ONLYOFFICE Is de Gezamenlijke Office Suite Uw Zakelijke Behoeften

0
54

Op zoek naar een zeer veilige, zeer compatibel office suite alternatief voor Microsoft Office 365 en Google ‘ s G Suite? ONLYOFFICE is prachtig ontworpen, werkt zowel in de cloud en on-premise, en moet worden op de top van de lijst van office-suites te proberen voor uw bedrijf.

Natuurlijk, als je een IT-manager van een bedrijf, bent u waarschijnlijk al ongerust over de hoofdpijn van het maken van de overstap naar een nieuwe suite, maar met de ONLYOFFICE, hoef je niet te worden. ONLYOFFICE is compatibel met de belangrijkste document formaten en biedt ongelooflijke collaboration tools die u zullen helpen uw team leden blijven productief en samenwerking.

ONLYOFFICE zal werken op alle leden van het team’ apparaten. Er zijn Mac-apps, Windows apps, Android apps en iOS-apps, dus het maakt niet uit hoe je team het beste werkt of waar ze hun werk doen, zullen ze blijven op de taak. Het werkt zelfs op Linux, en er zijn online versies van de software om ervoor te zorgen dat het ook op de gaan, kunnen uw medewerkers de klus te klaren.

Deze dagen, is ook de veiligheid belangrijk punt van zorg te zijn, maar u hoeft niet ongerust te maken. ONLYOFFICE werkt perfect in uw bedrijf een eigen netwerk, en het integreert naadloos met een scala van andere platforms en diensten, met inbegrip van de wil van SharePoint, Nextcloud, HumHub, enzovoort.

Een van de beste dingen over ONLYOFFICE toepassingen is het feit dat ze zijn super makkelijk te gebruiken en uiterst intuïtief. In andere woorden, de eerste keer dat u uw teamleden open ONLYOFFICE diensten te gebruiken, zullen ze gemakkelijk in staat zijn om hun weg te vinden in en ontvang direct naar de punt. De drie grootste ONLYOFFICE apps zijn onder andere Documenten, Spreadsheets en Presentaties, en er zijn apps voor dingen zoals e-mail, en er zijn zelfs een project management service en customer relationship management platform. Veilig om te zeggen, alles wat je nodig hebt is inbegrepen met ONLYOFFICE s suite van diensten.

Dan is er de prijs—en dat is goed nieuws ook. Voor starters, er zijn gratis versies van ONLYOFFICE, met inbegrip van gratis, open-source desktop-editors, en zelfs een gratis, open-source self-hosted versie van de software. Voor meer geavanceerde functies, u kunt betalen en u hoeft niet te veel geld kwijt. U kunt de software voor zo weinig als $2, – per gebruiker per maand, of $5 per maand voor u betaalt per maand. Dat is een kleine prijs om te betalen voor deze krachtige software.

Geïnteresseerd in het proberen ONLYOFFICE voor jezelf? Ga naar de ONLYOFFICE website en probeer een gratis proefperiode.

LEES VERDER

  • “ONLYOFFICE Is de Gezamenlijke Office Suite Uw Zakelijke Behoeften
  • “Wat Doet “IMY” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Het Gebruik van de iPhone Camera App: De Ultieme Gids
  • “Hoe Gebruik Amiibo Kaarten in ‘Animal Crossing: New Horizons”
  • “4 Manieren om Snel een Notitie Maken op de iPhone of iPad