenvoudig foto ‘ s overdragen naar uw telefoon of PC.

Beste Budget Superzoom-Camera

Canon PowerShot SX540 Digital Camera w/ 50x Optische Zoom – Wi-Fi & NFC-Ingeschakeld (Zwart), 1 – 1067C001

Deze goedkope Canon camera heeft een zoom factor die gelijk is aan een krankzinnig 1200mm lens.

Shop Nu

$259.00
Meer aanbiedingen

Upgrade Kiezen: de Sony CyberShot DSC-HX99

Sony

Dankzij een aantal opmerkelijke engineering, deze kleine Sony allemaal uitoefent in een 24-720mm optische lens van een camera body nauwelijks groter dan een pak kaarten, en nog een of andere manier vindt de ruimte voor een pop-up flitser en OLED digitale zoeker. Als u wilt dat de video kan schieten 4K op standaard framerate of vertragen tot 120fps voor HD-slow motion. Ondanks zijn kleine formaat, het heeft verwisselbare batterijen (voor die lange draaidagen) en heeft een standaard SD-kaart. Cruciaal daarbij is de lens voorzien van een optische beeldstabilisatie—iets wat je nodig hebt met een grote en een kleine lichtgewicht body.

Beste Superzoom-Upgrade

Sony DSC-HX99 Compacte Digitale 18.2 MP Camera met 24-720 mm Zoom, 4K en Touchpad – Zwart

Deze kleine Sony camera heeft een geweldige zoom lens in een lichaam nauwelijks groter dan een pakje kaarten.

Shop Nu

$330.96
Meer aanbiedingen

Voor een Stap Omhoog naar High-Power Lenzen: Spiegelloze Camera ‘ s

Spiegelloze camera ‘s pack de image processing power en lens-switching flexibiliteit van DSLR-camera’ s in kleinere frames dat hoeft niet de complexe spiegel mechanisme voor de zoeker. Dit maakt de body ‘ s en lenzen veel kleiner en gemakkelijker om te reizen met, maar niet zo handig als point-and-shoots. Spiegelloze camera ‘s zijn een grote stap voor beginnende fotografen, en sommige zijn krachtig genoeg is dat zelfs pro’ s als ze voor het reizen.

Oh, nog een ding: je zou er rekening mee dat de zoom-factoren voor de camera ‘ s hieronder, uitgedrukt in millimeters, zijn veel lager dan die voor de goedkopere point-and-shoots boven. Dat is omdat ze gebruik maken van grotere, hogere kwaliteit lenzen en grotere digitale sensoren. De fysica van de optische fotografie betekent dat hoe groter het glas, hoe kleiner je de zoom factor. Dus terwijl de meer krachtige camera ‘ s niet pack dezelfde soort krankzinnige zoom-factoren, de kwaliteit van de afbeeldingen die u neemt veel zwaarder wegen dan dat een nadeel.

Budget Halen: Sony Alpha a6000 + 55-210mm lens

Sony

De Sony Alpha serie is een bestseller. Dit oudere model pak niet alle van de nieuwste functies, maar het is nog steeds een fantastische, super-snelle shooter die compatibel is met een breed scala van E-mount lenzen, en u kunt nog steeds nieuwe op een geweldige prijs. Het schiet 11 frames per seconde—ideaal voor sport-foto ‘ s!—bij een maximale resolutie van 24 megapixels. Voor zoom shooters, raden we aan de basis van 55-210mm Sony lens vergroot het bereik van de camera met een orde van grootte op een geweldige prijs. Het is moeilijk om te vinden de zoomlens gecombineerd met het lichaam, maar u kunt vinden combo packs met de kit lens (een compacte 16-50mm, ideaal voor portretten en andere foto ‘ s) voor een gecombineerde mid-range prijs.

Beste Budget Spiegelloze Camera

Sony Alpha a6000 Spiegelloze Digitale Camera van 24.3 MP Camera met 3.0 Inch LCD-scherm (Zwart) w/16-50mm Power Zoom Lens

Dit Sony model is een paar jaar oud, maar het is nog steeds op grote schaal beschikbaar, en het kan niet worden geslagen, als u wilt krijgen in een uitwisselbaar systeem met een kleine voetafdruk en de prijs.

Shop Nu

$548.00
Meer aanbiedingen

Beste Budget Spiegelloze Zoom Lens

Sony E 55-210mm F4.5-6.3 Lens voor Sony E-Mount Camera ‘ s (Zwart)

Deze zoom lens voor Sony Alpha camera ‘ s voegt lange reeks aan vaste lichamen.

Shop Nu

$348.00
Meer aanbiedingen

Upgrade Kiezen: Canon EOS RP + RF 24-240 mm lens

Canon

Als uw budget kan strekken, dan zal uw opties. Dit model van Canon gebruikt een enorme full-frame sensor, zoals te zien is in de beste full-formaat DSLR camera ‘ s, terwijl nog steeds komen op ongeveer de helft van de grootte en het gewicht. Het 26.2 megapixel sensor kan schieten op vijf frames per seconde met een maximale sluitertijd van 1/4000, met een ISO-dat gaat tot een indrukwekkende 40000 waardoor fotograferen in veel minder licht. Canon maakt gebruik van RF-lenzen voor de spiegelloze camera ‘s, maar met een first-party adapter, deze camera heeft toegang tot het volledige assortiment EF-en EF-S objectieven gebruikt op volledig formaat Dslr’ s. Voor wie op zoek is speciaal voor zoom, raden we aan de koppeling van de EOS RP lichaam met de RF-24-240 mm lens. Het is een grote, maar zijn enorme bereik kan worden gebruikt in vrijwel elke situatie. Voeg een goedkope 50mm prime-objectief voor het fotograferen van portretten en weinig licht foto ‘ s.

Beste Upgrade Spiegelloze Camera

Canon EOS RP-Full-Frame Spiegelloze Vlogging Draagbare Digitale Camera met 26.2 MP Full-Frame CMOS-Sensor, Wi-Fi , Bluetooth, 4K Video-Opname en een 3.0″ kantelbaar Touch LCD Scherm, Lichaam, Zwart,

Canon EOS RP camera is ongelooflijk krachtig en flexibel, terwijl het nog steeds klein genoeg om te reizen.

Shop Nu

$999.00
Meer aanbiedingen

Beste Upgrade Spiegelloze Zoom Lens

CANON Lens RF24-240 mm F4-6.3 is USM

Dit compacte objectief van Canon heeft een indrukwekkend zoombereik, waardoor het ideaal is voor een scala aan opnamesituaties.

Shop Nu

$525.23
Meer aanbiedingen

Het Diepe: Full-Sized Dslr ‘ S

Als je klaar bent voor de meest krachtige camera, Dslr ‘ s zijn nog steeds uw beste weddenschap. Deze big-bodied cams gebruik een ouderwetse reflex camera voor optische viewfinding, maar belangrijker nog, ze zijn compatibel met een grote verscheidenheid aan lenzen met decennia van de opties van de grote first-party en third-party fabrikanten. Wilt u pro-niveau opnamen, of gewoon leer de basis met ruimte om te groeien uw hardware met uw vaardigheden, digitale spiegelreflexcamera ‘ s zijn de weg te gaan.

Budget Halen: Canon Rebel T6i + Tamron 18-270mm lens

Canon/Tamron

Dslr ‘ s kunt krijgen gek duur gekke snel, maar als je op een begroting, Canon Rebel serie is wat je wilt. De Rebel T6i nagels de basis in termen van functies en controles, met een paar extra ‘ s zoals Wi-Ffi vermogen, een uitklapbaar LCD-scherm, een speciale mic-ingang voor video en HDMI-uitgang. De 24-megapixel sensor is niets te gek voor digitale spiegelreflexcamera ‘ s, en het is beperkt tot 1080p video, maar de sluitertijd omlaag gaat tot 1/4000 seconden.

De kit lens voor de T6i is een 18-55mm trooper, maar als u wilt dat een lange reeks zonder het ooit te hoeven uit te wisselen, raden we een derde optie. Tamron 18-270mm lens heeft een ongelooflijke veelzijdigheid tegen een vaste prijs, zonder toevoeging van te veel bulk. Het bevat ook een optische beeldstabilisatie, iets wat je misschien niet verwachten bij deze reeks.

Beste Goedkope DSLR

Canon EOS Rebel T6i Digitale SLR (Alleen Body) – Wi-Fi

Dit oudere model van Canon zal u laten check out de meer complexe wereld van DSLR-camera ‘ s op een budget prijs.

Shop Nu

$534.98
Meer aanbiedingen

Beste Goedkope DSLR met zoomlens

Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD TS voor Canon APS-C DSLR Camera ‘ s (6 Jaar Tamron Beperkt verenigde staten Garantie)

Deze flexibele Tamron zoom objectief heeft een groot zoombereik en is verrassend goedkoop.

Shop Nu

$349.00
Meer aanbiedingen

Upgrade Kiezen: Nikon D610 + Nikkor 28-300mm lens

Nikon

Voor een mid-range DSLR optie, check out de Nikon D610. Deze camera is heel wat duurder dan de budget optie, maar het is een van de goedkoopste op de markt om een groter, scherper full-frame digitale beeldsensor. Dat is belangrijk, niet alleen vanwege de toename van de beeldkwaliteit, maar omdat het krijgt u toegang tot een breder assortiment lenzen: Nikon ‘ s kleinere DX en de meer uitgebreide, hoog-kwaliteit FX-lijn. Te profiteren, raden we aan de koppeling van de D610 lichaam met het Nikon FX-28-300mm lens.

Deze veelzijdige zoomlens kan omgaan met bijna alles wat op een typische schieten dag, hoewel je zou willen om te gooien in een prime lens voor weinig licht of portretten. Comfort op de S610 lichaam onder andere een verrassend compacte lay-out met een secundaire instellingen scherm, een waanzinnig snelle autofocus systeem, en de ingebouwde Wi-Fi voor het aansluiten van Pc ‘ s of mobiele apparaten. Het enige wat ontbreekt is een high-end video-prestaties—het is nog steeds beperkt tot 1080p met 60 frames per seconde.

Beste DSLR Camera Upgrade

Nikon D610 24.3 MP CMOS-FX-Formaat Digitale SLR-Camera (Alleen Body)(Vernieuwd)

Dit model van Nikon is een van de meest betaalbare met een full-frame sensor.

Shop Nu

$669.99
Meer aanbiedingen

Beste DSLR met zoomlens Upgrade

Nikon AF-S FX-NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6 G ED Vibratie Reductie Zoom Lens met autofocus voor Nikon DSLR Camera ‘ s

Deze Nikkor lens zal u laten grijpen schoten in de buurt of ver weg, vol met hoge kwaliteit glas en anti-vibratie-onderdelen.

Shop Nu

$569.00
Meer aanbiedingen

Geld Is Geen Object: Canon EOS 5d Mark IV + EF 70-300mm L-serie

Canon

Voor degenen die hebben onbeperkt aantal bankrekeningen en nieuw naar vol vermogen te fotograferen, raden we de Canon EOS 5D Mark IV. Deze super high-end full-frame shooter is veel duurder dan de meeste nieuwe kopers bereid zijn om te overwegen. Maar wat een lichaam is: het packs een 30.4 megapixel sensor, ISO-waarden tot 32.000 voor prachtige opnamen bij weinig licht, 4K video-opname, zeven beelden per seconde schieten (het verslaan van de meeste DSLR opties op de markt), en Wi-Fi, NFC en GPS is ingebouwd in de camera zelf. De 5D kan omgaan met de goedkopere EF-S en full-frame EF lenzen en wij adviseren het vasthouden aan de laatste als je de uitgaven veel geld.

Er zijn een aantal helemaal bonkers EF-objectieven voor professionele fotografen die er zijn (een aantal van hen meer kosten dan een auto), maar wij adviseren de EF 70-300mm L-serie om te beginnen als u wilt grote zoom shots. Combineer dit met een kortere zoom of prime lens als u nodig hebt om te schieten meer dicht ook.

Best dure DSLR

Canon EOS 5D Mark IV-Full-Frame Digitale SLR Camera Body

Deze krankzinnige camera zal behandelen alles wat je gooien op het, met inbegrip van sommige van de beste lenzen in de wereld en high-speed 4K-video.

Shop Nu

$1.00
Meer aanbiedingen

Best dure DSLR met zoomlens

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 L IS USM-UD-Tele-Zoom Objectief voor Canon EOS SLR Camera ‘ s

Deze L-serie lens kunt krijgen zoom foto ‘ s die u alleen maar van gedroomd op uw smartphone.

Shop Nu

$1.00
Meer aanbiedingen

Nog Gekker DSLR Lenzen!

Als uw budget zal toestaan, kunt u gaan zelfs nog langer op de lenzen voor Dslr ‘ s. Deze Tamron lens gaat van 150mm tot 600mm is relatief goedkoop, en het is beschikbaar in verschillende mounts voor de organen van Canon, Nikon en Sony. First-party opties hebben de neiging om nog meer prijzig: Sony heeft een 200-600mm lens voor de spiegelloze camera ‘ s die Canon verkoopt een 100-400mm voor de standaard EF-vatting, En die heeft Nikon 80-400mm FX-objectief dat is heel veelzijdig. Er zijn zelfs meer uitgebreide zoom en prime (niet bewegende) lenzen, maar we zijn intrede in de prijzen grondgebied manier buiten het bereik van de meeste mensen.

Tamron

Merk op dat, voor alles wat verder gaat dan over 300mm, wilt u een monopod of driepoot voor het fotograferen. Zo indrukwekkend als die van de moderne stabiliserende systemen ook zijn, ze kunnen niet toveren.

Als u al geïnvesteerd in een camera merk dat niet hierboven vermeld, net als Olympus, Fujifilm, of Pentax, kijken rond bij elektronica winkels of fotografie leveranciers. De meeste van hen verkopen lenzen in concurrerende maten en formaten.