Hoe te Verwijderen van de Gegevens over de Ligging Bij het Delen van Foto ‘ s op de iPhone

0
59

Als u Locatie-Services is ingeschakeld voor de Camera-app op je iPhone of iPad, elke foto die je neemt met GPS info over waar deze is genomen. Vanaf iOS 13, hoewel, kunt u ervoor kiezen om foto ‘ s delen zonder locatiegegevens.

Schakel Locatie-Gegevens Bij het Delen van Een Foto (of een Groep van Foto ‘ s)

Aan de slag, open de app Foto ‘s en blader naar een foto (of foto’ s) die u wilt delen zonder locatiegegevens. Om te delen meerdere foto ‘ s selecteren en tik op elk één, en tik op de knop Delen. Om een enkele foto, tik op, en tik vervolgens op de Share-knop op de linker onderkant.

In het Deel-menu dat verschijnt, tikt u op “Opties” aan de bovenkant van het scherm (onder het aantal geselecteerde foto ‘ s).

Als u “Locatie Opgenomen” naast “Opties” dit betekent dat de gegevens over de ligging is momenteel ingeschakeld voor die foto of foto ‘ s. We zijn aan het veranderen, hoewel.

In het Opties menu dat wordt weergegeven, op zoek naar de “Include” sectie. Toggle-Off van de “Locatie” – optie voor de geselecteerde foto ‘ s.

Als u niet ziet de “Locatie” – optie hier, en de locatie van gegevens is uitgeschakeld voor de Camera-app (zie hieronder), of geen gegevens over de ligging is verbonden met die bepaalde foto.

Tik op “Ok” om terug te keren naar het menu Delen. U ziet nu “Geen Locatie” onder de foto selectie-bericht.

Nu, of deelt u uw foto via SMS, e-mail, of op een app, geen locatie gegevens zullen worden opgenomen.

Houd in gedachten, echter, deze methode werkt alleen voor dit ene exemplaar. De foto ‘ s locatie-info is nog steeds opgeslagen op uw iPhone. Als u wilt om het te delen in de toekomst weer zonder locatie-info, je moet herhaal het bovenstaande proces.

GERELATEERD: Hoe om te Zien Welke Apps Zijn het Bijhouden van Uw Locatie op de iPhone

Nog Beter: Schakel de Locatie in de Camera App

Als je merkt dat je vaak het uitschakelen van de locatie gegevens voor het delen van foto ‘ s, wilt u misschien overwegen het uitschakelen in de Camera-app. Op deze manier, geen van uw nieuwe foto ‘ s op de locatie gegevens.

Uitschakelen van de Camera locatie-toegang, open “Instellingen” en ga naar Privacy > Camera. In de ‘Toestaan Locatie Toegang” sectie, klik op “Nooit.”

Merk echter op, dat u niet in staat om te profiteren van alle functies die afhankelijk zijn van locatie gegevens nadat u dit doet. Bijvoorbeeld, de Foto ‘s app is niet in staat om aan te geven waar u de foto’ s op een kaart of een groep foto ‘ s die u hebt genomen op locatie.

Terwijl alle foto ‘ s die je in de toekomst geen GPS-metagegevens, alle mensen die je nam voor uitschakelen van deze functie nog steeds opnemen.

Als je permanent wilt verwijderen van de locatiegegevens van de foto ‘s die u al hebt genomen, moet u gebruik maken van een utility die u zal toestaan om te wijzigen of verwijder de foto’ s de EXIF-metagegevens. Dit proces kan verwarrend zijn, dus het is meestal het beste als laatste redmiddel voor situaties waarin het behoud van privacy is zeer belangrijk.

Een veilig verblijf en veel geluk!

GERELATEERD: Hoe om Precies te Zien Waar een Foto Werd Genomen (en Houd Uw Eigen Locatie)

LEES VERDER

  • “Audio Deepfakes: Kan Iemand Vertellen Als Ze Nep?
  • “ONLYOFFICE Is de Gezamenlijke Office Suite Uw Zakelijke Behoeften
  • “Wat Doet “IMY” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Het Gebruik van de iPhone Camera App: De Ultieme Gids
  • “Hoe Gebruik Amiibo Kaarten in ‘Animal Crossing: New Horizons”